Quiz Kanal Satışı 12 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler birakin isteyen istedigi fiyattan satsin. Yok olmadi hediye etsin. Kime ne ?
Ben sahsen guvendigim birisinden 10 tl ye aliyorum. Amacim ucuz kanal almak deyil.Bircok kisiden kanal aldim. Ucuz alip kanallarin yarisi kapanacagina 10tl ye saglam kanal yapandan aliyorum. Bazi arkadaslardan 10 ar kanal aldim yarisi kapandi video bile yuklemeden.Artik bedava verse almam o kisilerden. Ama 50 kanal satin aldigim sahisin 50 side saglam.10tl den. (bu demek deyildir ki bu arkadas saglam yapmiyor). Kanal calma, yok paypal deyistirmesi, gibi namussuzluklar olmadigi surece herkes istedigi fiyattan alsin ve satsin.
Alin birkac kanal, hem guvenilirsligini test edin, hem saglam kanal aciyormu acmiyormu kontrol edin.Kim guvenilir ve saglam kanal aciyorsa ondan alin.

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:29 ----------

sorun değil 2.5tldende veririm.masrafsız iş işte.emek verip kazanamaycaksak kimseye kazandırtmam olur biter.yapılan ayıba en büyük adiliği yaparız dert değil.

Sizin gibi dusunenlerin bu forumda isi olmadigini dusunuyorum !
Bu yaziyi goren bir moderatorun bu kisiyi banlamasini rica ediyorum !

Beyler birakin isteyen istedigi fiyattan satsin. Yok olmadi hediye etsin. Kime ne ?
Ben sahsen guvendigim birisinden 10 tl ye aliyorum. Amacim ucuz kanal almak deyil.Bircok kisiden kanal aldim. Ucuz alip kanallarin yarisi kapanacagina 10tl ye saglam kanal yapandan aliyorum. Bazi arkadaslardan 10 ar kanal aldim yarisi kapandi video bile yuklemeden.Artik bedava verse almam o kisilerden. Ama 50 kanal satin aldigim sahisin 50 side saglam.10tl den. (bu demek deyildir ki bu arkadas saglam yapmiyor). Kanal calma, yok paypal deyistirmesi, gibi namussuzluklar olmadigi surece herkes istedigi fiyattan alsin ve satsin.
Alin birkac kanal, hem guvenilirsligini test edin, hem saglam kanal aciyormu acmiyormu kontrol edin.Kim guvenilir ve saglam kanal aciyorsa ondan alin.

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:29 ----------

Sizin gibi dusunenlerin bu forumda isi olmadigini dusunuyorum !
Bu yaziyi goren bir moderatorun bu kisiyi banlamasini rica ediyorum !
valla piyasanın anasını ağlatanlara böyle yaparsın.

10 adet alindi kanallar +15 onayli değildir bilginize. hizli teslimat teşekkürler.

10 adet alindi kanallar +15 onayli değildir bilginize. hizli teslimat teşekkürler.

Hocam partnere sokunca +15 açılıyor zaten :) mailler anladığım kadarı ile onaysız mailler bu yüzden sağlam gözü ile bakın çünkü bende sadece onaysız mail kullanıyorum ve çok nadir kapanma yaşıyorum :)

Düşürün arkadaşlar düşürün , borcum var öğrenciyim diyip diyip düşürün, emeklerimizle 1000 îzlenim kasıp 10 abone yapıyoruz biz.
Edit öğrenciyim, işte calisiyorum günlük 5 saat uyku, gece gündüz calisma bir sürüü borç

Bu partneride çöp etmeye hazırız dimi, alkışlar

Arkadastan 5 adet deneme quiz kanal alindi, ilgili biri baya sagolsun. Denemelerden sonra yuklu miktarda alim yapmayi dusunuyorum. Hayirli satislar.

Düşürün arkadaşlar düşürün , borcum var öğrenciyim diyip diyip düşürün, emeklerimizle 1000 îzlenim kasıp 10 abone yapıyoruz biz.
Edit öğrenciyim, işte calisiyorum günlük 5 saat uyku, gece gündüz calisma bir sürüü borç

Bu partneride çöp etmeye hazırız dimi, alkışlar

Hocam öğrenciyim Aileme yük olmak istemiyorum. ben video yükleyerek kazanamıyorum. satıştan şansımı deniyeyim dedim. herkes ki gibi benimde ihtiyaçlarım ve hayallarim var. yoksa neden ben fiyatları düşüreyim. yatmıyorum quiz kanal hazırlıyorum. satamadığım zaman ne yapayım boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor. fiyatı düşürdüm elime para gelsin biraz hevesleneyim diye.

