hocam şimdi bakarmısın istek yollamamışım yolladım şimdiHocam merhaba. Baktım teldeyim ama belki bildirim ondan gelmemistir. Baktım bisey yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam şimdi bakarmısın istek yollamamışım yolladım şimdiHocam merhaba. Baktım teldeyim ama belki bildirim ondan gelmemistir. Baktım bisey yok
çok iyi bir arkadaş kanal konusunda bana çok yardımcı oldu sağolsun. Kaliteli işleri var.
son derece güvenilir ve ilgili bir arkadaştır 1 adet alıyor olmama rağmen baya ilgilendi ve kısa sürede teslim etti. teşekkür ederim Doğancan![]()
Sağolasın hocam bol kazançlar3 kanal alındı cana yakın ve hızlı bir arkadaş teşekkürler
Her zaman burdayız hocamhayırlı satışlar hocam mesajım bulunsun lazım olursa pm atıcam size
Çok temiz kanallar kesinlikle tavsiye ederim 100 e yakın kanal aldım ve hala almaya devam ediyorum haftalık düzenli alıyorum bu arada çarşamba gününe 15 kanal daha alabilir miyim![]()
Bende yarın gece 1 adet alacağım umarım stok olur![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.