Quiz Hakkında

muhaberat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim görüşüm 12 ay sonu yani yeni yıl başlangıcı quiz gene start verecek gibi. Ama aklıma takılı bir çok soru var.

1. Şu an halen var olan kanalların ümidi içerisindeyken, formda quiz satışı yapan arkadaşların kaygısı ne olabilir quiz ile alakalı?

2. Yeni partner arayışları devam ederken, quiz kendi var olan kazancını diğer partnerlere kaptırmak ister mi? Yani benim ümidim mutlaka quiz yeni atılımlar yapacaktır doğrultusunda.

3. Formu takip ettiğim kadarıyla. Şayet spam yapıyorsak partner dışında hiç bir şansımız yok gibi. En azından kendi adıma konuşayım. Hal böyle olunca partner firmalardan da başka çaremiz kalmıyor gibi. Ödeme garantisine bakınca da halen en iyi ödeme yapan (açık kanallar için) quiz gözüküyor gibi.

4. Bir yanımız ah quiz derken. Bir yanımız da hadi be quiz der gibi? Quizin hiç bir alternatifi olabilecek partner şirket çıkmaz mı acaba??? Yeni yıl itibariyle

1.) Quizde izlenimi artan spam kanal kapanır.Kaygısı odur.
2.)Ele mahkum.Yoksa yaptırılımlar sonunda elindeki ekmekten de olucak.
3.)Quiz ödeme de sıkıntı çıkarmaz ama şuan almaz.
4.)Belli olmaz çıkabilir ama ömrü ne olur bilinmez.

Quizin geri dönüşü yok artık. Eskisi gibi sırtını rahatça yaslayabileceğin bir partner de olmayacak. Mümkün olduğu kadar riski azaltmak içinse değişik partnerler ve adsenselerinle yola devam edeceksin. Olay bundan ibaret.

Hiç ümidim yok quiz den giden gitti yeni partnerler çıkıyor onların ne olacagına bakmak gerek

53515545c5d833390be69e20.gif

Ben şöyle düşünüyorum sizler ne dersiniz görüşüm hakkında?

Neticede Quiz partnerler arasında alt yapısı en kuvvetli olanlardan biri. Neticede ana tamel "para" ise adamlar bu yatırımı boşa yapmazlar. onlarında vardır kendine göre bir görüşü. Life nasıl kendi bünyelerine kattılarsa şu anki mevcut durumla youtube de kendilerine pay açamıyorlar sa bile...

aynı alt yapıyı kullanarak yeni bir partner şirket olarak piyasaya çıkamaz mı? evet yeni yeni partner şirketler var formda paylaşılıyor. ama hiç birinin alt yapısı quiz kadar sağlam olmadığı kanaatindeyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri