Quiz hesabımı alan kişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gmail geçmiş bilgilerin teyidi sağlanması halinde destek sağlıyor iade yapar

son giriş yapılan pc
sık giriş yapılan pc den

bir form doldurtuyor ve hesap onunsa genelde alabiliyor hocam zaten
hacklendiğinde illegal aktivite sisteme report ediliyor sadece hacklenenin bildirim yapması bekleniyor bildirim yapmasa problem olmuyor

çok tşk ederim hocam vallaha. hacklenmiş mail olduğunu bilmiyorum ama bilsem almazdım. bilgi için tekrar tşk. ederim

eski gmailler
eski sosyal medya hesapları genelde hacktir

bunu ayrıntılar bölümündeki ip geçmişinden
eğer tamamı silinmemişse maillerden

anlayabilirsiniz yada o maili facebookda şurda burda aratarakda öğrenebilirsiniz sahibini bunlar riskli hocam

bir memura veya ters birine denk gelirseniz uğraşır ve mail şuan sizin elinizde olduğundan sizin başınıza kalır
dikkatli olun siciliniz kirlenir parasını hapisin boşverin sicil önemli

artık banım ıçın onemlı degıl kımse yapan bırdaha yapmaz dıye dusunuyorum herkes basit hırsızlıkla kazanırsa yaptımız ısın anlamı kalmaz herkez ceksin cezasını sen ben kimse suç duyurusunda bulunmassa herkez devam eder çalmaya.

Çok geçmiş olsun, işte bu yüzden çok uzun zamandır mail satın almıyorum kendim açıyorum, ve bot da kullanmıyorm. Bot kullanırken benim de kanallarımı çalmışlarıd. Çok kötü bi durum. Umarım çalan adamı bulur bütün zararınızı ödettirirsiniz de ibretlik olur.

gmail geçmiş bilgilerin teyidi sağlanması halinde destek sağlıyor iade yapar

son giriş yapılan pc
sık giriş yapılan pc den

bir form doldurtuyor ve hesap onunsa genelde alabiliyor hocam zaten
hacklendiğinde illegal aktivite sisteme report ediliyor sadece hacklenenin bildirim yapması bekleniyor bildirim yapmasa problem olmuyor

öyleyse kanal satın alırken nasıl güven sağlayabiliriz ki ?

artık banım ıçın onemlı degıl kımse yapan bırdaha yapmaz dıye dusunuyorum herkes basit hırsızlıkla kazanırsa yaptımız ısın anlamı kalmaz herkez ceksin cezasını sen ben kimse suç duyurusunda bulunmassa herkez devam eder çalmaya.

Bencede her türlü işin peşine düşün hocam, diğer türlü rahatlık çöküyor bunu yapan karaktersizlere...

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] nın hack hesapları satın aldığı veya birinden temin ettiğini biliyorum.Ben de kendisinden 1 hesap satın aldım fakat sahibi geri almadı şuana kadar.0 hesap satın alman gerekirdi çünkü bu hesapların asıl sahipleri muhakkak bir gün geri alır eğer uğraşırsa.Geçmiş olsun.

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] nın hack hesapları satın aldığı veya birinden temin ettiğini biliyorum.Ben de kendisinden 1 hesap satın aldım fakat sahibi geri almadı şuana kadar.0 hesap satın alman gerekirdi çünkü bu hesapların asıl sahipleri muhakkak bir gün geri alır eğer uğraşırsa.Geçmiş olsun.

benım kımsenın hesabında gozum yoktur hesap gerı alındıgında gırılen son ıp numarasından cıkacaktır kımın alacagı

ben sen aldın demiyorum hocam.Eski hesapları bir şekilde temin ettiğininden bahsediyorum.Asıl sahibi geri almıştır büyük ihtimalle.

Anladım hocam yalnız gmail hesapları sıfırdır farklı uzantılardaki mailler gmail converter yapılıyor suan satın aldığım hesaplar bu sekılde seo hesapları 3 üncü taraf oldugu için mailerin güvenliğini herzaman saglamalarını söylüyorum yani olusan gmail benzersiz bir gmaildir

hocam quiz panel sifreni degistiren benim. Benim olan bir kanala girmek istedigimde sifrenin degistigini gordum. Kanalin butun bilgileri bende oldugundan kanali geri almam zor olmadi . Kanala girdigimde quizde oldugunu gordugumde kanalimin calismis oldugunu zannettim ve quize girdigimde tamamen spam oldugunu gorunce calinmis olduguna kanaat getirdim. İyi bir kanal olmadigindan quiz panelinin ad soyadini sallamasyon bir isim ve sallamasyon bir webmoney girdim. Sadece alan kisiyi cezalandirmak icin. Yoksa kimsenin parasinda pulunda gozum yok. İyiki bu konuyu actin ve olayi acikliga kavusturdun [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] arkadas kanali yanlislikla hem sana hem bana satmis benim anladigim kadariyla. Eminim yanlislikla yapmistir cunku kendisi son derece guvenilir bir arkadas. Dedigim gibi hocam biriken paran 3 k dolardi herhalde . Ben kotu niyetli olsam kendime alirdim o parayi ama sallamasyon bilgilerle degistirdim panelini. Sadece calan kisi kullanamasin panelini istedim. Suan mobilim eve gecince panel bilgilerini veririm sana cunku bilgiler evdeki bilgisayarimda.

kontrol ettım yanlıslıkla bırıne satıp satmadıgımı göremedim :/ yogunlukdan kaynaklanan bır sebebten ötürü oldu muhtemelen iki arkadastanda özür diliyorum. :confused:

bu sorunun giderilmesi cok güzel 3k para az para değil .. her 3 tarafa da geçmiş olsun .. inşallah bi daha aynısı yaşanmaz

Son düzenleme:
çalınan kanalların % 90ı 2 kişiye satilmasindan dolayı. satıcılar maximum dikat etsinler bu konuya. bu da satilanlarin silinmeyip saklanmasindan dolayı

çalınan kanalların % 90ı 2 kişiye satilmasindan dolayı. satıcılar maximum dikat etsinler bu konuya. bu da satilanlarin silinmeyip saklanmasindan dolayı

şifrelerini silip sadecem ail adarını saklasalarda bu sorun çözülür eğer kime ne sattım diye illa bilmek isterlerse

Aynı durumu geçen yaşadım. Uyanıklar kanalları satıyorlar sonra aradan 3-4 ay geçince bunlar unutmuştur bu kanalı ayağı çöküyorlar üstüne.. Birde bu satılan kanalların bilgilerini saklama olayı var o bambaşka bir şey.. Hangi kafayla benim bilgilerimi tutuyorlar aklım almıyor

Ekleme: Gerçi senin ki farklı bir durummuş sanırım halletmişsiniz aranızda geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri