Quiz Hakkında bir kaç sorum var

alptug1

Yasaklanmış
1-Herhangi bir kanalın kapanması aynı dashboardaki diğer kanalları etkiler mi?
2-Ne şekilde kapanan kanalın parasını alamayız?
3-Ödeme yöntemini en son ne zaman değiştirmek gerek(mart ayı kazancı için son tarih nedir?)
4-İzlenimler hakkındaya yansıdıgı zamanmı başvuru kabul oluyor yoksa başka bir yeremi bakıyorlar
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1-Ana dashbord olmassa sıkıntı olmaz (yanlışsam düzeltilebilir)
2-son 2 aydır 4-5 adet kapanan kanalın ödmesi gelmedi.
3-mart için en son 8-9 mart
4-analistiğe yansıyınca kabul eder

Son düzenleme:
bu arada quiz de aynı bankayı başka dashboarddada kullanabiliyormuşuz az önce yaptı already hatası vermedi

anadashboard derken hocam hepsine tek yerde toplamamı oluyor

Ben ödeme yöntemini ayın 10'u dün gece yarısı değiştirdim önceki adrese gitmez param değilmi hocam

Son düzenleme:
anadashboard derken hocam hepsine tek yerde toplamamı oluyor

ben bir kanalı quize sokuyorum aynı dahborddan kanal ekle diyerek diğer kanalı ekliyorum.ki aynı ödeme yöntemini seçmiş oluyorum.bu şekilde bi dahsbordda 10 kanal bağlıyorum

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:36 ----------

Ben ödeme yöntemini ayın 10'u dün gece yarısı değiştirdim önceki adrese gitmez param değilmi hocam

evet 10 nundada olur ama eşşeğimizi sağlam bağlamak için 8-9 dedim...siz genede 8-9 dan önce yapın değişikliği

ben bir kanalı quize sokuyorum aynı dahborddan kanal ekle diyerek diğer kanalı ekliyorum.ki aynı ödeme yöntemini seçmiş oluyorum.bu şekilde bi dahsbordda 10 kanal bağlıyorum

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:36 ----------

evet 10 nundada olur ama eşşeğimizi sağlam bağlamak için 8-9 dedim...siz genede 8-9 dan önce yapın değişikliği
peki hocam tek paypalla ayrı ayrı 10 dasborad yapılıyor mu

şu quizde kanalları tek dashboardda nasıl topluyorsunuz bi tek ben mi yapamıyorum ya?
ana quiz e girip kanal ekle diyorum ödeme yöntemini degiştirme diyorum benden baglayacagım kanala giriş yapmamı istiyor ona giriş yaptıktan sonra ne yapıcam onu anlamıyorum?

şu quizde kanalları tek dashboardda nasıl topluyorsunuz bi tek ben mi yapamıyorum ya?
ana quiz e girip kanal ekle diyorum ödeme yöntemini degiştirme diyorum benden baglayacagım kanala giriş yapmamı istiyor ona giriş yaptıktan sonra ne yapıcam onu anlamıyorum?

tamam giriş yap bitti olay....daha sonra 2.kanala video yönetcisinin üstündeki kontrl paneline tıkla ve daveti kabul et akabinde 10-20 dk sonra ana dashborda girince 2 kanal görünecek...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri