Merhabalar,
Bildiğiniz gibi hepimizin kafasında geçen ayın 1-30 arasında açık olup bu ay kapanan kanalın ödemesinin yatıp yatmayacağı sorusu var.. Bu şekilde hergün forma soru düşüyor..
Benimde geçen ay 1-30 arası içinde yüksek kazanç olan bi kanalım spamdan kapandı ve quize şu şekilde mail attım;
Dear Sir /Madam,
My channel was active between 1st and 30th November 2014 and I earned XXXX$ form my channel. However it has been shutted down 4th of December because of spam. Can I get my payment in December? When can I get my November payment?
Ps. My channel was open for earning money.
Türkçesi;
Sayın Yetkili,
Kanalım kasım 1 ile 30 arası açıktı ve kazanç sağlıyordu ve içinde xxxx$ kazanç vardı.
4 Aralıkta kanalım spamdan dolayı kapandı.Aralık ayında bu ödemem yapılır mı?
Kasım ayına ait ödemem ne zaman hesabıma yatırılır?
Not: Kanalımın para kazanması açıktı.
Daha sonra Quizden cevap geldi..
Greetings!
Could you please provide your channel/ video URL.
Best regards,
The QuizGroup Team
Thank you
Bende kanal url sini attım cevap bekliyorum sonucu size bildiririm..
Maili buraraya attım [email protected].
Umarım faydalı olmuştur.
Bildiğiniz gibi hepimizin kafasında geçen ayın 1-30 arasında açık olup bu ay kapanan kanalın ödemesinin yatıp yatmayacağı sorusu var.. Bu şekilde hergün forma soru düşüyor..
Benimde geçen ay 1-30 arası içinde yüksek kazanç olan bi kanalım spamdan kapandı ve quize şu şekilde mail attım;
Dear Sir /Madam,
My channel was active between 1st and 30th November 2014 and I earned XXXX$ form my channel. However it has been shutted down 4th of December because of spam. Can I get my payment in December? When can I get my November payment?
Ps. My channel was open for earning money.
Türkçesi;
Sayın Yetkili,
Kanalım kasım 1 ile 30 arası açıktı ve kazanç sağlıyordu ve içinde xxxx$ kazanç vardı.
4 Aralıkta kanalım spamdan dolayı kapandı.Aralık ayında bu ödemem yapılır mı?
Kasım ayına ait ödemem ne zaman hesabıma yatırılır?
Not: Kanalımın para kazanması açıktı.
Daha sonra Quizden cevap geldi..
Greetings!
Could you please provide your channel/ video URL.
Best regards,
The QuizGroup Team
Thank you
Bende kanal url sini attım cevap bekliyorum sonucu size bildiririm..
Maili buraraya attım [email protected].
Umarım faydalı olmuştur.