Hocam öğrenciyim Aileme yük olmak istemiyorum. ben video yükleyerek kazanamıyorum. satıştan şansımı deniyeyim dedim. herkes ki gibi benimde ihtiyaçlarım ve hayallarim var. yoksa neden ben fiyatları düşüreyim. yatmıyorum quiz kanal hazırlıyorum. satamadığım zaman ne yapayım boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor. fiyatı düşürdüm elime para gelsin biraz hevesleneyim diye.

Bende öğrenciyim, emin ol senden yüklü sorunlarım var ben senin bastığın kanalların 200 katını basıp 1 tlden satsam neolacak serbest piyasa dimi? 25 kuruşa düşür 10 kuruşa satmazmıyım? , ozaman ailene yük olursun işte. Yanıldığınız yerler var, bence bu söylediklerimi dikkate al

Bende öğrenciyim, emin ol senden yüklü sorunlarım var ben senin bastığın kanalların 200 katını basıp 1 tlden satsam neolacak serbest piyasa dimi? 25 kuruşa düşür 10 kuruşa satmazmıyım? , ozaman ailene yük olursun işte. Yanıldığınız yerler var, bence bu söylediklerimi dikkate al

Hocam 6.5 satan var ona laf yok herkez bana çullandı böyle olmazki durumu izah ediyorum hala ben düşürürüm satarım. resmen tehdit ediyorsunuz ya yükselt ya düşüreceğim diye. insanın halinden lütfen anlayın biraz. elimde olsa neden daha yüksek fiyata vermiyeyim neden daha fazla kar etmek istemeyeyim. normalde zaten elimdeki stoğu bitirip fiyatı normale çekçektim ama madem öyle diyorsunuz fiyatım bundan sonra sabit 6 Tl dir

İsteyen istediği fiyata satsın arkadaşlar serbest piyasa diye bir şey var forumun belli bi kuralı olmadığına göre kimse yanlış olduğunu söyleme hakkına sahip değil bende ocaktan itibaren az ve öz satış yapmayı düşünüyorum ama 8-9 tl den aşaya satmam. isteyen bi başkasından isteyen benden alır bundan kime ne ? burda alıcı satıcı arasındaki ilişkiler ve memnuniyet önemli.

Hocam 6.5 satan var ona laf yok herkez bana çullandı böyle olmazki durumu izah ediyorum hala ben düşürürüm satarım. resmen tehdit ediyorsunuz ya yükselt ya düşüreceğim diye. insanın halinden lütfen anlayın biraz. elimde olsa neden daha yüksek fiyata vermiyeyim neden daha fazla kar etmek istemeyeyim. normalde zaten elimdeki stoğu bitirip fiyatı normale çekçektim ama madem öyle diyorsunuz fiyatım bundan sonra sabit 6 Tl dir

Herkeste aynı terane elimdeki stoğu bitirip bırakıcam diye tehdit edene bak sen, ben kendi çapımda uyarımı yaptım, umarım dinlersin güzel kardeşim umarım...

devam et sen kardesim istedigin fiyattan sat forum kurallarında böle bir şey yok strandart bir fiyat koyulmadı sen satmana bak bos ver hayırlı satışlar

bencede kimin ne kadara sattığına niye karışırsınız,bu yt işini kurallar içine sığdırmayın, spam yapıyoruz burda ne kadar az kural o kadar iyi bizim için

Arkadaşa ögrencisi olmasından dolayı destek amaçlı alışveriş yapılmıştır.

Ayrıca fiyat konusunda da serbest piyasa var diyecegim ama, sonuçta karşımızdada bir firma var onunda suyunu çıkartıp kendi ayagımıza sıkmamalıyız.Alt limit üst limit forumca belirlenmeli bence.

İstediği istediği fiyata satamaz o öğrenci onun sorunları var diye yapamaz bunu. Olay tabiki rekebet ama sadece rekabet olarak bakmayın olaya şu an piyasanin en sağlam partneri Quiz onu da 1 aya kadar awe ye cevireceksiniz. Bi ay bi bakacaksınız içerdeki tüm paralar odenmeyecek. Ben bir mod olarak değil normal ytpara üyesi olarak yönetim den sen rica ediyorum Quiz için taban bir fiyat belirleyelim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

arkadaş bedava quiz kanal veriyorum 50 tane dese laf söleyenlerin hepsi ref yazar hayırlı satışlar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri