Dostum hastanedeyim, skype im kapali suaneve gecince konusalim cok acil degilse
![]()
adamım geçmiş olsun inşallah sıkıntı hüseyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Cok saol murat abi, dedemle alakali durumlar var da bu ara, sikintili biraz durumlar.adamım geçmiş olsun inşallah sıkıntı hüseyin
Allah razi olsun abi, simdilik biz yetiyoruz dua edebilirsen yeter[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] dostum elimizden bişiler geliyorsa çekinme lütfen
![]()
hocam pm ıle yazdım sana elınde kanal warsa 20 adet alım yapacağım geri dönüş yaparsan sevinirim
Hocam quizde captcha sorunu var o cozulene kadar kanal sokmam pek mumkun gorunmuyor. Yine de istediginiz an skype dan yazabilirsiniz, musaitsem mutlaka cevap veririmsky ekledim hocam gelince yazabiliren alisveris gerceklestirelim.
Hocam quizde captcha sorunu var o cozulene kadar kanal sokmam pek mumkun gorunmuyor. Yine de istediginiz an skype dan yazabilirsiniz, musaitsem mutlaka cevap veririm![]()
Hocam quizde captcha sorunu var o cozulene kadar kanal sokmam pek mumkun gorunmuyor. Yine de istediginiz an skype dan yazabilirsiniz, musaitsem mutlaka cevap veririm![]()
Sokulmamis kanal satisi yasak hocamhocam bana bir kanal lazım, quiz şartlarını yerine getirmiş ancak daha quize sokulmamış olsun
yani kanalda minimum 1k izlenim ve 10 abone olsun ancak kanal quize sokulmamış olsun, özel bir yöntem için kullanıcam ben kendim quize sokarım
Valla duzeldi denmedigine gore ekipten,sanirim hala devam ediyor hocamBu sorun bütün dashboardlarda devam ediyormu?
Bildirim gec geliyo hocam skype dan mobilim de kusura bakmayin kabul ettimhocam ekledim ama kapalısınız galiba
Sarjim bitmwk uzere hocam aksam detayli bir gorusme saglayalim, ekibe siparisinizi iletiyorum. Hayirli gunler hocamhocam sipariş alımı varmı şuanda? denemek için 2 adet almak istiyorum ondan sonra sürekli alıma geçeceğim.
Telefon numarami ileteyim konusalim hocam, elimden geldigince yardimci olayim.hocam kusura bakmayın internete giremedim kaç gündür işlerden. sipariş alımı varsa ben şimdilik 2 tane alayım. ilk defa partner kullanacağım hatta yıllar sonra tekrar youtube başlıyorum. deneme olarak alacağım ondan sonra sürekli alıma geçeceğim. tabi bu konularda birazda bilgilerinizi alabilirsem sevinirim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.