★★Quiz Kanal Satışı by Doğancan Yıldız - Kaliteyi Deneyerek Görün..! ★★

• Kullanıcı doganyldz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
@fatihbaz @black5410 bilgisayarin tum donanımlarının bilgileri değiştirilebilir eğer değiştirelemez olsaydı bugun crac-k diye birşey hiç olmazdı :p
driveri tekrar kurmadığınız surece aynı kalır adres

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fatihbaz @black5410 bilgisayarin tum donanımlarının bilgileri değiştirilebilir eğer değiştirelemez olsaydı bugun crac-k diye birşey hiç olmazdı :p
driveri tekrar kurmadığınız surece aynı kalır adres

öyle diyosan öyledir hocam,ben tahminimi söyledim şimdi bilmedigim konularda ısrar edicek degilim ama bana mantıklı gelmiyor en azından :) neyse,konuyu dagıtmayalım sonuçda satış konusu burası ;)

iki hafta önce 5 kanal almıştım kanallar sağlam ve kaliteli çıktı, bundan sonra sürekli alım yapmayı düşünüyorum, tavsiye edilir.

20 quiz alınmıştır + bundan sonra her gün 30'ar şekilde quiz alınacaktır.

Arkadaşla sürekli çalışıyoruz kanal ihtiyacım olduğunda direk bu arkadaşa yazıyorum verdiği kanallar çok kaliteli kapanmaya karşı dayanıklı sanki direniyor :D ama spamı abartınca normal olarak kapanıyor kendi hatamdan dolayı 10kanal aldım yaklaşık 3ü kapandı onlarında hepsi kendi hatamdan dolayı çok spam video bastım normal şartlarda hiçbir sorun olmuyor hayran kalıyorum gerçekten arkadaşın hizmetine bu mesajı kendisine bir borç bilirim beni hiçbir zaman mağdur etmedi Allah razı olsun kendisinden başarılar dilerim insanlığı da ticareti de çok iyi.

3 Adet Kanal Alındı Sağolsun Arkadaş çok ilgili ve anlayışlı inşallah alışverişimiz devam edecek.

Arkadaşla sürekli çalışıyoruz kanal ihtiyacım olduğunda direk bu arkadaşa yazıyorum verdiği kanallar çok kaliteli kapanmaya karşı dayanıklı sanki direniyor :D ama spamı abartınca normal olarak kapanıyor kendi hatamdan dolayı 10kanal aldım yaklaşık 3ü kapandı onlarında hepsi kendi hatamdan dolayı çok spam video bastım normal şartlarda hiçbir sorun olmuyor hayran kalıyorum gerçekten arkadaşın hizmetine bu mesajı kendisine bir borç bilirim beni hiçbir zaman mağdur etmedi Allah razı olsun kendisinden başarılar dilerim insanlığı da ticareti de çok iyi.
Sağolun hocam her zaman burdayız :) inşallah hep beraber çalışırız

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

3 Adet Kanal Alındı Sağolsun Arkadaş çok ilgili ve anlayışlı inşallah alışverişimiz devam edecek.
Çok teşekkür ederim hocam inşallah hep çalışma imkanı buluruz :)
sipariş alımı açıktır. Skype : dgncnyldzz

Arkadaştan bi 10 tane aldım 2 haftadır kapanan olmadı diğer konulardada yardımcı oldu.

Arkadaştan bi 10 tane aldım 2 haftadır kapanan olmadı diğer konulardada yardımcı oldu.

Teşekkür ederim hocam kanalları sadece satmıyoruz satinca da arkasında duruyoruz her kanalimizin her türlü sorununu cozebiliyoruz hızlı bir şekilde . Kanallarının arkasındayım sonuna kadar :)

önceki konudan sözü vardı 1 adet ref quiz mail alınmıştır inceledim gayet kaliteli ilerde çalışıcam hayırlı işler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri