Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

Üye den kastım benim refle kanalarını bağlamaları? yani daha bağlı kanaları olmayan yeni kanal bağlayacaklar için ..

yoksa bu mevzuyuda mı yanlış anladım muslera :)

Senin bu başlık dashboard haberi başlığı olduğu için zaten Quiz üyeleri dashboardu merak ederek tıklarlar. Sıfırdan kanal bağlayacak kişilerin ilgisini bu başlık çekmez ilk etapta.

peki dashboardı açmak için 1 kanaldan giriş yapıyoruz değil mi?zaten aynı paypal olunca bir kanaldan girsek diğerleri de gözükür doğru mu söylüyorum.Bu arada refinizden kayıt olucam hocam artık.Ayrıca 1 paypala 30 40 tane kanal bağlasak sorun çıkar mı yoksa 2 farklı paypal mailine böliyim mi?

Sana dashboard için hangi gmaili kanalını kullanmak istediğini soruyor zaten ..

Bu dashboard haberi hiç hoşuma gitmedi nedense. Elimde somut bir şey yok ama keşke dashboard olmasaydı. En son Freedom da cortladı. Elimizde kaçabileceğimiz network kalmadı bu da giderse.

hocam sizde 1 paypal mailine kaç adet kanal bağlı 30 40 falan mı yani ben 20den fazla bağlıcam ödeme yapar değil mi?

quiz benim içeriklerde geçmişte sorun çıkardı. Şuan 2 kanal bağlı .. onları atmasınlarda ben razıyım başka kanal bağlamamaya ..

bide 20-30 olayını quiz kabul etmez .. quize girmek bile zor .. şimdilik quiz de bir gözyumma olabilir.

quiz benim içeriklerde geçmişte sorun çıkardı. Şuan 2 kanal bağlı .. onları atmasınlarda ben razıyım başka kanal bağlamamaya ..

bide 20-30 olayını quiz kabul etmez .. quize girmek bile zor .. şimdilik quiz de bir gözyumma olabilir.

2 farklı paypal mailleri bağlarım hocam o zaman bir de dashbord için 1 kanalı seçtik dashboardda girdiğim paypal maili diğer kanallarda da giriliyse diğer kanallar aynı dashboarda otomatikmen yerleşiyor yani değil mi?biz kanalı o dashboarda eklemek için girişimde bulunmuyoruz?Çok soru soruyorum hocam valla özür dilerim :/

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:49 ----------

Bu arada Quiz'e 112 kanalım bağlıymış. Vay be. Bilmiyordum.
hocam tek paypal mailine mi 112 tane bağlı kanal var?

benim aynı paypalda iki kanalım var, profile girdiğimde "priority channel" seçtiğim kanal gözüküyor, öteki kanala geçemiyorum, onun paypalını nasıl değiştirebilirim ?

Boş kanala sözleşme geliyor mu? Valla bilmiyordum. Ben kanal başına 20 TL vermeye razıyım yeter ki öyle olmasın. Boş kanalın kabulü demek Quiz'in bitmesi demek.

Az önce soktum hocam 1 tane işlemler aynı 12 saat içerisinde gelecektir yazdı bıraktı bakalım 12 saat sonra ne olacak. Gerçi kanal boş izlenimsiz olursa büyük ihtimalle atarlar partnerden. Göstermelik bi şeyde olabilir bu durum

Edit: Şimdi sözleşmede geldi

Son düzenleme:
Sözleşme gelmesi ne anlama geliyor ? Incelendiği anlamına gelmiyor bence.

Kanallarım arasında bır sozleşme ımzalanmamış gorunuyor,dun gece farkına vardım sozleşme gonderdım 30 dk ıcınde ulaşacaktır dedı ama dun gece halan daha maıle sozleşme gelmedı ıçınde de 60 dolar var,sozleşme olmadan bu parayı odemezler mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri