Quiz Network Bitmiş :) Gelen Mail 17 Ağustos Yeni

hemen hemen butun kanalların dasboardlarına giris yapabiliyorum fakat kazanc kısmı sıfır alamayacakmıyım

dashboarda giremiyorum sadece bomboş ekran çıkıyor ama kanallar hala quizde kanala girdiğimdede quiz yazıyor ne oluyor anlamıyorum bu dolandırıcılıktır resmen

Aynen kesinleşmiş kazanç var dashboard'da. Bu arada Youtube'dan hiç atılmamıştı kanalım sadece dashboard girilmiyordu. Youtube analitiğinden bahsediyorsan da her 2-3 günde bir güncelliyor tabii.

demekki Her an geri alınabilir kanallarımız bununla ilgili bi anket yapılabilir aslında 1 kişi anket konusu açsa panele giriş yapamamasının üzerine yada quizden atılan gozükürken daHa sonra tekrar quizde gozüken kaç kişi Var bi rakamlarla belirlesek

Eto bitmiş diye diye Eto'yu bitirdiler. Quiz'in akıbetide aynı oldu.

kötü bir durum bakalım 1 hafta ortamın nabzını ölçelim olmadı sıfır bir pc ile adsense devam edecez başka şans yok.

bugünlük quize küfretme serbest olmalı forumda
hjhfkhjjkadhjfjkfjfjhfhjfhhfkjsdljdjsjfghgfxjhjdnncjgfjhdhkdka

Bugünden sonra anladığım bişey var.Partner şirketleri BOŞ.Peki nasıl boş ?
Awesomeness'te de aynı şey oldu değil mi arkadaşlar ? Önce spam kanalları,boş kanalları yani her türlü kanalı alıyor.Kanalları topluyor sonra güven kazanıp daha cok kazandıran kanallar bağlanıyor ve ellerinden cok güzel para geçiyor.Daha sonra spam kanalları falan atıp kendilerini temize çekiyorlar ve paranın ( bi tarafına) koyuyorlar.Suan aynısını Quizde yaptı ve eminim ki bundan sonra bulunacak yeni bir partner de öyle olacak.2 yıldır adsense çalışırım sadece geçen hafta 2 kanal ekledim quize oda hayret hala sorunsuz duruyor.
Sonuc: ADSENSE

Arkadaşlar kaçırdım galba ama ben login yapabiliyorum ve kazanç kesinleşti ödeme alabilecek miyim bilgisi olan var mı ?

Şimdi kanal açık olup, hiç telif topluluk olmayıp kesinleşen ücretler de ödenmeyecek mi?

Arkadaslar 6 hane olayina takilmis ama forumda ben de dahil en az 50 kisi vardir ayda 6 hane kazanan.
Quiz 2-3 milyon dolar vurgun yapti neredeyse bu paralari odemeyerek.

Quize sovuyoruz şu an ama eğer 1 eylüldeki partner olayı doğru olursa quiz zaten topu dikecek o açıdan bakıldığında bir de bence bu kendince son cirpinislari

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milyonerlerin bankada 550 milyar TL'si var

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Türkçesini yazamayacağım şuan hayal kırıklığı yüzünden ama 6 hane yalan oldu bende (ki birkaç aydır çalışmıyorum yeni kanal) :) Panele giriş yapamayan da tüm arkadaşlara duyurulur. Dashboardlara şu an giriş yapamıyorsanız para almanız imkansız yani kısaca.

Not: kazanç paylaşımı yasak ama alamadığımıza göre artık kazanç falan yok ortada ona göre :D

Düzenleme: Aktif kanallarımın hepsinin hemen unlink edilmesini talep ettim, cevap bekliyorum. Çünkü şuan bize ödemeyecekleri parayı kazanıyorlar!!!

.............................

Evet arkadaşlar dün akşam yolda gelirken radyoda dinlemiştim :D türkiyede milyoner artığı söyleyince ilk aklıma gelen youtuberler oldu :D demekki yanılmamışım :D

Hesabında 1 milyon lira ve üzeri parası olan mudilerin banka hesaplarındaki parası 550 milyon lirayı geçti.

Türkiye'de milyonerler kulübüne katılım her geçen gün artıyor.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, 2015 haziran sonu itibarıyla Türkiye'de hesabında 1 milyon lira ve üzeri parası olan 86 bin 177 mudi bulunuyor. Bu mudilerin banka hesaplarındaki meblağ ise 550 milyar 434 milyon 710 bin liraya denk geliyor.

Aynı dönemde Türkiye'de banka hesap sayısı haziran sonu itibarıyla 61 milyon 827 bin 822 oldu. Bu rakam 2014 aralık sonunda 59 milyon 238 bin 929 idi. Buna göre 6 aylık süre zarfında hesap sayısı 2 milyon 588 bin 893 daha arttı.
8 BİN 967 YENİ MİLYONER
Haziran sonu itibarıyla bankalardaki 61 milyondan fazla hesabın 58 milyon 690 bin 830'unu hesabında 10 bin liraya kadar bakiye bulunan mudiler, 4 milyon 436 bin 650'sini 10 bin ile 50 bin lira olanlar, 1 milyon 947 bin 714'ünü 50 bin ile 250 bin lira olanlar, 370 bin 67'sini 250 bin ile 1 milyon lirası olanlar, 86 bin 177'sini de 1 milyon lira ve üzeri olanlar oluşturuyor.
Hesabında 1 milyon lira ve üzeri bulunan mudi sayısı haziran 2015 itibariyle 86 bin 177'ye çıktı. Bu rakam 2014 aralık itibarıyla 77 bin 210 idi. Buna göre, ilk yarıda milyoner sayısı 8 bin 967 kişi daha artmış oldu. Buna göre son 6 aylık sürede günde ortalama 50 kişi milyonerler kulübüne dahil oldu.

haber kaynağı : Milyonerlerin bankada 550 milyar TL'si var | Ekonomi Haberleri

Son düzenleme:
Bu sonucun olacağı aylar öncesinden belliydi. :) Quiz kendini düşünecek tabii kim bir başkasını düşünür ki? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri