Quiz Kanal Kapattırıyor

Zalim

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar bundan emin oldum.Neden mi

2 yıllık acık kanal ve hiç giriş yapmadıgım kanal ne hikmetse dun kapandı hemde odemeler zamanı???Neyden kapandı spamdan kapanmış ben inanmadım

Evet arkadaşlar bundan emin oldum.Neden mi

2 yıllık acık kanal ve hiç giriş yapmadıgım kanal ne hikmetse dun kapandı hemde odemeler zamanı???Neyden kapandı spamdan kapanmış ben inanmadım

Eskiden olsa herkes quizi savunur toz bile kondurmazlardı şimdi bu olaylardan sonra bunumu öylüyorsunuz. Quiz ansıl kapattırsın bana bir açıklarmısınız. 5 yıllık kanallar bile durduk yere kapabiliyor. Gayet normal 2 yıllık kanalın kapanması ödeme zamanına denk gelmesi de şans işi

Eskiden olsa herkes quizi savunur toz bile kondurmazlardı şimdi bu olaylardan sonra bunumu öylüyorsunuz. Quiz ansıl kapattırsın bana bir açıklarmısınız. 5 yıllık kanallar bile durduk yere kapabiliyor. Gayet normal 2 yıllık kanalın kapanması ödeme zamanına denk gelmesi de şans işi

O kadar masum olduğunu sanmıyorum bu olayların. Kesinleşmeye 1 gün kala 40-50 kanal birden kapanıyorsa hepsinin denk gelmesine şans demek çok iyimser bir havaya girmekten öteye gitmez. Bunu yapan quiz ya da başka faktörler ancak tamamına şans diyemeyiz bence.

Olabilir valla. Benim deneme yaptığım bir kanal vardı. Bir çizgi vardı içerisinde, eşleşen, telif, engel yoktu. 1 ayı geçmişti Quize bağladıktan birkaç gün sonra kanal direk kapanmış.

O kadar masum olduğunu sanmıyorum bu olayların. Kesinleşmeye 1 gün kala 40-50 kanal birden kapanıyorsa hepsinin denk gelmesine şans demek çok iyimser bir havaya girmekten öteye gitmez. Bunu yapan quiz ya da başka faktörler ancak tamamına şans diyemeyiz bence.

Buradaki faktör quiz veya partnerler değil ödeme zamanlarına yakın kıyımlar ve yt kontrolleri artıyor her ay belirli zamanlarda. Kanallar ödemeye yakın kapanınca da partnerlerden biliniyor ancak şahsi görüşüm bu tamamen yt protokolleri ile alakalı bir olay. Daha düne kadar kapananı ödeyen quizinde böyle bir yola gireceğini sanmıyorum

Buradaki faktör quiz veya partnerler değil ödeme zamanlarına yakın kıyımlar ve yt kontrolleri artıyor her ay belirli zamanlarda. Kanallar ödemeye yakın kapanınca da partnerlerden biliniyor ancak şahsi görüşüm bu tamamen yt protokolleri ile alakalı bir olay. Daha düne kadar kapananı ödeyen quizinde böyle bir yola gireceğini sanmıyorum

Umarım dediğin gibidir..

Arkadaşlar adamlar bindiği dalı kesermi?Öyle rastlamış kapanmış.Diyelim bu ayın kazancının üstüne yatmak için kapattı.O kanal 6 ay daha kalsa o paranın kaç katını kazanacaktı?Ayrıca youtube ayda 300 kanalı kapanan partnerlere iyi gözle bakmıyor birde bu açıdan düşünün.

bende sanmıyorum partner kaynaklı olacağını,kesinleşme günlerine yakın yt tarafından kontroller sıklaştırılarak artırılıyor yüksek ihtimalle...normalde kapanma yaşamıyorum fakat bu dönemde 4-5 kanalım mutlaka kapanıyor...

Hiç giriş yapılmadığında kanalın kapanma ihtimali artıyor, adam videoyu basıp gitmiş, sistem bot olabilir diye algılıyor, düzenli giriş yapılan kanallar daha sağlam kalıyor kanımca.

Hiç giriş yapılmadığında kanalın kapanma ihtimali artıyor, adam videoyu basıp gitmiş, sistem bot olabilir diye algılıyor, düzenli giriş yapılan kanallar daha sağlam kalıyor kanımca.

Bence bu teoride yanlış 7-8 ay hiç girmediğim kanallar sapasağlam gelir getirdiği oluyor.

Ben bitane kanaldaki videoları komple saklamistim bugün kanal uçmuş hiç bişey anlamadım bu işten

Olabilir valla. Benim deneme yaptığım bir kanal vardı. Bir çizgi vardı içerisinde, eşleşen, telif, engel yoktu. 1 ayı geçmişti Quize bağladıktan birkaç gün sonra kanal direk kapanmış.

tıpkısının aynısını ben de yaşadım bunun. hatta şok oldum nasıl olabilir diye.

Partnerin kapatması banada mantıksız geliyor , milletin kanalını atıp eşleşen atması daha mantıklı kapatmasındansa. Yt ile alakalı olabilir yada tesadüftür sadece

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri