Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi :Vine
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :8 Eylül 2013
Abone Sayisi : 1650
izlenim Sayisi : 400000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hiç bir uyarı telif bulunmamaktadır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : kanalı partnere bağlayalı 28 gün oldu ve kanal yeni yeni toparlanıyor 32 dolar var içerisinde.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : Fiyatı siz belirleyin.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Geçen ayın 2 sinde quiz partlerliğe bağladım onun öncesinde kanal ile pek ilgilenemedim bu yüzden pek para gelmiyor fakat bence en önemli olan yukarıda gösterdiğim gibi attıgım videoların 1 2 gün içerisinde iyi izlenim almaları abonelerım organik oldugu ıcın iyi izlenim alıyorum..Kanalı alacak arkadaş 2 3 ay ilgilenirse %100 ciddi para kazanacağına inanıyorum ben çalıştıgım için kanala bakamıyorum vaktim yetmiyor...
Kanalı ilğilenemediğim için satıyorum..Fiyatı konusunda size danışmak istiyorum..
Uygun görüldüğü takdirde kanalı satacağım..
Sağlıcakla Kalın.
Kanal Kategorisi :Vine
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :8 Eylül 2013
Abone Sayisi : 1650
izlenim Sayisi : 400000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hiç bir uyarı telif bulunmamaktadır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : kanalı partnere bağlayalı 28 gün oldu ve kanal yeni yeni toparlanıyor 32 dolar var içerisinde.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : Fiyatı siz belirleyin.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Geçen ayın 2 sinde quiz partlerliğe bağladım onun öncesinde kanal ile pek ilgilenemedim bu yüzden pek para gelmiyor fakat bence en önemli olan yukarıda gösterdiğim gibi attıgım videoların 1 2 gün içerisinde iyi izlenim almaları abonelerım organik oldugu ıcın iyi izlenim alıyorum..Kanalı alacak arkadaş 2 3 ay ilgilenirse %100 ciddi para kazanacağına inanıyorum ben çalıştıgım için kanala bakamıyorum vaktim yetmiyor...
Kanalı ilğilenemediğim için satıyorum..Fiyatı konusunda size danışmak istiyorum..
Uygun görüldüğü takdirde kanalı satacağım..
Sağlıcakla Kalın.
Son düzenleme: