Quiz kanalı kapananlar 10.12.2015

youtubenın bu hale gelmesını en cokta su flagcılar ıcın sevınıyorum,onlarda kendı ayagına sıktı

Flagcılar hala var hocam, Allah bildiği gibi yapsı, tamam içerik benim değil sahibi değilim ama günlerce uğraşıp render alıyorum, didiniyorum, flagcı ş... geliyor hem kopyalıyor hemde dalga geçer gibi kanalı kapatıp aynısını yapıyor.2,3 ayda 0 indim sonunda.Youtube şu tekrardan yükleme olayına çare bulsa ortada flagcı kalmayacak vallahi

Mobil olarak gönderildi.

Boş hiç video atılmamış quizdeki kanallara ne diyeceksiniz peki ? 10k geçkin 15 milyondan fazla izlenme zamanı olan kanalım benimde kapandı.Ondan öncede yine spamdan hiç beklemediğim kanallarım gitti.Quiz ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Google yada flagcılar yüzünden oluyor.Neden derseniz ;

1.Milyonluk kanalım kapandıkdan 1 gün sonra aynısı başkası tarafından açıldı kanal resmi ismi tıpatıp aynı ve işin en komik yanı videolar hep benim render alıp attığım videolar.
2.Kapanan ikinci kanalımdan öncede kopyalandı bir güzel, hemde adam 4,5 kanala çekti, benim kanalı anasayfadan indirmek için flag atıldı muhtemelen ve spamdan kapandı.
3. Diğer kanallarımda ne zaman /c/kanal ismi şeklinde isim aldıysam kanal 2. gün spamdan kapandı.
4.Reklam ortasının yanlış girilmesi (sık), Video altında link verilmesi,Video başlığını etiketi açıklamaya yazmak, Kanalın en başta açılış şekli (android,ios) hepsi kapanmaya neden olan şeyler.

Quizi savunmuyorum ama quizinde yaptığını düşünmüyorum.Böyle bir şey olsa adamlar en başından tüm spam kanalları temizler ve youtube ile ters düşmezsi.Özgünle devam ederdi...

Mobil olarak gönderildi.

Benim hiç boş kanalım kapanmadı, eğer ki kapanıyorsa sebebi şudur, milyonluk kanalın flaglanırsa aynı bilgisayardan açılan boş kanal da kapanıyor, her ne kadar çerez temizlense de sistem onu yakalayıpkapatıyor.

Reklam ortalarını 15 dakikada bir giriyorum kullanıcıyı rahatsız edecek sıklıkta olduğunu sanmıyorum.

Kanal kopyalamaya gelirsek son zamanlarda kapanan kanallarımın kopyasına da denk gelmiyorum.

Quizin yaptığını düşünmeyebilirsin ama ben nerdeyse eminim.

Ben ödeyecekleri parayı da istemiyorum, kanalı çıkartıp ödemesinler ödemeyeceklerse.

Tüm spam kanalları temizleyip özgünle devam etseler bu kadar para kazanabilirler miydi?Adamlar 2 senede milyonlarca dolar indirdiler.Bu sektörün en eskisi fullscreen belki bunlar kadar kazanmamıştır.Bir de bu açıdan bak olaya.

geçen ay ayın 11 inde gelirli tüm kanallarım kapanmıştı ama hepsini ödedi

Benim hiç boş kanalım kapanmadı, eğer ki kapanıyorsa sebebi şudur, milyonluk kanalın flaglanırsa aynı bilgisayardan açılan boş kanal da kapanıyor, her ne kadar çerez temizlense de sistem onu yakalayıpkapatıyor.

Reklam ortalarını 15 dakikada bir giriyorum kullanıcıyı rahatsız edecek sıklıkta olduğunu sanmıyorum.

Kanal kopyalamaya gelirsek son zamanlarda kapanan kanallarımın kopyasına da denk gelmiyorum.

Ben ödeyecekleri parayı da istemiyorum, kanalı çıkartıp ödemesinler ödemeyeceklerse.

Tüm spam kanalları temizleyip özgünle devam etseler bu kadar para kazanabilirler miydi?Adamlar 2 senede milyonlarca dolar indirdiler.Bu sektörün en eskisi fullscreen belki bunlar kadar kazanmamıştır.Bir de bu açıdan bak olaya.

Aynı bilgisayar veya ip ile çalışmadım.Her kanal için ayrı vds kurarım ayrı ip alırım.Sıfırdan işletim sistemi ile girerim işe.Herşeye özen gösterir kuralına göre yaparım ama ne hikmetse ş... flagcı kopyalar birde kapatırır kanalı. Sizin görüşünüzede saygım var.

Mobil olarak gönderildi.

hem flagcılar kapattırıyor, hem quiz hemde youtube. arada da bizde hatalardan kapattırıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

geçen ay ayın 11 inde gelirli tüm kanallarım kapanmıştı ama hepsini ödedi

kesinlesmeden once mi ?

hem flagcılar kapattırıyor, hem quiz hemde youtube. arada da bizde hatalardan kapattırıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

kesinlesmeden once mi ?
Evet kesinleşmeden önce

ben de bugün emin oldum quizin kapattığına ya böyle bir yetkileri var direk spam diye kapatıyorlar ya da flagla kapatıyorlar. izlenme almayan spam kanal kapanmamış duruyor oda quiz de gelirli kanalı uçurmuşlar kategori de benden başkası yok.

ben de bugün emin oldum quizin kapattığına ya böyle bir yetkileri var direk spam diye kapatıyorlar ya da flagla kapatıyorlar. izlenme almayan spam kanal kapanmamış duruyor oda quiz de gelirli kanalı uçurmuşlar kategori de benden başkası yok.

Benim dün kapanan gelirli kanalım 2014 kasım açılışlı, videoları özele almıştım quizden başka videolara erişebilecek biri yok.

3 aydır 3-4 bin dolarımı yediler karaktersizler, aynı kategoride adsense kanallarım kapanmış olsa hiç onları suçlamazdım ama başka açıklaması yok.

Benim bildiğim youtube mcn lere parayı her türlü ödüyor ama 6 ay içinde bu parayı isteme hakkını saklı tutuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri