Quiz paneline şifre ile girmek için mail atalım

Ben ayrica Life skype destek ile gorustum, Quiz ile konusun, panellerinize google girisi degilde, kendi olusturdugumuz username ve pass ile girebilelim dedim. Hatunun ingilizcesi iyi... spamdan kapanmalar cogalir, kendi olusturacagimiz google girisinden bagimsiz bir giris yapmamiz iki tarafin da yararina olur dedim. Quiz ile ne kadar baglari var bilmiyorum ama tesekkur etti ve teknik ekibe iletecegini soyledi.

life da sorun yok zaten hocam,bende daha önce görüştüm işte quizle aynı paneli kullanıcakmışsınız,quiz laf anlamaz en azından size anlatayım sorunumuzu dedim ve anlattım.onlarda ne söylediysem düzgün bi şekilde anladı,onayladı ve teknik ekibe ileticem dedi seninde söyledigin gibi.sorun quizde :)

---------- Spam Engelliyici 15:30 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------

Quize dün mail atmıştım cevap geldi. Ne diyolar :)

Greetings,

Please protect your personal dashboard with the Profile Password.

Best regards,
The QuizGroup Team

Tapatalk ile gönderildi.

panele bişey olmaması için şifre gir,o şekilde koru diyor.büyük ihtimal kanal bilgileri çalınır,sorun yaşarız filan diye anladılar ki en azından paneli koruyun diyorlar :p

Bütün hepsi tek dahsboard'da toplandı ama, dashboard'a giriş için kanala giriş yapıyoruz sonra ip çerez değiştirmeden hop yeni kanala geçiş yapıyoruz sonuç olarak google'ın yakalama ihtimali doğuyor, buna kendince bi çözüm bulabilen var mı ?

yav kücümsedegimiz freedom vs bile ayrı panel kullanıyor bunlar hala su işi cozemedi. o kadar para götürüyon yok mu yapacak elemanların yapma be quiz

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] bende quiz çalışıcam sorun devam ediyor mu hocam?

Hocam piyasada durmadan mail atmak için programlar var durmadan mail atan programa bıraksak kişi başı 100,150 mail atsak dikkat çeker mi eğer çekerse yapalım böyle birşey :)

edit: daha yeni fark ettim.kale alıp cevap verdiğim için bile kusura bakmayın. o avatar ne kardeşim ?????

Son düzenleme:
böyle bir özellik mevcut profilden security ye tıklıyorsunuz orada çıkıyor.

bu konu çok önemli arkadaşlar gören uplasın (up up up :D ) .

ben de ilk sayfadaki maili biraz toparladım bunu da kullanabilirsiniz:

[qoute]
Hello Quiz Network,

We have a suggestion about your dashboard login system. Google api based login system may harm us. if you can add login id and password for dashboards as an option, all users will be happy with this situation. adding lots of channel with same cookies makes all of our channels related and once one of them gone, all of them became suspicious to google. Current login systems needs at least 2 google logins (one for quiz dashboard account, one for new quiz channel), this creates a login chain which includes all of our quiz channels. This is very dangerous for multiple account based channel owners. Having Id, password based login system can solve all of this problems.

I from a community of people which uses your partner program and almost all of us think that kind of login system would be wonderful. Please consider this suggestion. I guess you will get a lot of mail about this situation :) . We really need this.

Have a good day.
[/quote]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri