Quiz Kanal Kapanması Hakkında

stannis

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar olayı olduğu gibi anlatıcam şimdi benim bir kanalım var içinde baya yüksek miktar para birikti bu ay ama bugün 3. telif gelmiş adam aralıklarla 3 tane yollamış.Benim kanal 7 gün içinde kapanıcak.

Şimdi sormak istediğim olay benim kanal bu ay bitesiye kadar kapanırsa param ağustosun sonunda yatıcak ama 7 gün sonra yani 5 inde kapanırsa eylülün sonunda yatıcak.Normal şartlarda benim kanal bu ay pek kapancak gibi durmuyor ben kanalı silersem kapanmış sayılıyormu acaba ? Yani şimdi silersem param ağustosta ödenirmi, yoksa böle ben kapatınca hiç ödenmiyormu konu hakkında bilgi sahibi olanların daha önce denemişlerin desteğini bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar.

Bu maili aldıgımda 7 gün olmadan kapanıyordu kanal.
Ama ben senin yerinde olsam 1 temmuza kadar haziranın bitmesini beklerdim.
Fakat kapanırsa 1 ay daha uzar ödemen.
Riske girecem dersen haziran ayı bitince sil derim fakat karar yine de senin.

Kanalın Temmuz Ayında kapanırsa Temmuz kazancını 57 gun sonra alırsın yani Eylül'de . Ama Haziran kazancını agustos sonunda alırsın. Ben boyle biliyorum. Kanal normalde 7 gun bekler ama 1 telif daha alırsan hemen kapanır. 7 gun beklemeyen kanalların sıkıntısı bu olabilir yada telif gelen videoları silersen.

Kanalın haziran içinde kapanırsa ; haziran kazancını ağustos sonunda alırsın
Kanalın temmuz içinde kapanırsa ; haziran kazancını ağustos sonunda(kesinleştikten sonra kapanırsa temmuz ayında alırsın), temmuz kazancını eylül sonunda alırsın.

Son düzenleme:
kesinlesme gelmeden kapanirsa ertelenir paran...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kanalın haziran içinde kapanırsa ; haziran kazancını ağustos sonunda alırsın
Kanalın temmuz içinde kapanırsa ; haziran kazancını ağustos sonunda(kesinleştikten sonra kapanırsa temmuz ayında alırsın), temmuz kazancını eylül sonunda alırsın.

Kesinlesme olmadan silsende farketmez eylül ü beklicen yani :)

kesinlesme gelmeden kapanirsa ertelenir paran...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yani ben kanalı silmelimiyim arkadaşlar ? Empati yaparmısınız baya yüksek miktar.

hacım videoları sil kanal açık dursun 1 video bile kalmasın kanalda f..g dan kapanma ihtimali bayağı düşer.

aynı şey benimde başıma geldi :)2 gün önce geldi mail.. kaldı 5 gün.. temmuz ayında alabilseydik iyiydi..

Merhaba arkadaşlar olayı olduğu gibi anlatıcam şimdi benim bir kanalım var içinde baya yüksek miktar para birikti bu ay ama bugün 3. telif gelmiş adam aralıklarla 3 tane yollamış.Benim kanal 7 gün içinde kapanıcak.

Şimdi sormak istediğim olay benim kanal bu ay bitesiye kadar kapanırsa param ağustosun sonunda yatıcak ama 7 gün sonra yani 5 inde kapanırsa eylülün sonunda yatıcak.Normal şartlarda benim kanal bu ay pek kapancak gibi durmuyor ben kanalı silersem kapanmış sayılıyormu acaba ? Yani şimdi silersem param ağustosta ödenirmi, yoksa böle ben kapatınca hiç ödenmiyormu konu hakkında bilgi sahibi olanların daha önce denemişlerin desteğini bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar.

Aynı şekilde benimde kanalım vardı iyi gelirli 7 gün içinde kapanacak dendi ama kesinleşmeye açık olacak die sevindim ama 2. gün kapandı kanal yani 7 gün de beklemiyorlar.

Benimde vardı böyle bir kanal haziran 20'sinde kapandı büyük hane vardı Ağustos sonuna kaldı. Bence videoları gizle bekle derim hocam.
Mesaja pek aldırış etme.

hocam aynı durum 4 ay önce başıma geldi ve o ay ödeme aldım ;) ayın 5 ini atlatabilirsen alabilirsin diye düşünüyorum.. Analitick 3-4 gün geriden geldiği için o ayı bitirmeli...

Aynı şekilde benimde kanalım vardı iyi gelirli 7 gün içinde kapanacak dendi ama kesinleşmeye açık olacak die sevindim ama 2. gün kapandı kanal yani 7 gün de beklemiyorlar.

Muhtemelen 4. telifi yemişsin o yüzden 7 gün beklemeksizin kapatılmış hocam kanalın. Yoksa 3. telif de, 7 gün kuralı var ki telifleri kaldırtabilirsen kaldırt diye..

[MENTION=15087]stannis[/MENTION] yorumlara bakılırsa dua etmekten başka çare yok :D şansa kalmışız sanırım

@kumarbaz evet hocam olabilir açıp daha bakamadım maile

Haziran 25 te 3. telifi yiyen,aynı durumda bir quiz kanalım var.Temmuz 1-2 sinde kapanacak kanal.Bu durumda,eylül de mi alıcaz bu kanalın parasını ?

İşin kötüsü kanalda hç videoda kalmadı bitane daha gelse kapansa ağustosta ödenir belki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri