Quiz Kanal Satışı Yasaklanmalı mı (anket)

Yasaklanmalı mı

• Evet

Oy: 401 85,9%
  • Hayır

Oy: 66 14,1%

• Kullanılan toplam oy
    467

seymaerdogan

Yasaklanmış
Benim fikrim bitmesi yönündedir bir çok kişi 1-2 gün içerisinde kapanan kanallar yapıyor ve hoyrat kullanılıyor belliki quizinde sıkıntıları var bu süreçte intahar olucağını düşünüyorum açıcası.
(hiç kanal satın almadım ve quizin patlamasıyla herkezin ekmeğine kan dogranmış olucak)

forumda ne kadar bitirilse de tabiri caizse merdiven altı satışlar yine olacaktır ama forumda satışların durdurulması ekmek yediğimiz yerin biraz daha ömrünü uzatacaktır bazı satıcı arkadaşlar gücenmesin ama bende durdurulmasından yanayım :)

merdiven altı tabi olacaktır ama forumdan satıldığı kadar satılamayacaktır buda bir gerçektir. ve skype den vs satanlar forumdan uzaklaştırırsa satımlar çok düşer. ve bir çok satıcı forumdan banlanmaktansa ( diğer gmail satışları için vs ) satışları durdurur

forumda ne kadar bitirilse de tabiri caizse merdiven altı satışlar yine olacaktır ama forumda satışların durdurulması ekmek yediğimiz yerin biraz daha ömrünü uzatacaktır bazı satıcı arkadaşlar gücenmesin ama bende durdurulmasından yanayım :)
El altı satan banlansın direk ,çoğu kişi çoğu kişinin skypenda ekli zaten el atında satmakta kolay degil

o 1 kişi kim acaba merak ettim :D tabiki kalkması gerekiyor.şüphesiz oyumu verdim

Oy verirken , forumda yasaklansın zaten skypeden bi tanıdıktan alırım diye düşünen var ise , şayet yasaklanırsa , ifşa edildiğinde sınırsız uzaklaştırılır.

Arkadaşlar bu bize bir uyarıydı.. Ayağımızı denk almalıyız bence Satışlar yasaklanmalı. Skypdan fln satan yine satar buna önlem almaya gerek yok sadece forumda satış yasaklanmalı.

5 gündür forumda hayat bitti resmen bugünki açıklamayla su serpildi. Bu duruma düşmek istemiyorsak Satış yasaklansın

yasaklanmazsa bu gidişle kimse bişey kazanamayacak zaten, yasaklansın.

o zaman Quiz kanal almaya calısanlarıda tespit edip forumdan banlamak gerekecek bunuda kabul edin

вαттυѕαу;1034531' Alıntı:
Oy verirken , forumda yasaklansın zaten skypeden bi tanıdıktan alırım diye düşünen var ise , şayet yasaklanırsa , ifşa edildiğinde sınırsız uzaklaştırılır.

bence yapılması gerekende en mantıklı şey bu hocam bu forumun bir kısmı quizden ciddi paralar kazanıyor. gelipte bir partneri daha çöp yapmaktansa önlem alınması daha yararlı olur

Arkadaslar bu konuya buyuklerden gelsin bir kerar versin! evet kalkmalı yasaklanmali.. en azindan foruma gelen yeni uyeler bilmez satislar azalir quiz isi saglama dogru gider

вαттυѕαу;1034531' Alıntı:

İşte doğru mantık budur.

Nasıl 12 tl quiz kanal satılırken bazıları 7 tl , 5 tl gibi fiyatlara satıyordu ifşa edildi süresiz uzaklaştırıldı aynı mantık.Talep edende satanda yakalanırsa banlanır..

Bu forumdan biri skype'dan bana kategori satmamı istedi bende bilmiyordum skype'dan fatihbaz'a yazdım skype'dan bile satsan forum kuralları gereği yasak ifşa olursan süresiz banlanırsın dedi bende satışı yapmamıştım.Bu kadar basit

Valla bana 3 gün önce sorsanız yasaklanmasın derdim.
Ama şu an tedirgin durumdayım.

Arkadaşlar Bu gelişmelerin Kanal Satışıyla nasıl bir bağlantı kuruldu açıklarmısınız ben anlayamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri