Quiz Networkün Geleceği....

adamların bazılarma diyoruz dolu dolu kanal yapıp içini çöplük videolar atmayın ileride herkezi etkiler diye adam diyoki sanane istediğimi yaparım seni alakadar etmez diyor her zaman diyorum 100 kanal yapacağınıza 10 tane sağlam temiz ve kaliteli olsun gene kazanırsınuz inşallah eylül ayında çöplük çalışanlar ortalığı batıranlara quiz eylül ayında güzel bir monteleme yapar

Asıl para kazanma 1 eylülde sonra başlayacak benim için.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamların bazılarma diyoruz dolu dolu kanal yapıp içini çöplük videolar atmayın ileride herkezi etkiler diye adam diyoki sanane istediğimi yaparım seni alakadar etmez diyor her zaman diyorum 100 kanal yapacağınıza 10 tane sağlam temiz ve kaliteli olsun gene kazanırsınuz inşallah eylül ayında çöplük çalışanlar ortalığı batıranlara quiz eylül ayında güzel bir monteleme yapar

Sen 10 kanal yapmaya devam et

Merak etme asrın montesi geliyor fazla kalmadı:D

Ya arkadaş nedir sizin şu spamcılardan alıp veremediğiniz anlayamıyorum. Yani ben şu millete sallayan arkadaşları ortadaki pastadan büyük boy alamayan misafir çocuğuna benzetiyorum. Yok efendim 10 kanal yapın, yok efendim quiz kanal satmayın, onu yapmayın bunu etmeyin, çöp ettiniz daha etmeyin, yok sonumuz ne olcak, oyumuz nolcak buyumuz nolcak.

Yeter kardeşim ya. Şu forumda 5000 hadi bilemedin 6000 kişiye hitab ediyorsunuz. 6000 kişiyle mi çöp ediyoruz youtube'u. Boş boş konuşacağınıza sizde önleminizi alın, kafanızı kullanın. Eminim ki elinizde olsa, imkanınız olsa tecavüz edeceksiniz youtube'a.. Yapamadınız mı şartları eşitlemek için çöpe çevirdiniz çöpe çevirdiniz.

Her ödeme dönemi aynı terane. Quiz bitti, sonu geldi. 2 ay önce adsense bitti sonumuz geldi. O parayı 2 gün geciktirir bittiniz, öbürkü güncelleme getirir bittiniz.. Ya bittiniz bittiniz de bir türlü bitmiyorsunuz işte. Her gün çoğalıyorsunuz. Şurda olumsuz cümle kuranlar beni zerre kadar etkilemiyor, motivasyonumu düşürmüyor eminim benim gibi bir çok kişiyide etkilemiyordur.. Neyin havasına girip bunlarla uğraşıyorsunuz?

Dünya geneli yoktu ortaya çıktı, Aştık.
Ümlem yoktu, Aştık.
+15 kısıtlama yoktu aştık..
Onu aştık bunu aştık. Siz aşamayacaksanız gidin bir iş bulun çalışın..

"KUİİZ'i ÇİP İTTİNİZ" " ettik ya arkadaşım. Sen quiz'e takılcağına Dünya'da yaşadığın hayata bak. Çöp gibi bir ortamda, leş gibi bir dünyada yaşıyoruz. Quiz'i de çöp ederim, youtube'u da. Herkes baksın kendi dünyasına!!!

1 Eylül bir an önce gelsin de şu işi bilmeyen sürekli ağlayan tayfa artık bir sussa. Adamlar çalışmıyor üstüne çalışma stilimize karışıyo. Sanane arkadaşım spamda yaparım çöpte ederim sanane?

Bende dizi çalışıyorum ama hiç bir uyarı gelmedi şu ana kadar yani bana göre çalışma sisteminden kaynaklı bu uyarılar

Bu arada Monteyle falan uğraşan arkadaşlar biraz montajla uğraşmaya başlasınlar da,
Sonra bize montelencek şeyler dönüp dolaşıp o arkadaşlara montajlanmasın...

Allah Allah atacakmiymis quiz o kanalları :) yoksa sadece uyarms mi youtube bu kanalları spam kabul ediyor dikkat edin etiketlere diye? Bana kalırsa gayet güzel bir şey yapmış adamlar, işten bir parça anlayan bir insanın jest olarak göreceği bir davranışı felaket senaryosuna çevirmekte üstümüze yok gerçekten. İsim vermeyim bazı partnerlerin yaptığı gibi youtube un bir uyarısında bağlı kanalların yarısını atsalardi demekki savaş ilan edecektiniz Rusya'ya. Biraz sabır edin rica ediyorum. Siz çalışma sisteminize kalite getirin biraz, temiz çalışın. Bi değişiklik gelirse onu da çozeriz rahat olun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şaban arkadaş doğruyu söylüyor. çalışan emek veren üreten her zaman kazanır.

bot yazılımcıları bir filtre sistemi geliştirirse bence sorun morun kalmaz. bu tarz istekleri ilk topluluktan kapanmalar başladığı zaman bildirmiştik.Quiz bile mail attıysa bu işin kaçarı yok. Google güncelleme yaptıkça,spammerlar da yöntemlerini güncellemeli. Umarım quiz bizi yüzüstü bırakmaz,adamlar aslında bize yardımcı oluyor,resmen nasıl spam yapmamız lazım haber vermişler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri