Quiz ödeme yöntemi sorunu

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar konu daha önce acıldımı bilemiyorum ama bulamadım..

Soru 1 : Quiz in paypalı kaldırması ile webmoneye gecmesi, Almanya'da ikamet ediyorum ve webmoneye alman bankası ekleyemiyorum almanya bankalarını desteklemiyor mu bu sistem ?

Soru 2 : Quiz e direk banka hesabı eklesem ödeme nasıl olacak limit kesinti vs.

Eğer ikinci soruda kesinti vs. coksa 1. Sorunun çözümü daha önemli 2 haneli alacagız oda kesintiye gitmesin bari.

bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim..

şimdiden teşekkürler.

e-para aracı kurumu kullanmadan direk bankaya çekmeye çalışırken mi eklenmiyor

Hayır alman bankası seceneği yok hiçbir almanya bankası ismi yada almanya ile alakalı birsey bulamadım.. dün destekden webmoneye yazdım onlarda webmoney almanya birimleri ile konus dedi ama oyle bir birim yok

Banka havalesi şu şekilde;

Bakiyeniz 100$'ı geçerse ödeme yapılır, 30$ Quiz keser, bankada 10$ civarı keser. Mantığı bu şekildedir.

webmoney açmaya üşendim ufak ödemeye bile banka girdim. muhtemelen hepsi kesintiye gidecek. 30$ fix quizin banka kesiyor 5 $ da enpara kesiyor. diğer bankalarda bu 5$ oranı değişebilir. (miktar ne olursa olsun)

Evet bu yüzden elimize gecen 5 3 kurusu kesintiye vermeyelim bari diye, webmoney ekleyeyim dedim ama bu sekilde webmoneye gelen para webmoney de kalacak banka kartı ekleyemiyorum ki.

Evet bu yüzden elimize gecen 5 3 kurusu kesintiye vermeyelim bari diye, webmoney ekleyeyim dedim ama bu sekilde webmoneye gelen para webmoney de kalacak banka kartı ekleyemiyorum ki.

paşam türkiyeden tanıdığın kimse yokmu at ona parayı oda sana eft yapsın ;)

Var tabiki hocam da şimdi gidip kimin nazını cekeceğiz git sunu yap git bunu yap diye. her ay birinin pesinden kosmakda pek iyi bi durum değil.

Almanyadan kullanan yok mu bu webmoneyi nasıl bir sistem kullanıyorsunuz acaba arkadaslar

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] bu arkadaşlara bir danış istersen

arkadaşlar banka havalesi için dolar hesabı mı olması gerek ve webmoney bankaya nasıl para aktarıyoruz

arkadaşlar banka havalesi için dolar hesabı mı olması gerek ve webmoney bankaya nasıl para aktarıyoruz

Dolar hesabın olması gerekmez. direk tl olarak yatar. webmoney dasboard kısmında ödeme bilgilerini yazdığınızda bankaya gelir.

edit: yanlış bilgi. dolar hesabına geliyordu hocam. dolar hesap bilgilerini dasboard'a eklemeniz gerekir.

Son düzenleme:
webmoneyden banka hesabıma para çekmek için pasaport bilgileri v.s yazıyor ama ?

Ben Berlindeyim,Henüz banka eklemedim ama eger alman bankasi eklenmiyorsa benim enpara hesabim var onu ekler oraya cekerim parayi,Sende olmassa wm olarak bana atarsin bende sana paypal yada banküberweisung yapar isini görürüz.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] bu arkadaşlara bir danış istersen

Skype üzerinden görüstüm sadece Türkiye ile işlem yapıyoruz biz. Almanya birimleri ile görüsün dedi. Pek bilgi yada yardım alamadım.

---------- Spam Engelliyici 00:15 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

Ben Berlindeyim,Henüz banka eklemedim ama eger alman bankasi eklenmiyorsa benim enpara hesabim var onu ekler oraya cekerim parayi,Sende olmassa wm olarak bana atarsin bende sana paypal yada banküberweisung yapar isini görürüz.

olabilir kardeşim eyvallah ödeme bi kesinlessin, o zaman halledemezsem bulurum seni

konuyu güncelleeyim tekrardan belki çözüm bulunmuştur, bende banka eklemem gerekiyor ama eklenmiyor mu hala ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri