Quiz kanallarımı ne yapayım (akıl danışması)

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir sebepten dolayı quiz gelirlerimi banka hesabına aktarmak istemiyorum.

Bu yüzden bu kazancı paypal ile internetten alışveriş kullanmak zorundayım. Paypal kullanmak da quiz için büyük risk taşıyor bugünlerde bildiğiniz gibi.. Gelen paranın bloke olma ihtimali ve hesabın sınırlandırılma ihtimali var. İçeride diğer partnerlerden gelen paralar da olunca riske atmış oluyorum o meblağı da quiz yüzünden.

Webmoney hesabı aç diyeceksiniz. Fakat webmoney ile de internette çok fazla alışveriş yapma şansım yok. Sanırım o parayı banka hesabına aktarmadığım sürece kullanamam ve ben aktarmak istemiyorum.

Sizce quiz hesaplarımı ne yapayım? Paypal ile bağlantılarını kesip kanalları satayım mı yoksa başka bir şey mı yapmamı önerirsiniz?

Teşekkürler... (Yanlış bir şey yazdıysam lütfen düzeltin...)

Paypal hesabınla altın al,kargo ile göndersinler altınını.

webmoney deki paranı taft şubesinden nakit olarak alabiliyordun galiba
bir araştır derim

Gittigidiyorda ödemeyi paypal ile yapabiliyorsun.Altın satın al,kkargo ile gönderirler sonra bozdurup paraya çevirirsin.Bankaya para gelmemiş olur hem paypal ile alışveriş yapmış olursun.
Hocam quizden paypala gelecek para sıkıntı yaratıyor iki aydır...

Eğer banka hesabında sorun varsa benım hesap numaramı verelım bana gelsın :D

Allaha sukur bankayla sıkıntım yok :D

Benden de ıstedıgın sekılde alabılırsın , tabı komısyonumu alırım :)

Arkadaşlar bir sebepten dolayı quiz gelirlerimi banka hesabına aktarmak istemiyorum.

Bu yüzden bu kazancı paypal ile internetten alışveriş kullanmak zorundayım. Paypal kullanmak da quiz için büyük risk taşıyor bugünlerde bildiğiniz gibi.. Gelen paranın bloke olma ihtimali ve hesabın sınırlandırılma ihtimali var. İçeride diğer partnerlerden gelen paralar da olunca riske atmış oluyorum o meblağı da quiz yüzünden.

Webmoney hesabı aç diyeceksiniz. Fakat webmoney ile de internette çok fazla alışveriş yapma şansım yok. Sanırım o parayı banka hesabına aktarmadığım sürece kullanamam ve ben aktarmak istemiyorum.

Sizce quiz hesaplarımı ne yapayım? Paypal ile bağlantılarını kesip kanalları satayım mı yoksa başka bir şey mı yapmamı önerirsiniz?

Ailenden veya başka birinin hesabını kullan hocam webmoney ödeme alıp ailenden birinin hesabına geçirip çekersin hocam

Anladigim kadariyla bankalara olan borcun var, veya devlete vergi borcu gibi birsey.

Ailenden veya arkadas cevrenden saglam birisiyle oturup konus, paralari onun uzerine al, o da sana versin.

Anladigim kadariyla bankalara olan borcun var, veya devlete vergi borcu gibi birsey.

Ailenden veya arkadas cevrenden saglam birisiyle oturup konus, paralari onun uzerine al, o da sana versin.
yok hocam öyle bir durum değil :) o şekil olabilir...

Webmoneyden ödemeleri al , hesaba aktar , paypalada kredi kartı tanımla , parayı karta yatır ordan alış veriş yap. Neden aktarmak istemediğini hala anlamadım aktarınca ne olucak ki ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri