Quiz Net. Kanallar Anason Güvencesiyle

• Kullanıcı Anason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Anason satıyorsa kanallara tek geçerim.Bugüne kadar aldığım kanallardan hiçbiri kapanmadı bu işide layıkıyla yapacağından şüphem yoktur.

4 adet kanal alındı, teşekkür ederim.

5 adet ayarlayabilirmisiniz hocam? Birde sözleşmeleri kendimiz imzalıyoruz dimi? Sormak istediğim son soruda kanallara hemen video atmamız gerekiyormu? Yani belirlir bir süre video atamazsam çıkartırlarmı? Beklemedeyim..

hayırlı satışlar anasonun kanalları iyidir ve çok güvenilir biridir

Arkadaş gün içerisinde kanalları hızlı şekilde teslim etmiştir. Teşekkürler..

Hocam sormak istediğim bir şey var. Vakit bulunca cevaplarsanız sevinirim. Şuan kanallar boş haliyle. Kanallara videoları yükleyip o şekilde mi imza muhabbetine geçelim? Sanırım birde imza işi var. Onu bizim yapmamız gerekiyor. Ama boşken mi yapalım videoları attıktan sonra mı?
İyi Çalışmalar.

Son düzenleme:
Arkadaş gün içerisinde kanalları hızlı şekilde teslim etmiştir. Teşekkürler..

Hocam sormak istediğim bir şey var. Vakit bulunca cevaplarsanız sevinirim. Şuan kanallar boş haliyle. Kanallara videoları yükleyip o şekilde mi imza muhabbetine geçelim? Sanırım birde imza işi var. Onu bizim yapmamız gerekiyor. Ama boşken mi yapalım videoları attıktan sonra mı?
İyi Çalışmalar.

Hayırlı olsun Bol kazançlar dilerim

boşken yada video yüktedikten sonra yapa bilirsiniz hiçbir fark yoktur

Sürekli kendisinden alırım kanalları biraz iddaalı olacak ama piyasanın en iyisi desem abartmıs olmam heralde.
Hayırlı satışlar abi.
Bu arada bana yarın akşama 15 adet normal kanal ayarlayabilirmisin?

yaklaşık 1 yıldır yt işiyle uğraşıyorum. bu süre zarfında aldığım en kaliteli şekilde açılmış kanalları satan adam. elimde halen video yüklemediğim 19/07/2014 tarihinde açılmış kanalları mevcut.

Sürekli kendisinden alırım kanalları biraz iddaalı olacak ama piyasanın en iyisi desem abartmıs olmam heralde.
Hayırlı satışlar abi.
Bu arada bana yarın akşama 15 adet normal kanal ayarlayabilirmisin?

Sağolasın beni şımartmayın işimizi hakkıyla yapmaya özen gösteriyoruz kanallarız akşama hazır hayırlı gunler

20 adet quiz alınmıstır teşekkür ederim kendisine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri