Quiz Kanal Bağlama Sorunu

Bu nedemek oluyor cevap yazarsanız sevinirim bu ay ödeme almadım kanalımdan paypal hesabımı kabul etmiyor mular acaba
You cannot use this Payment Account, because it has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please enter another Payment Account.

ödeme yöntemi daha önce girilmiş demek oluyor

4 gündür 1 kanal bağlayamadım. Bu nasıl dashboard :D

"The channel cannot be added.
You have entered non English characters in your Profile.
Do not use non-letter symbols.
Numbers, sign dot ., sign hyphen - and sign underscore _ are acceptable. Please correct your Profile and try again."

Sorununu dünden beri yaşayan var mı?

Profil bilgilerinizi doldururken türkçe karekter şöİü vs kullanmayın daire numarasını ne soruyor oraya sadece rakam girmeyin az önce sıkıntısız kanal bağladım

Profil bilgilerinizi doldururken türkçe karekter şöİü vs kullanmayın daire numarasını ne soruyor oraya sadece rakam girmeyin az önce sıkıntısız kanal bağladım
Şöyle bir sıkıntı var ama. yeni dashboardda sadece tek kanal varsa o kanalın yanına bağlanmadı 6 farklı hesapta denedim. eskiden açımış ve içinde birden çok kanal olanlar bağlayabiliyor diye biliyorum.

Şöyle bir sıkıntı var ama. yeni dashboardda sadece tek kanal varsa o kanalın yanına bağlanmadı 6 farklı hesapta denedim. eskiden açımış ve içinde birden çok kanal olanlar bağlayabiliyor diye biliyorum.

o kadarını bilmiyorum normal ilk kez kanal bağlı yormuşum gibi bağladım. yeni bir webmoney cüzdanı oluşturup sözleşme de geldi davette geldi

Sorun çözülmedi.Çözebilen varsa söylerse seivnirim arkadaşlar. Çözene 2 quiz vericem. add new channel deyince ingilizce karakter kullan diyor. kullanıyorum ama olmuyor bir türlü. Bilen varsa lütfen söyleyebilirmi

The channel cannot be added.
Numbers, sign dot ., sign hyphen - and sign underscore _ are acceptable. Please correct your Profile and try again.

arkadaşlar bu sorun bendede 1 haftadır kanal ekleyemiyorum bir türlü sürekli 10 abone ve 1000 izlenim diyor halbuki izlenim 10k larda abone ise 100 lerde sorun ne olabilir acaba tr karakter vs de denedim.

arkadaşlar bu sorun bendede 1 haftadır kanal ekleyemiyorum bir türlü sürekli 10 abone ve 1000 izlenim diyor halbuki izlenim 10k larda abone ise 100 lerde sorun ne olabilir acaba tr karakter vs de denedim.
Aboneleri gizle seçeneği aktifse kapatıp denermisin tekrar.

Sorun çözülmedi.Çözebilen varsa söylerse seivnirim arkadaşlar. Çözene 2 quiz vericem. add new channel deyince ingilizce karakter kullan diyor. kullanıyorum ama olmuyor bir türlü. Bilen varsa lütfen söyleyebilirmi

The channel cannot be added.
Numbers, sign dot ., sign hyphen - and sign underscore _ are acceptable. Please correct your Profile and try again.

Açtığım şu konuya bir bakın hocam.Olursa ki büyük ihtimal olur hediyeye gerek yok.En azından bu konularda yardımlaşalım :)

http://www.ytpara.com/quizgroup/64738-ingilizcede-buyuk-i-yoktur.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri