Quiz İçin Bilgi

Zalim

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar belki bunun uzerine onlarca soru sorulacak o yuzden direk cevabı yazayım

Eger kanalınız kesinleştikten sonra kapanır ise ödemeyi alıyorsunuz hemen az once aldı. Bilgilendirmedir yoneticiler kaldırabilir

quiz için bir şey diyemeyeceğim fakat mn/rec/atg kesinleştikten sonra kapansa da ödüyor..

haziran kapanan kazancı kesinleşmişti ayın 14 ünde sonra dashboard gitti. öderler mi acaba

Hocam siz temmuz kazancını almışsınız bu cok normal
Agustos kazancınız yatmayacak bilginiz olsun yattılar yani 25 günlük kazancınızın üstüne

O zaman haziran kazancını öderler benim .. Para kesinleşti , dashboard açık , hatta mail bile geldi ..

Aynen freedom gibi kendini dibe gömmez kesinleştikten sonra kapanmayı ödeyecekse.
Haziranı ödeyecekler. ödemeleri gerek sözleşmedede var öyle bir madde.

bende öyle olmadı. haziranda kesinleştikten sonra kapananları ödemediler. kısacası kafalarına göre ödyorlar boşuna güvenmeyin bu adamlara. aralarında en iyi rec studios çıktı. adamlar euro hesabım olmadığı halde euro olarak ödemeyi direk ismime yollamışlar.

haziranda kapanan kesinleşmiş dash açık kanalları ödeyecekler mi yani?

Merhaba arkadaşlar belki bunun uzerine onlarca soru sorulacak o yuzden direk cevabı yazayım

Eger kanalınız kesinleştikten sonra kapanır ise ödemeyi alıyorsunuz hemen az once aldı. Bilgilendirmedir yoneticiler kaldırabilir

hazıran kazançlar kesınleşti dasboroad acık gırebılıorum maillerde duruor dasboard ama life yetkılısı kaç kere sorduk ekran goruntusu dahı attık bu iptal edildi odenmıyecektır dıor hocam ?

Aynen freedom gibi kendini dibe gömmez kesinleştikten sonra kapanmayı ödeyecekse.
Haziranı ödeyecekler. ödemeleri gerek sözleşmedede var öyle bir madde.

Ben hala quizde yaşanan bu depremi bir hack olayına, veri kaybı ve türevi sıkıntılara bağlıyorum. Ama hayırlısı bakalım ay sonu göreceğiz.

millete boşuna umut dağıtmayın hocam ödemicez dediler adiler

Umut dağıtmak? ne alakası var hocam. Ben bu bilgileri rusya sitelerinde olsun burda olsun life yetkilisinin kesin cevap vermemesine bağlıyorum.
+ olarak sözleşmesinde kesinleştikten sonra ödeyeceğiz diyor.
Eğer vurgunu yapacaksa tamamen yapar bütün kanalları atar ödemezdi bu ay içinde ben tüm ödemeleri aldım. 25xx$
Haziranan kapananları ödeyecek derken bunu herkes yanlış anlıyor benimde çok yüklü ama bazılarına girebiliyorum hala dashboarda bu sebepten giremiyorsak zaten unutalım diyorum dashboarda son 6 gün görecez neler olacak ödemezse zaten bu saatten sonra quiz kanal bağlamak değil var olanlarıda çıkaramıyorsam videoları sileceğim.
Böyle y... bir partner şirketiyle bu saatten sonra işim olmaz, ona güvenerek bu ay sonundaki yatacak paraya güvenerek işler yaptık şimdi g... kaldık:(

Haziran kapalilar odenmeyecek %100. Adamlar 50defa dedi. Dashboard acik olsun kesinlessin farketmez %100 odenmeyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri