Quiz, ödeme delayed diyor.

Hocam bende yeni farkına vardım. Tek telifli olan kanalım ana kanal olmuş. Şimdi bu kanal kapanırsa diğerleri ile giriş yapamayacak mıyız ? Nedir bu durum bir bilen anlatsa :(
valla benim de korkum o olmaya başladı. 2 aylık bi kanalım ana kanal olmuş o kanal da yine alt kanaldı karıştı işler.

belki yakın zamanda dashboard'taki mail adreslerimiz için şifre oluşturma imkanı doğurabilirler. o şekilde olursa iyi olur.

valla benim de korkum o olmaya başladı. 2 aylık bi kanalım ana kanal olmuş o kanal da yine alt kanaldı karıştı işler.

belki yakın zamanda dashboard'taki mail adreslerimiz için şifre oluşturma imkanı doğurabilirler. o şekilde olursa iyi olur.

2 gündür bagzı arkadaşlar panele girerken şifre istedigini söyledi.açıkcası bu sorundan çok umut oldu bana.bende acaba şifre ile giriş mi getirecekler diye düşünüyorum.

2 gündür bagzı arkadaşlar panele girerken şifre istedigini söyledi.açıkcası bu sorundan çok umut oldu bana.bende acaba şifre ile giriş mi getirecekler diye düşünüyorum.

fatih hocam aslında bı ıngılızce metın hazırlayıp dashboarda mail ile giriş yerine kullanıcı adı şifre ile girilmesini istesek topluca mail atsak sonuc alamazmıyız sırf bu yuzden xx tane kanal war sokulcak bısey olur dıe baglamıorm emınım benım gıbı baglamaya cekınenlerde wardır

Hocam bende yeni farkına vardım. Tek telifli olan kanalım ana kanal olmuş. Şimdi bu kanal kapanırsa diğerleri ile giriş yapamayacak mıyız ? Nedir bu durum bir bilen anlatsa :(

Benim anlamadıgım konu paneldeki tüm kanalların mail adresleri ile aynı dahsboard'a girebiliyorum ben. Siz neyden bahsediyorsunuz?

profilde profile security kısmından şifre oluşturuluyor. ama daha hiç şifre istemedi benden girişte, direk youtube hesabına bağlanmamı istiyor.

Aynı dashboard girebiliyorsun ancak profile kısmına tıkla bakalım hangi kanalın bilgileri gozukuyor. :)

Her neyse tek kanal gözüküyor evet ama diğerleriyle de giriş yapılabildiğine göre sorun yok bence. Sonuçta kanalın kapansa dahi panelde gözükmeye devam ediyor mail duruyor sonucta. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. :)

fatih hocam aslında bı ıngılızce metın hazırlayıp dashboarda mail ile giriş yerine kullanıcı adı şifre ile girilmesini istesek topluca mail atsak sonuc alamazmıyız sırf bu yuzden xx tane kanal war sokulcak bısey olur dıe baglamıorm emınım benım gıbı baglamaya cekınenlerde wardır

quize girmeye hazır 12 kanal var bende şuan,şu olaylar netleşsin bi öyle baglarım diye bekletiyorum bende :) bugün,olmadı yarın life da aynı panele geçiyor.herkes panel panel diyip duruyordu,kaç gündür deli etti bu panel bizi :D bakalım napıcaz bu panellerle...

Benim sıkıntım aslında çok komik :D Aynı kanalı 3 kere bağlamış dashboard'a birinde sözlesme var birisinde yok birisinde ise garip bir şey yazıyor ama kanal id'lerinden anladım hepsi aynı kanal hehe.
Adamlara sıkıntıyla ilgili sürekli mail atıyorum ekran fotosuda atıyorum onlarda bana sürekli cevap olarak ödeme günlerini söylüyorlar. Kafayı yemiş bunlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri