Merhaba arkadaşlar az önce Quize bir kanal bağladım sözleşmeyi pdf şeklinde gönderdiler.Quiz Dashboard'da da SignedPDF şeklinde yazıyor.Sözleşmeyi indirip imzaladım.Şimdi nereye göndermem gerekiyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[email protected]'a gönder kanal url'siyle birlikte
Eyvallah şimdi gönderiyorum.
kardeş bi yere falan bişey göndermiyorsunDashboardda Signed yazıyorsa zaten imzalandı demek, yeni gelen durumda şu an için pdf yi aldığın an imzalamış sayılıyorsun
Bilmiyorum hocam dashboard'da signed yazıyor ama status kısmı yeşil değil ve pending yazıyor.Sonrasında ödemede felan sıkıntı yaşamayalım ben yinede gönderdim bakalım ne olacak.
Mailen linke tıklıyorsun ve imza yerini imzaladıktan sonra otomatik gitmiş oluyor. O pdf senin saklaman için yani biryere göndermene gerek yok.
sorun varmış imza sitesinde adamlar kendisi imzalıyor ileride imza isterler mi onu bilen yk

Sizin dediğiniz RightSignature online olarak imzaladığımız sistem onu biliyorum.Benim bahsettiğim o değil
---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------
Hocam dashboard'da bu şekilde gözüküyor.
SignedPDF'ye tıklayınca sözleşme geliyor karşı tarafın imzası var bizim imzalayacağımız kısımlar boş bende o kısımları imzalayıp gönderdim dönüş yaptıklarında sonucu konuya yazarım.
bunun sonucunu merak eden onlarca kişi var iyi olur
Sözleşmeyi imzaladıysan pending yazmasında bir sakınca yok. 1-2 gün öyle durur sonra düzelir.

hocam sorun yok teknik sorun nedeniyle kendileri onaylıyor sözleşmeleri tek taraflı olarak..Arkadaşlar bende sözleşme istedim supporttan ...2 saat sonra bi baktım signed yazıyor imzalanmaış ama ben imzalmadım...tıklayınca PDF indi bilgisayarıma ve şuanda sözleşmede quiz imzalamış ama bizim imzalıcamız yerler boş....ama dashbordda SİGNED yazıyor ....sıkıntı yok heralde signed yazdığı için değilmi arkadaşlar ?????????
PDF de ise sözlemşe tarihi bugünün tarihi ?????
ve mailimede şu gelmiş :
![]()
hocam sorun yok teknik sorun nedeniyle kendileri onaylıyor sözleşmeleri tek taraflı olarak..
siz yine takip edin size cevap verirlerse orada belirtirler zaten.. ama adı üstünde signed yani onaylanmıştek sıkıntı olmasında ......
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.