Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
S.a Arkadaşlar. Quiz Kanalarını Birleştirmek yada Ayırmayi Bilmeyen Çoğu Arkadaş Var. Bunlardan Biride Benim. Bilenlerde bilmeyenlere malesef yardim etmiyor. Burada " http://www.ytpara.com/quizgroup/70111-quizde-farkli-paypal-girilmisler-nasil-ekleniyor.html " Açtığım konuya yanıt bile verme zahmetinde bulunmadı bilenler.
Öncelikle Add New Channel kullanıpta kanal eklemek istiyenler " ingilizce karekter ile ilgili hatta alıyorsa " profil bölümüne girip tüm bilgileri eksiksiz doldursunlar ( gerçek bilgileriniz olmak zorunda değil ) bilgileri doldurtuktan sonra Add New Channeli artik kullanabilirsiniz.
Kanal ayırmak ve birleştirmek ise örnek vericem..
A kanalında : Ahmet
B kanalında : Mehmet var diyelim. Mehmet kanalı için Ahmet paypalının geçerli olmasını istiyorsanız Ahmet kanalının dashborduna girip Profil bölümüne tıklıyacaksınız. Profil kısmına geldikten sonra sağda " Unite Dashboards yazıyor. onun üstünde ki " Priority dashboard " işaret edip unite dashboardta tıklıyoruz. Bizi otomotikmen giriş sayfasına atacak. Giriş sayfasına attıktan sonra " Mehmet " kanalına giriş yapıyoruz. ve Mehmet kanalına giriş yaptığımızda karşımıza otomotikmen. Ahmet paypalının geçerli olmasını istiyormusunuz diye " Yes or No " seçenekleri çıkacak. Yes diyip ahmetin gmailine onay gmailini bekliyoruz. Gmaile gelen mailde ki linke tikladiktan sonra kanalar 10 dk sonra birleşiyor.
Örneğin 5 kanalı dashbordunuz var 1 tanesini ayırmak istiyorsunuz. Onu ayırabilmek içinde Profile tikladiktan sonra sol tarafta " Channels " tikliyoruz ve ayırmak istedigimiz kanalı işaretleyip " Detach " diyoruz. ve tekrar sizden herhangi bir ödeme metodu istiyecektir o kanalla herhangi bir beklediginiz ödeme yada işiniz yoksa PayPal adresini sallayabilirsiniz.
Umarim konuyu herkes görür. Herkese bol kazançlar.
kapanan kanallarımı dasboarttan ayırmak ıcın bu konuda yazılanları yapamıyorum cunkı channels kısmından ayırmak ıstedıgımız kanalı nasıl ısaretleycez bırturlu yapamadım ve Detach ısaretledıkten sonra cıkıcak herhalde o kısmıda bulamadım yardımcı olan arkadaslara sımdıdden tesekkurler
quiz eski quiz değil ki eski yöntem işe yarasın hocam
Benim 8 aydir tek kanal tek dash calisiyordum surekli onun icin byle bir sorunum olmadidogru dıyorsun hocam pekı sız nasıl yapıyorsunuz kapanan kanallar dasbortta duruyor mu
Kanal ayırma tekrar aktif olmuş. Bilginize
Dolayısıyla birleştirme de aktif değil mi?
Yani iki farklı dashboard ı kanalları taşıyarak ( başlangıç sayfasında anlattığınız yöntemle) tek dashboard yapabiliyoruz değil mi?
o kadar irdelemedim korkudankanalarım spamdan kapanıyor korkudan pek incelemedim ama ayırabiliyorsun
@fatihatasoy galiba yanlış bilgi verdim arkadaşlara. bu açılan menü kanal ayırmak için değilde birleştirmek içinmiş
herkesden ozur dilerim yanlış bilgilendirmeden dolayı
Yani iki dashboard birleştiriliyor?
şu ayırmayı bi beceremedim .? şimdi denedim olmuyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.