Quiz kanal şartları tamam ama kriter sorunu..!!

joeblack81

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar kanalaalr 10 abonelı 1000 ızlenımı gectı bır ayıda gectı kanlları acalı fakat hala kreter sorunu dıyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz?

aboneler gizli olmasın bir de son 28 gün 1k yı geçtiğinden emin ol toplam izlenim değil

1 ay yada 15 gün izlenim kuralı kalkmış diye okudum.

hocam son 1 ay içinde 1000 izlenme 10 abone olmus olması lazım
1 ay içinde 1000 kere izlenmiş olması lazım
istiyorsa 1 senelik olsun önemli olan son 1 ay içinde 1000 izlenme 10 abonesi olması gerekiyor

30 gunden 1000 izlenım 10 abone sartı var dıye bılıyorum

hepsı tamam arkadaslar ..sadece bır sıkıntı var analıstıkte alltakı abone sayısı yansımamıs belkı ondan mıdır?nasıl duzeltırım?ayrıca gelmıs ayarlara gırınce abone sayısını goster yerı aktıf..

ondan tabi asıl olan analistike yansıyan

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] 14 günlük kanal olma kriteri hala devam edıyormu

alltakı analıxtk tekı 0 gozukuyor bun unasıl duzeltıcem 10 abone gorunmesı ıcın yardımcı olurmusunuz?

İzlenim analyticse hemen yansımaz abone de yansımayabilir ama abone sorun çıkarmaz 10 abone üstüyse önemli olan kanalda uyarı bulunmaması ve son 30 gün içinde 1000 izlenim almış olması gerekli.

Son düzenleme:
İzlenim analyticse hemen yansımaz abone de yansımayabilir ama abone sorun çıkarmaz 10 abone üstüyse önemli olan kanalda uyarı bulunmaması ve son 30 gün içinde 1000 izlenim almış olması gere.

hersey tamam yukarıda 1000 abone var 1000 ızlenımı gectı kanallar.sıkıntı şu: bır ayı gectı kanallar bu sıkıntı yaparmı?

arkadaşlar kanalımı bağladım fakat ödeme şeklini değiştirmek için login kısmından giriş yapamıyorum kanalın bağlandığı 10 gün oldu

1 ay geçtiyse girdigin ay 1000 izlenme izlenmeden yansımadan sokamassın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri