Quiz neden sürekli alay mesajları yayınlıyor?

greenleaf54

Yasaklanmış
bu facebook grubu bunların değil sanırım. yada liseli bir ergen yönetiyor hesabı. Sürekli alay ediyor, garip garip mesajlar yazıyor. Resmen insanları tahrik ediyor. Tamam bir şey olmayacak o para onlara kalacak da ne bileyim ya bu kadar para kazanan bir şirket bence bunu yapmamalı ve hala bizim üzerimizden para kazanıyor. Bende dahil.

2 saat önceki mesajı

https://www.youtube.com/watch?v=FPfLrSNJ6Ho

bu facebook grubu bunların değil sanırım. yada liseli bir ergen yönetiyor hesabı. Sürekli alay ediyor, garip garip mesajlar yazıyor. Resmen insanları tahrik ediyor. Tamam bir şey olmayacak o para onlara kalacak da ne bileyim ya bu kadar para kazanan bir şirket bence bunu yapmamalı ve hala bizim üzerimizden para kazanıyor. Bende dahil.

2 saat önceki mesajı

https://www.youtube.com/watch?v=FPfLrSNJ6Ho

Para insanı bozuyor :D Sayfa onlara ait diye biliyorum

Okadar parayı sızde kaldırsanız alay konusu yapardınız.Adamlar resmen bizlerle kafa buluyor aylarca iyi oynadık tam noktadan vurduk dıye..

Allah'a inanmayan insanlarda böyle şeyler olur tabi yada inançsız insanlarda bide en güvenilir insanlar ruslar diyodunuz bunu neye dayanarak söylediğinizi anlamıyodum gerçekten haklı çıktım.

Edit: video küfür içeriyor.. (doganuzun)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Quiz bence spamcılarla alay ediyo. Çünkü artık onlara ihtiyacı yok. Nasılsa artık onların üzerinden para kazanamıcam bare neşemizi bulalım diyor kısaca... Herkesi alt üst etti malesef

Hangi partner firması ödüyor yahu sanki quiz dışında 1-2 firma daha vardı onlarda 1 eylülden itibaren ödemeyeceklerini açıkladı. Bu zamana kadar küsüratına kadar öderken bir sorun yoktu da youtube politikası gereği değiştirdi diye mi kötü oldu. Bu kadar nankör olmayın bence birçoğumuz emek vermediği halde başka yapımcıların emekleri üzerinden para kazanıyor sanki videoları kendiniz hazırlıyordunuz da isyan ediyorsunuz

Kardeş bak sonu ölüm olabilecek davranışlarda bulunuyosun.

What is this lan?

U7XMHc4.png

adama bak ya komedi valla :D

üşenmedim girmiş geyik yapıyor.

Nerde lan benim param ?

Kardeş bak sonu ölüm olabilecek davranışlarda bulunuyosun.

What is this lan?

U7XMHc4.png

are you crazy bilader?

adam napsın ısını yapıyor arkadaslar

bu adamda lifeda felan görevli değil biri bizimle kafa buluyor

adam life de görevli ancak söyle bi durum var 200 bine yakın kanal attı adamlar. ve yaptıklarınında son derece farkındalar diyecekleri bişey yok alaya alıp. espirili şekilde cevap veriyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri