QUİZ kapanan kanallarımın parasını eksik yatırdı.

unadikum

Yasaklanmış
Greetings,

A transfer to your account [email protected] in the amount of xxxx USD will be made on 2015-05-31. Reason: your channel has been terminated.
altta linkler,i var doğru kuruşu kuruşuna

Nisan ayında böyle bir mail gelmesine rağmen xxxx $ kapanan kanal ödemem olmasına rağmen xxx$ geldi mailde gelmedi arkadaşlar hangilerine yaptı hangilerine yapmadı şeklinde , buna nasıl itiraz edebilirim yada daha önce aranızda iki parça şeklinde tek dashboard tek ödeme yöntemini alan oldu mu? quiz kesik mi atmaya başladı ne yapmalıyım
zaten bu ay kendi kendine quizden atıp sonra yanlış oldu diyip geri aldığımın kanalımın mayıs da ödemesi gereken parayıda haziranda ödücez dediler bunların yaptığı yanlış xxxx$ oldu bunu nasıl iletebilirim

Son düzenleme:
Greetings,

A transfer to your account [email protected] in the amount of xxx USD will be made on 2015-05-31. Reason: your channel has been terminated.

Nisan ayında böyle bir mail gelmesine rağmen xxxx$ kapanan kanal ödemem olmasına rağmen xxx$ geldi mailde gelmedi arkadaşlar hangilerine yaptı hangilerine yapmadı şeklinde , buna nasıl itiraz edebilirim yada daha önce aranızda iki parça şeklinde tek dashboard tek ödeme yöntemini alan oldu mu? quiz kesik mi atmaya başladı ne yapmalıyım
zaten bu ay kendi kendine quizden atıp sonra yanlış oldu diyip geri aldığımın kanalımın mayıs da ödemesi gereken parayıda haziranda ödücez dediler bunların yaptığı yanlış xxx$ oldu bunu nasıl iletebilirim

kazanç belirtmek yasak hocam

Dear Partner,

The payment for terminated channels will be sent after the 30th of May.
sordum bunu dedi o vakit tek dashboardda aynı ödeme yöntemi olanlarda iki parça şeklinde gönderilebilirmiş diye anladım 1 hazırana kadar beklicem

Greetings,

A transfer to your account [email protected] in the amount of xxxx USD will be made on 2015-05-31. Reason: your channel has been terminated.

Nisan ayında böyle bir mail gelmesine rağmen xxxx $ kapanan kanal ödemem olmasına rağmen xxx$ geldi mailde gelmedi arkadaşlar hangilerine yaptı hangilerine yapmadı şeklinde , buna nasıl itiraz edebilirim yada daha önce aranızda iki parça şeklinde tek dashboard tek ödeme yöntemini alan oldu mu? quiz kesik mi atmaya başladı ne yapmalıyım
zaten bu ay kendi kendine quizden atıp sonra yanlış oldu diyip geri aldığımın kanalımın mayıs da ödemesi gereken parayıda haziranda ödücez dediler bunların yaptığı yanlış xxxx$ oldu bunu nasıl iletebilirim

Hocam bu quiz ve life de zamansal olarak bu tip sorunlar çıkabiliyor 8 aydır ödeme alıyorum hemen hemen 4 defa başıma geldi hiç bişey demedim çoğunu 1 ay sonra yatırdılar bazen 2-3 ay sonra yatırıolar ama bi şekilde yatırırlar quiz ve life de parası kalan hiç kimseyi görmedim forumda

Dear Partner,

The payment for terminated channels will be sent after the 30th of May.
sordum bunu dedi o vakit tek dashboardda aynı ödeme yöntemi olanlarda iki parça şeklinde gönderilebilirmiş diye anladım 1 hazırana kadar beklicem

Korkuttun bizi de hocam:)

quiz de hata olmaz senin kanalın geç kapanmıştır bir sonraki ayda ödenir.

Hocam bu quiz ve life de zamansal olarak bu tip sorunlar çıkabiliyor 8 aydır ödeme alıyorum hemen hemen 4 defa başıma geldi hiç bişey demedim çoğunu 1 ay sonra yatırdılar bazen 2-3 ay sonra yatırıolar ama bi şekilde yatırırlar quiz ve life de parası kalan hiç kimseyi görmedim forumda
umarım hocam

---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

quiz de hata olmaz senin kanalın geç kapanmıştır bir sonraki ayda ödenir.
yok geç kapanma ile alakası yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri