Quiz ödeme degişme yöntemi yapamıyorum

caner1992

Kayıtlı Üye
iyi akşamlar dikkatimden kaçan quizdeki bir kanalımı buldum
quize baglamısım lakin ödeme yöntemini
paypal yapıp
örnek: [email protected]
yapmısım normalde
[email protected] gelen kutusunda ödeme diger gmaile gitmiş o hesap kim sahibi bilmem etmem numlokmu kapalıydı nasıl oldu bilmiorum bugun girince degiştirmeye calıstım olmadı

şu uyarıyı verdi
You cannot use this Payment Account, because it has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please enter another Payment Account or try again after the 15th of January, 2015.

önceki ödeme ayın 17 sinde yapılmıs gözüküyor onun için birşey yapabilirmiyim yeni gelecek ayın kazancını nasıl kurtarırım acaba

Öyle bir paypala bağlı gmail hesabı varsa o parayı unut dostum ama şansına o gmail adresinin paypal hesabı yoksa veya kapatıldıysa o para geri döner quize sende alma ihtimalin olur,ödeme yöntemi değiştirmek içinde herhangi bir bilgim yok bende kanal ekleyemiyorum sanırım genel olarak bir sorun var quizde

öyle bir paypal diyelimki yok ödeme yapıldı diye mail gelirmiki?
birde tekrar ekledigimde o eskiyide yollarlarmı

yanlışlıkla eklediğin paypal hesabına kendi hesabından 1tl at. bak bakalm öyle bi paypal varmı öyle bi paypal yoksa zaten. para gitmez olmayan yere

Özür dileriz, ancak ödemenizi şimdi gönderemiyoruz. böyle bir uyarı verdi

iyi akşamlar dikkatimden kaçan quizdeki bir kanalımı buldum
quize baglamısım lakin ödeme yöntemini
paypal yapıp
örnek: [email protected]
yapmısım normalde
[email protected] gelen kutusunda ödeme diger gmaile gitmiş o hesap kim sahibi bilmem etmem numlokmu kapalıydı nasıl oldu bilmiorum bugun girince degiştirmeye calıstım olmadı

şu uyarıyı verdi
You cannot use this Payment Account, because it has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please enter another Payment Account or try again after the 15th of January, 2015.

önceki ödeme ayın 17 sinde yapılmıs gözüküyor onun için birşey yapabilirmiyim yeni gelecek ayın kazancını nasıl kurtarırım acaba

hocam paypala yeni bir mail bağlayın ama hiçbir quize bağlı olmasın paypalın ayarlar kısmından yapabilirsiniz o zaman o yazı çıkmayacaktır.

Teşekkür ederim öylede yeni paypalım yokki baska napayım bakayım bir yoluna

Hocam geçenlerde ben bi kanalı arkadaşa devretmek istedim.. Paypalını değiştirmek istediğimizde senin aldığın hatayı verdi.. Üstüne gitmedik.. Duruyo bende öyle..

hocam bir mail aç, ödeme alabilmek için paypalına o maili ekle, daha sonra quizden paypal adresini o yeni eklediğinle değiştir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri