- Web sitesi
- www.multicolornetwork.com
Kabul edildi hocamskype ekledim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kabul edildi hocamskype ekledim
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam skypetan yazıyorum ?
---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------
[/COLOR [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam skypetan yazıyorum ?
Donus yapildi hocam
Konusuldu, saolun hocamskype ekledim,beklemedeyim
Tesekkurler guzel yorumunuz icin5 adet alınmıştır arkadaş gayet ilgili.
Saolasin gokhan hocam bu guzel yorumun icin10 Adet deneme için alındı devamı gelicekKısa sürede teslim etti arkadaş saolsun
Pm gonderiyorum hocam, tesekkurler.Hazırda kanal var mı? Yoksa ilerisi için sipariş mi geçmemiz gerekiyor?
Onimuzdeki 2 3 gun olmas hocambende ilk etapda 1 adet kanal almak istiyorum hocam hazırda varmı?
Hocam ailevi bur durum var da elimdeki siparisleri yetistirmekte biraz sikinti cekiyorum. Simdilik siparis alimi yapmiyorum elimdeki isleri halledene kadar, cok tesekkurlerhocam 5 adet almak istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
Hocam ailevi bur durum var da elimdeki siparisleri yetistirmekte biraz sikinti cekiyorum. Simdilik siparis alimi yapmiyorum elimdeki isleri halledene kadar, cok tesekkurler![]()
Ben tesekkur ederim hocam, kusura bakmayinpeki hocam teşekkürler. belki daha sonra![]()
Ben tesekkur ederim hocam, kusura bakmayin![]()
Dostum hastanedeyim, skype im kapali suanSkype'ın J'si skype gelirmisin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.