Quiz Hakkında açıklama gereği duydum - şahsi düşüncelerim -

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
patlayani yatirmiyorlarsa nabiyim abi partneri gider adsense kasarimki zaten adsense te kasiyorum bi yandan

adsense te yeri geliyor 1 gunde 100 eu yapiyorsun kanal 1 gunde patlasa bile ama parani aliyorsun...

tercih meselesi hocam :). partnerdede ünlem mevzusu yok mesela.

tabiki tercih meselesi uzun vadeli gidecek kanallari katagorileri baglamak daha mantikli az getiren oz getiren

kisa vadelilerdede adsense

aynen hocam..
@Trainer hocam o partnere ben baktım kapananı öderiz diyorlar ama yabancı forumlardan falan bakmıştım ödemiyorlar sanırım.mailleşmek lazım aksam bi sorarım ben bunlara vietnam dilide bilmiyozki :)

Son düzenleme:
yahu vietnam kelimesinin sözlükteki karşılığı nerdeyse spam artık,kapananı öder mi sana? bulaşma hiç :) [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

[MENTION=32906]merdogan[/MENTION] sen öyle diyosan abi :) [MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] sanırım haklsıın hocam

neyin duygu sömürüsünü yapıyosun bilmiyom ama milletin kanalının atılıp hem ödenmemesi hemde eşleşen göndermesi üzerine halen quizi haklı buluyorsun garanti veriyomusun senin kanallarının atılmayacağına su an kanalın atılmadığı için bu kadar rahatsın emin ol 500 kişide böyle konu açsa 1 eylülden sonra yapcak olanlar yine durmayıp yapacak

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam nerde quizi savunmuşum ?. ben millete yazık quizi batırmaya uğraşıyosunuzda burdan ev geçindiren adamlar var ,adamların tekrar yatırım yapacak parası bile olmayabilir sadece bunuda göz önünde bulundurun dedim.

Sizinkide sizin düşünceniz saygu duyuyorum.

bir yere kadar haklısın ondan sonrasına hiç katılmıyorum. Paran içerde kalmamış ondan bu kadar rahatsın.O parayı kazanmak için ben gecemi gündüzüme kattım pc başında gözlerim bozuldu. O parayı ben quize heba etmek için kazanmadım . Senin ki burda avukatlık yapmak tamam bi yere kadar hak verdim o 1000 kanal kapattıralım şöyle yapalım böyle yapalım diyenlere bende sinnir oluyorum ama yok quize zarar ettirmişiz şöyle yapmışız böyle yapmışız geç kardeşim bunları. Quize biz kazandırdık merak etme kimse zarar ettirmedi. 15 kanalın var atılmamış kanalların paranın üstüne yatılmamış ondan bilmezsin boşver.

Son düzenleme:
cagatayak hocam recden 200tl para aldım 250tl civarı bir param içerde kaldı , benimde içim yandı. bilmezsin vs değil illa milyarlar kazanmaya gerek yok bunun için. sadece ben 1000 kanal sokalım kapattıralım diyenlere sözüm sizin gibi. bence sonuna kadar haklısınız herşey müstehaktır quize. fakat başlkalarıda buradan gelir sağlıyor tüm forumu etkileyecek birşey yapılmamalı demek istemiştim. Lütfen yanlış anlamayın quizi savunmuyorum. biraz daha düşünceli ve mantıklı sekilde quize yaptırım yapmalıyız diyorum sadece

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

ayrıca şunu anlamıyorum ben bu konuyu duygu sömürüsü yapmak için açmadım, sadece kaş yapalım derken milletin ekmeğine mani olmamaya dikkat edelim diye açtım. quize ana avrat sövsek konu hit olurdu anasını satayım , milleti düşününce günah keçisi oluyoruz.

tamam kanalım kapanmadı,
paramın üstüne quiz yatmadı

A be kardeşim sizin iyiliğinizi düşündük. İşte bu yüzden insanın bizim millete iyilik yapası gelmiyor.

Kardeşim helal olsun sana yapılması gereken herşey ortadayken bu kin bu nefret nasıl herkesi ekmeğinden edecek kadar büyüyor anlamış değilim 6 tane kanalım kapandı hemde iyi getiren kanallar ben spam yapıyorum kardeşim ne kazanırsam kazanayım 1 gün gelecek ve oda kapanacak ben farkındayım özgün çalışan arkadaşlarıma lafım yok ama onların böyle bir tepki vermeside doğru değildir. 1 kere yaptıysan 1 daha yaparsın yılmadıkça bıkmadıkça usanmadıkça youtube para verecek youtube vermesse daily verecek zırt verecek pırt verecek ama para kazanmak istedikçe bu forumdan konuşmayla dostlukla arkadaşlıkla herşey olur. Aç youtubeyi otur karşısına bas kanalı al parayı :)

[MENTION=14530]boshnaq[/MENTION] bende bunları kstettimde. quizin avukatlığını yapıyormuşum gibi günah keçisi oldum.

life network sayfasına bakın nasıl dalga geçiyo adam caps atıyor anasını satayım

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] hocam haklısınız sonuna kadar ben sadece bireysel olarak hareket edip 1000 kanal sokayım kapattırayım diyenlere az daha nmantıklı olsunlar diye konuyu acmıstım siz yanlıs anladınız.quiz bi halta yaramaz ********lik te etti dogrudur ama hala orda aktif kanalı olan ev geçindiren insanlar var demek istemiştim.

life network iyi d..... geçti k.bakmayında. herifler caps atıyor resmen avradını s...............

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] hocam haklısınız .. ama ytparadakilere zarar gelmeden sadece quizi etkileyecek birşey bulalım anlamında kastettim ben :). mesela quize hiç kanal sokmayıp sadece alternatiflere calısılabilir atıyorum.

[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] hocam haklısınız sonuna kadar ben sadece bireysel olarak hareket edip 1000 kanal sokayım kapattırayım diyenlere az daha nmantıklı olsunlar diye konuyu acmıstım siz yanlıs anladınız.quiz bi halta yaramaz ********lik te etti dogrudur ama hala orda aktif kanalı olan ev geçindiren insanlar var demek istemiştim.

hacım quiz ile nie calıssınki millet kapananları ödemicekler. 1000 izlenim 10 abone ile kim ugrasırki. gider mn vs vs kapanan kanalların ödemesini yapmayan partnerlerle calısırlar

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] adamların elinde quize sokulmus kanal var mecbur çalısacak hocam :). yada 1k izlenmeli kanal var atıyorum. ona calısıyor atıyorum :).

hacım quiz ile nie calıssınki millet kapananları ödemicekler. 1000 izlenim 10 abone ile kim ugrasırki. gider mn vs vs kapanan kanalların ödemesini yapmayan partnerlerle calısırlar

Mn kafasına esiyor açıkları da ödemiyor bloke koyuyor :) Doğru düzgün açıkları ödeyen bir partner var mı önerebileceğiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri