M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Kesinlikle!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz çalışmıyorsunuz neden konuya atlıyorsunuz ?Kesinlikle!
o zaman işin kaynağına gideceksin arz talep meselesi satılıyor ki açılıyor diye düşünmen lazım milletin işi gücü oluyor mail kanal açmakla uğraşamıyor mecbur almak zorunda günde 15 dakika uğraşan biliyorum işi gücü dolayısı ile 17 yaşındaymışsın bende 17 yaşında full boştum evde oturuyordum ama forumun yaş ortalamasınıda düşünmek lazım aramızda taksici olan var
Orası beni ilgilendirmez söylediğim şey şu bir sistem ya da yeni bir metod geliyor mail satıcıları abanıyor hemen çünkü normal bi insan ihtiyacı kadar açar ama mail satıcıları satıcı olduğu için fazlasını açıyor ve o sistem kimseye ulaşmadan tükeniyor.
Adam 100 Tane quiz Kanalı Alıyo bota bağlıyo yarısı yada daha fazlası kapanıyo bir sürü çöp bunu yapan bir sürü kişi var kimisi stok yapıyo boş kanlları dolduruyo çalışma sistemi şu olmalı açarsın izlenirse ve herangi bir uyarı almamışsak kanalı quize sokarsınız bitti hırs yapmayın quizi çöp etmeyin herkes izlenen kanalını quize soksun izlenim satın almanın bir mantığı yok izlenmiyosa sokma zaten partnere takipte beklet izlendiği zaman sokarsın partnere abone sıkıntısı oluyo ona yapacak bişey yok mecbur aboneleri bir şekilde kendimiz kasıyoruz abone kolay kolay gelmiyo çünkü
Evde oturan yok bu olaya yaşı katmana hiç gerek yok orası ayrı konu benimde bazı sorumluluklarım var arz talep meselesine girersek quizdede arz talep meselesi var ben şimdi quiz satıcısını çağırsam oda kapattırmayın der senin bu konudaki tutumunu anlıyorum eyvallah ama bu işi yapan arkadaş bi zahmet mail açmasını da bilsin.
gelmemde almamda sen merak etme aç degilim açıkta degilim kimsenin malınada muhtaç degilim ama 5 kişi satıo die 1000 kişinin kötü duruma düşmesine gerek yokYasaklanmasını isteyenlere şimdi günde 500$ bırakan kanalımı 1000 tl ye satıyorum die konu acsam o yasaklanmasını isteyen kişi ankarada oturuyorsa istanbula koşa koşa gelir kanalı alır
kusura bakmada 1,5-2 lirayı ödeyecek parayı kazanamayan adam zaten çöp kanal kasıyordur.. 5,6 hane kazanmakla hiç alakası yok zaten kazanamayan adam gider kendi kanalını kendi açar ben ilk başladığım günden bu yana 50 kanal bile satın almamışımdır.. Kimseden kanal satın almadım ihtiyaçta duymadım. Kanal açmak o kadarda zor iş değil.bu teklifleri öne sürenler sanırım 5 6 hane kazananlar empati den nasiplenmemiş olanlar
yaş konusunu örnek verdim sadece yanlıs anlamabu işi yapan mail açmasını biliyorda zamanı yok onu demeye calısıyorum adam çalışıyor bütün gün eve geliyor mail mi açsın ailesi ile mi ilgilensin anlatmaya calıstıgım bu
Yasaklanmasını isteyenlere şimdi günde 500$ bırakan kanalımı 1000 tl ye satıyorum die konu acsam o yasaklanmasını isteyen kişi ankarada oturuyorsa istanbula koşa koşa gelir kanalı alır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.