Quiz Kanalları tek dashboarda toplamak

kanallarım kapandığı için topluluk bölümüne giremiyorum ne yapabilirim

Bunların yapacağı işin içine ediyim afedersiniz. Arkadaşlar tek dashboardda toplamayın size uyarı. 1 ay kanal kapanmasa 2. ay kapanıyor spam diye.. Buna eminim aynı kanalları aynı gün kopyaladığım mn kanallar hala ayakta. Bu denyoların dashboardunda topladığım kanallar patladı dün. Yapılan edilen herşey aynı. 3-4 aydır spamdan kolay kolay kapanma yaşamıyordum. O yüzden bundan eminim kesinlikle kanallarını aynı dashboarda toplamayın.
Benimde bu yüzden sadece hepsi aynı dashboardda olan kanallar toplu kapandı, bir tane normal Google bağlantısı olmayan dashboard yapamıyorlarmı bu kadarmı zor..

Benimde bu yüzden sadece hepsi aynı dashboardda olan kanallar toplu kapandı, bir tane normal Google bağlantısı olmayan dashboard yapamıyorlarmı bu kadarmı zor..

Valla adamlar dashboard olayında sınıfta kaldı. Kendileride biliyordur bu işi ama yeniden dashboard yapmak falan filan işlerine gelmiyordur kesin..

Valla adamlar dashboard olayında sınıfta kaldı. Kendileride biliyordur bu işi ama yeniden dashboard yapmak falan filan işlerine gelmiyordur kesin..
Kanallarda işin garibi ayın 9 unda uçuyor bu Partnerler %20 kesinti değil %50 ve üstüne ne kadar kalırsa artık, ben boşa giden paraya değilde boşa giden zamanıma yanıyorum..

Hala Aralık kazancını alıcaz adamlarda biliyor hangi kanallar olduğunuda izah ediyorum ben kanallar ve kazançları gönderiyorum onlar kanal ID leri ile doğruluyor ne zaman ödersiniz diyorum yok, bildiğin köylerdeki marabalara döndürdüler adamı..

Arkadaslar dedıgınız gıbıyse 30 kanal var bır panelde rıske gırdık bırkere pekıya kanalları ayırmaya kalksak 2.bır rıske mı gırmıs oluruz yoksa bır nebze kurtarmıs mı oluruz deneyen oldu mu acaba bırde toplu kapanmaları yasayan baska arkadaslar varmı saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri