Quiz hesabımı alan kişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tamanes

Kayıtlı Üye
Hesabımı çalan kişiye buradan sesleniyorum. Yarın ben uyanana kadar vaktin var. Bu işten iyi para kazandım ve iyi birikimim var. Yarın ilk iş bir avukata gidip avukat ile birlikte yapılması gerekenleri yapacağız ve bu kişi bulunduğu taktirde bu kişinin ceza alması için elimden gelen herşeyi yapacağım. gerekirse avukata 10 bin tl vereceğim yinede bu adamı bulup cezasını alması için her şeyi yapacağım.

Yarın bulunduktan sonra pişmanım şikayetini geri al gibi söylemlerden etkilenmeyeceğim değil sen 7 sülalen yalvarsa yine şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Yarın ben uyanana kadar vaktin var.

Bilgilerimi sabah ben uyandığımda mailimde görmek istiyorum

mail adresim [email protected]

keşke kimden kanal aldığınızı elinizdeki bilgileri bizlede paylaşsaydınız

Hesabımı çalan kişiye buradan sesleniyorum. Yarın ben uyanana kadar vaktin var. Bu işten iyi para kazandım ve iyi birikimim var. Yarın ilk iş bir avukata gidip avukat ile birlikte yapılması gerekenleri yapacağız ve bu kişi bulunduğu taktirde bu kişinin ceza alması için elimden gelen herşeyi yapacağım. gerekirse avukata 10 bin tl vereceğim yinede bu adamı bulup cezasını alması için her şeyi yapacağım.

Yarın bulunduktan sonra pişmanım şikayetini geri al gibi söylemlerden etkilenmeyeceğim değil sen 7 sülalen yalvarsa yine şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Yarın ben uyanana kadar vaktin var.

Bilgilerimi sabah ben uyandığımda mailimde görmek istiyorum

mail adresim [email protected]

Geçmiş olsun, maili kimden almıştınız?
Önünde uzun bir süreç var maili geri alıp quizinide alabilirsin.

mailleri aldığım arkadaş qwerty06.

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] böyle etiketleyelim konuyu görsün. onunla bi alakası yoktur ama belki o da başka birinden satın almıştır.

belki mailin gerçek sahibi geri almıştır
84

Mailleri satan arkadaştan eski tarihli mail alıp yine kanalları çalınan olmuştu.Hesapları temin ettiğin yeri özenli seçmelisin [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] Çünkü temin ettiğin yerin hesaplara illegal sahip olduğunu düşünüyorum.

aynen öyle illegal şekilde istemediğin kadar eski tarih gmail ele geçireblirsin ama bunların bir kısmı mutlaka gmailini bir kaç ay sonrada olsa geri alabilir ayrıntılardaki ip geçmişini vs inceleyip tarihler teyit alınmalı satın almadan önce

arkadaşlar sadece gmail geri alınmadı. kasten bilerek quiz panel alındı. panelin mail adresi değiştirildi. panele şifre koyuldu ödeme yöntemi değiştirildi. Yani bunu yapan şahıs biliyor ne olduğunu.

aynen öyle illegal şekilde istemediğin kadar eski tarih gmail ele geçireblirsin ama bunların bir kısmı mutlaka gmailini bir kaç ay sonrada olsa geri alabilir ayrıntılardaki ip geçmişini vs inceleyip tarihler teyit alınmalı satın almadan önce
eğer söylenildiği gibi illegal hesaplarsa sanırım hukuksal olarakta alanda satanda sıkıntıya girebilir. Burada hukukçu bir arkadaşımız vardı bu konuda bilgi verebilir belki nicki hatırlamıyorum arkadaşın

eğer söylenildiği gibi illegal hesaplarsa sanırım hukuksal olarakta alanda satanda sıkıntıya girebilir. Burada hukukçu bir arkadaşımız vardı [MENTION=29569]thor[/MENTION]ck sanırım bu konuda bilgilidir

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] hocam :) birde illegalse zaten satımı forumda da yasaklanır bi açıklama yapar hocam şimdi..

mailleri aldığım arkadaş qwerty06.

benim bu arkadaştan aldığım maillerin neredeyse yarısı eski sahipleri tarafından geri alınmıştı bir daha almadım. kendisine çalıntı mı diye sorduğumda da hayır bende satın alıyorum demişti. satın aldığı yer sıkıntılı olabilir.

cezası 6 aydan 3 yıla kadar dır hocam her mail için

ilk suça 5 yıl erteleme verirler

eğer tekrarı olursa veya daha sonra başka biri benim maili bu almış diye dava açarsa ceza infaz edilir ve para cezasına yada hapise çevrilir 2 yıldan aşağı cezalar yakılmıyor

yine tekrarı olursa bu sefer hakim 3 yılı kitler + her mail için veya her dava için min 1500tl avukat + dosya masrafları :)

ve ayrıca bu mailleri alıp satan arkadaşlar
eğer sanal ortamda iletişimde iseler bunu ispat etmeleri lazım ki bu çok zor....
yani iş bu mailleri ytparada satanın başına kalır

peki bişey sormak istiyorum. alınan maillerin şifresi, kurtarma epostası (değiştirildikten) ve telefon onayı yapıldıktan sonra nasıl ele geçiriliyor. böyle bişey mümkün mü. öğrenmek amaçlı soruyorum. çünkü bende eski tarihli aldım da.

peki bişey sormak istiyorum. alınan maillerin şifresi, kurtarma epostası (değiştirildikten) ve telefon onayı yapıldıktan sonra nasıl ele geçiriliyor. böyle bişey mümkün mü. öğrenmek amaçlı soruyorum. çünkü bende eski tarihli aldım da.

gmail geçmiş bilgilerin teyidi sağlanması halinde destek sağlıyor iade yapar

son giriş yapılan pc
sık giriş yapılan pc den

bir form doldurtuyor ve hesap onunsa genelde alabiliyor hocam zaten
hacklendiğinde illegal aktivite sisteme report ediliyor sadece hacklenenin bildirim yapması bekleniyor bildirim yapmasa problem olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri