Quiz panelime şifre koyulmuş e-mail değişmiş

bayburt16

Kayıtlı Üye
nasıl olabilir ne yapmayılım ? mail adresime gece 3 de gelmiş. mail değişmiş. panele şifre koyulmuş ?? kimseden quiz kanal satın almadım ? ne yapmalıyım

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Date: Thu, 7 May 2015 04:21:29 +0300

Greetings, You have requested to add your channel ----------------------dashboard to your "Priority dashboard". To confirm dashboards uniting please click the link below: join.quizgroup.com/union/?tt=1275cd37c8edb58-------------c&cc=ch73790 If you haven't requested to unite your dashboards please contact us at [email protected] immediately. -- Best regards, The QuizGroup Team

60++ mail var böyle

kötü olmuş öncelikle şunlari araştir vds aldinmi? veya normal pc denmi baglaniyordun? kanal satin aldin mi? ana mailini senden baska bilen varmiydi? quizinde daha önce şifre varmiydi? veya herhangi bir program kullandinmi? örneğin; yt spammer , kanal takip veya çeşitli programlardan birini kullandin mi?

kötü olmuş öncelikle şunlari araştir vds aldinmi? veya normal pc denmi baglaniyordun? kanal satin aldin mi? ana mailini senden baska bilen varmiydi? quizinde daha önce şifre varmiydi? veya herhangi bir program kullandinmi? örneğin; yt spammer , kanal takip veya çeşitli programlardan birini kullandin mi?

vds kullanıyorum. kanal satın alırım şifreleri hiçbir zaman değiştirmedim kimden aldıgım bellidir. quize şifre koymadım. kanaltakip kullanıyorum bio33

kanalların 1 tanesine girip çünkü 150 kanal var 1 tanesine girmiş ve panele şifre koymuş

bu adamın kim oldugunu bulmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

vds kullanıyorum. kanal satın alırım şifreleri hiçbir zaman değiştirmedim kimden aldıgım bellidir. quize şifre koymadım. kanaltakip kullanıyorum bio33

kanalların 1 tanesine girip çünkü 150 kanal var 1 tanesine girmiş ve panele şifre koymuş

bu adamın kim oldugunu bulmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Hocam kanal satın aldığınız kişi kanalı başkasınada satmış olabilir oda panele girip şifreyi değiştirmiştir

vdsden girdigin kanallara normal pcden giriş yaptinmi hiç? ve vdsci veya kanal satin aldigin kisiler saglamsa keylogger olabilir.

hocam aldığınız kanalların şifresini mutlaka değiştirmeyi ihmal etmeyin. sorununuzu quiz support'a bir yazın derim. [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]

hocam 150 kanaldan birisi nasıl denk gelir bilmiyorumda şöle 1. 25. 50. kanallara giriş yapıp google güvenlik kısmından hangi şehirden giriş yapıldıgına bak saati filanda yazar eğer bulursan şehiri kanal satın aldıgın kişilerin giriş yaptığı şehirlere bak birde umarım bulursun ..

nasıl olabilir ne yapmayılım ? mail adresime gece 3 de gelmiş. mail değişmiş. panele şifre koyulmuş ?? kimseden quiz kanal satın almadım ? ne yapmalıyım

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Date: Thu, 7 May 2015 04:21:29 +0300

Greetings, You have requested to add your channel ----------------------dashboard to your "Priority dashboard". To confirm dashboards uniting please click the link below: join.quizgroup.com/union/?tt=1275cd37c8edb58-------------c&cc=ch73790 If you haven't requested to unite your dashboards please contact us at [email protected] immediately. -- Best regards, The QuizGroup Team

60++ mail var böyle
Hocam benm kanalda calinmisti.kanali aldigim kisi sifreyi degistirerek partnerden ayirmisti.onay satimdan almistim kanali.ilk kendi pc sinden actigi icin kanali bende 1 kere degistirdim sifreyi tutulan kanal olunca sifre degistirebiliyo kurtarma maili teli girmemistim o yuzden sifreyi alabiliyor.kisiyi desifre ettim kanalda geri verdi sonra.

---------- Spam Engelliyici 18:35 ---------- Önceki Mesaj 18:34 ----------

Kanali aldıktan sonra kurtarma maili kesin girin ve 2 kere sifre degistirin.

quiz kanal olusturduktan sonra ilk yaptigim is panele sifre koymak.
benimde basimda boyle bir sorun var 5-6 kanal baskasinin dashboardun da kaldi. defalarca dashboadd sahibine ulasmaya calistim cevap vermedi, bende her ay onun kanallarini spamliyorum..

QuizGroup: Request to unite dashboards‏

korkunun ecele faydası yok. inş o ahlaksızı da buluruz. bir çürük daha temizlenmiş olur

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:42 ----------

ingilizce konusunda yardımcı olucak var mı ?

quiz kanal olusturduktan sonra ilk yaptigim is panele sifre koymak.
benimde basimda boyle bir sorun var 5-6 kanal baskasinin dashboardun da kaldi. defalarca dashboadd sahibine ulasmaya calistim cevap vermedi, bende her ay onun kanallarini spamliyorum..

spamlıyorum derken flag atıyorsunuz yani

spamlıyorum derken flag atıyorsunuz yani

benim agzimdan flag diye bir kelime ciktimi? Adamin kanallarindaki videolari cekiyorum

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:52 ----------

Ban kokusu aliyorum :)

Beni kastetmisin sanirim. Ben hayatimda ataturk icin yapilan kotu paylasimlar disinda flag atmadim. Bu konudan en muzdarip insanlardan biri benim o yuzden rahat olun ben banlanmam

benim agzimdan flag diye bir kelime ciktimi? Adamin kanallarindaki videolari cekiyorum

hocam spamlıyorum diyince ben flag atıyorsunuz anladım yazıyı okuyan cogu kiside oyle anlamıstır. yanlıs anladıysam ksra bakma

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:52 ----------

Beni kastetmisin sanirim. Ben hayatimda ataturk icin yapilan kotu paylasimlar disinda flag atmadim. Bu konudan en muzdarip insanlardan biri benim o yuzden rahat olun ben banlanmam

flagın iyi paylasım icin kotu paylasım icin atılanı olmaz kardesim burda herkes flagtan bıkmıs hergun beddua etmekte kullanıcılar. konuyu baltalamayalım arkadas sorununa cozum bulsun

dostum spam yapmak diyince akliniza flag geliyorsa bu forumda spam kelimelerinin gittigi yer cok farkli olur
hocam sizin bahsettiginiz olaya biz kanal kopyalama diyoruz :) eger spamlıyorumdan kastınız adamın kanallarından kendinize ait baska bir kanal olusturuyorsanız. :)

not: kardesim maksadım kimseyi banlatmak degildir. flag son bulsun tek istegim budur. gene soyluyorum yanlıs anladıysam ksra bakma.

Mevzu bayburtun dashborduna şifre koyulma mevzusu .. karşılıklı mesajlaşmalar olmuş yok sen beni yanlış anladın yok ban geliyor .. özelden halediverin gayri .. şimdi biride der ki sen niye buraya yazdın bende herkes görsün diye yazdım :D

Bayburt babuş sana da geçmiş olsun sana bugun belki cvp gelmez ama yarın aksama kadar kesin gelir. önünde daha 8 gun var o zamana kadar halledersin

hocam sizin bahsettiginiz olaya biz kanal kopyalama diyoruz :) eger spamlıyorumdan kastınız adamın kanallarından kendinize ait baska bir kanal olusturuyorsanız. :)

not: kardesim maksadım kimseyi banlatmak degildir. flag son bulsun tek istegim budur. gene soyluyorum yanlıs anladıysam ksra bakma.

Spam yapmak mevcut kanalı ya da videoları çekmektir. Sen evvela flag ile spam arasındaki anlam farklılıklarını öğren, daha sonra insanlara itham da bulun.
Bilgi olmadan kimseyi zan altında bırakmayın lütfen.
Arkadaşın sorunu ise tez vakit düzelir inşallah, kesinleşmelere 5 gün kaldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri