Boş hiç video atılmamış quizdeki kanallara ne diyeceksiniz peki ? 10k geçkin 15 milyondan fazla izlenme zamanı olan kanalım benimde kapandı.Ondan öncede yine spamdan hiç beklemediğim kanallarım gitti.Quiz ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Google yada flagcılar yüzünden oluyor.Neden derseniz ;
1.Milyonluk kanalım kapandıkdan 1 gün sonra aynısı başkası tarafından açıldı kanal resmi ismi tıpatıp aynı ve işin en komik yanı videolar hep benim render alıp attığım videolar.
2.Kapanan ikinci kanalımdan öncede kopyalandı bir güzel, hemde adam 4,5 kanala çekti, benim kanalı anasayfadan indirmek için flag atıldı muhtemelen ve spamdan kapandı.
3. Diğer kanallarımda ne zaman /c/kanal ismi şeklinde isim aldıysam kanal 2. gün spamdan kapandı.
4.Reklam ortasının yanlış girilmesi (sık), Video altında link verilmesi,Video başlığını etiketi açıklamaya yazmak, Kanalın en başta açılış şekli (android,ios) hepsi kapanmaya neden olan şeyler.
Quizi savunmuyorum ama quizinde yaptığını düşünmüyorum.Böyle bir şey olsa adamlar en başından tüm spam kanalları temizler ve youtube ile ters düşmezsi.Özgünle devam ederdi...
Mobil olarak gönderildi.