Quiz Mail adresini değiştiremiyorum.

biltek6006

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar. Bugün satın almış olduğum QuizGroup kanalın panelinden değişiklik yapmaya çalıştım. Profil bilgilerini ve paypal bilgisine değişrebildim ancak, e-mail ve e-mail for reports bölümlerini değiştirmeye çalıştığımda değiştirildi diye mesaj alıyorum fakat işlem gerçekleşmiyor. Satın aldığım kişinin mail adresleri orda görünüyor.
İkincisi sözleşme bölümünde not signed ibaresi mevcut, üzerine tıkladığımda sözleşmeyi satın aldığım kişinin mail adresine gönderiyor.
mail adresini nasıl değiştirebileceğimle ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba?

Merhaba Arkadaşlar. Bugün satın almış olduğum QuizGroup kanalın panelinden değişiklik yapmaya çalıştım. Profil bilgilerini ve paypal bilgisine değişrebildim ancak, e-mail ve e-mail for reports bölümlerini değiştirmeye çalıştığımda değiştirildi diye mesaj alıyorum fakat işlem gerçekleşmiyor. Satın aldığım kişinin mail adresleri orda görünüyor.
İkincisi sözleşme bölümünde not signed ibaresi mevcut, üzerine tıkladığımda sözleşmeyi satın aldığım kişinin mail adresine gönderiyor.
mail adresini nasıl değiştirebileceğimle ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba?

Orda sadece direk bağlı olan kanalın mail adresi oluyor.

cevap yazdığın için teşekkür ederim. yalnız Kanalım ana kanal, ordaki mail adresleri kanalıma giriş yaptığım adresten farklı.

Hocam ozaman tam olarak bilemicem benimde aynı durum başıma geldi mail değiştirlmiyordu baktım zaten bağlı olan kanalın mailiymiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri