Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

ohh ohh bugmudur nedir kapanması iyi oldu ekmeğime taş koymasınlar :D

En buyuk korkum quız ınde dıger partnerler gıbı olması allah ım sen bızı koru :d

forumdakı arkadaslar quıze yuklenırse quızınde sonu gelır daha odeme alamayız hayallerımız suya duser kı bence bu ay bısı cıkarcaklar dıger networkler gıbı

quizde pert olacak anlaşıldı.

Yeni partner aramaya başlayın şimdiden ama forumda paylaşmayın

forumdakı arkadaslar quıze yuklenırse quızınde sonu gelır daha odeme alamayız hayallerımız suya duser kı bence bu ay bısı cıkarcaklar dıger networkler gıbı

quizde pert olacak anlaşıldı.

Yeni partner aramaya başlayın şimdiden ama forumda paylaşmayın

o anlık bir durummuş düzeldi artık olmuyor diye yazmışlar bir önceki sayfa ve yorumlarda :)

Quiz şu anda network sıralamasını düzeltmek için +1000 izlenim şartına kadar indirdiler istedikleri sıraya gelince seçerek almaya devam edeceklerdir. Benim Fikrim bu

Top 100 Youtube Networks filtered by Subscribers - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics

iyide zaten eskidende life 2k,quiz 1k izlenim istiyordu.sadece dündü sanırım geçici bi sorun oldu,boş kanalları aldılar ama kapadılar hemen onuda ilk fırsatta.

Biride şuraya konu açıp yazmadı boş kanalları alıyorlar diye kapan kapmış :D

iyide zaten eskidende life 2k,quiz 1k izlenim istiyordu.sadece dündü sanırım geçici bi sorun oldu,boş kanalları aldılar ama kapadılar hemen onuda ilk fırsatta.

Quizle freedomu aveyi karşılaştıranlara şaşıyorum fatih hocam :)

vY19A4.png

HunterLord hocam sen birden fazla kez soyledın bana quizdendir diye ama kafam takıldı hala kanalım geçmedi gözükmüyor quiz de yani herkesin ki su anda oylemı yanı eklediğiniz kanaller gözüküyormu geçmiş olarak ?

Fırsatta soktuk 20 kanal :D

Sokun tabi sonra neden partnerden atıldım neden para mı alamıyorum deyip durmayın ama. :) Biraz saygı gösterin beyler hem kendinize hemde diğer arkadaşlarınıza. Türklerle partner networklerinin anlaşamadıgı konu bu. Her şeyin suyunu çıkarmamız.

kendi refimle kendi kanalımı soksam sıkıntı olurmu dostlar dashboard şimdi baktım çok güzel olmuş gerçekten bu ruslar herşeyin güzelini yapıyor

kendi refimle kendi kanalımı soksam sıkıntı olurmu dostlar dashboard şimdi baktım çok güzel olmuş gerçekten bu ruslar herşeyin güzelini yapıyor
paypala 7 mail tanıtabiliyon birini refin ödemesi için kullan..kanallar için başka kullan işte reyis

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] nasıl uğur abi ben de kendi ref linkim üzerinden kayıt olucam 20 30 kanal ile sıkıntı çıkar mı ayrıca kanalları 30 40 tane quiz kanalı aynı paypala bağlasam sıkıntı çıkarır mı ödemede?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri