Quiz paranın üzerine yattıgını son mesajıyla belirtti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş dolar hesabı olsa da bazen bankalar bekletebiliyor. Küçük ihtimal olsa da şubene sormak lazım.

Bir keresinde dolar hesabıma gelen para bir kaç gün bekledim hesabıma geçmemişti İş bankasında. Sonra aradım gecikme var diye "Bu seferki miktar biraz büyük olduğundan sizin onayınızı bekledik" gibi saçma birşey söylemişlerdi.

Tabi bu küçük olan ihtimal. Quiz tarafında da sorun olabilir

hocam 2 ay olmuş yatıralı bunların söyledigine göre bankada 2 aydır beri paramı bekletiyorsa kafayı yemiş bankanın öyle bir sacmalık yapacagını zanletmiyorum yinede yarın gidip görüşecegim en azından bankada olmadıgından emin olmak icin

5:46 gibi tam mesai biterken hesaba yansıyor genelde bankaya..

allah aşkına şu konuda ki mesajları biir okurmusunuz ne yazılmış

O kadar yazışmama ragmen en son nokda olarak da bu mesajı gönderdiler yattılar paranın üzerine

gönderdikleri hesaba para falan gelmedi ne yazmamı önerirsiniz bunlarda makbuz olayı varmı acaba varsa gönderirlermi HESABIM DOLAR HESABI

gelen mesaj şu şekilde

Dear Partner,

The payment for January in the amount of XXXX.XX USD has been made on 2015-02-20 to your bank account TRXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

The payment has not been returned.

Bu metni ingilizce bilen biri cevirebilir mi translate ve bing sacma sonuclar veriyor

belirttiginiz ödeme gelmedi bunuda hesabımın hareketlerinin resmini cekerek gönderdim size ödeme yaptıgınız işlemin makbuzunu gönderirmisiniz

"i did not receive the payment you mentioned and i sent you a copy of my account activities.i think there is a problem with the bank itself or with you(bunu ben ekledim, = ya bankada ya da sizde bi sorun var). can you please sent me the document showing you've send the payment to that bank account? so i can ask it to my bank for the reason..."

Forumda araştırın hatta herkeze sorun bakalım quiz hiç paraların üzerine yatmış mı diye.Bankaya tekrardan sorun karışıklık olabilir belki

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi güzel hoşda quiz paranı gönderdim diyor sen metni anlamış gibi adamlara suç atmışın. Son zamanda atarlı başlıklarda moda oldu.

daha önce benimde başıma geldi.Banka gelen parayı benim bir hatamdan dolayı iade etmiş. Bankadan paranın geri gittiğini gösteren bir ref number verdiler. Bankadan gelen numarayı vs yazıp mail attım quize. Bu numarayı kendi çalıştıkları bankaya ilettiler. Ve 4-5 gün sonra paramı tekrar yatırdılar.yalnız baya bir kesinti uyguluyor bankalar iade durumlarında. Ben quizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.sonuçta hesaplarında milyonlar dönüyor ve hala bir sistem geliştiremediler. Banka ile görüşmelisin.

Forumda araştırın hatta herkeze sorun bakalım quiz hiç paraların üzerine yatmış mı diye.Bankaya tekrardan sorun karışıklık olabilir belki

Sent from my iPhone using Tapatalk

yatmadı diye bundan sonra yatmayacakmı öyle bir kaidemi var

yani haklısın kardeş ben paramı aldım buraya geldim aldıgım halde quizi karalama kampanyası düzenledim

olanları yazıyorum banane quizden banane diger partnerlerden babamın ogullarımı hepsinin allah belasını versin

İyi güzel hoşda quiz paranı gönderdim diyor sen metni anlamış gibi adamlara suç atmışın. Son zamanda atarlı başlıklarda moda oldu.

pardonda benim yaptıgım yazışmaları senmi okudunda anladın yaptıgım yazışmaları ben biliyorum bu son mesajları idi bir paypala yönlendirdiler bir diger paypal mailini gönderdiler arkasına banka hesap nosunu yazdılar buna gönderdik diye dönderip durdular en sonda bankaya kondular atarlı başlıklar modamı bilmem ama bilmeden konusmalar moda quiz gönderdigini söylüyor bak sende yazıyorsun bende almadıgımı söylüyorum şimdi sen benim yerimde olsan 2 ay önce yatırdıgını söyleyen quize mi inanırsın anladıgını kendine sakla

"i did not receive the payment you mentioned and i sent you a copy of my account activities.i think there is a problem with the bank itself or with you(bunu ben ekledim, = ya bankada ya da sizde bi sorun var). can you please sent me the document showing you've send the payment to that bank account? so i can ask it to my bank for the reason..."

tuna hocam cok teşekkürler oldugu gibi gönderecegim inşallah makbuz falan gönderirlerde su iş cözülür yoksa bu son mesaj ondan sonra elimi cekecegim o paradan o mesajla birlikde yapacak birşey bırakmadılar

Şimdi bankanın müşteri hizmetlerini aradığında da bilgi verebilirler büyük ihtimalle bazen bu tarz gecikmelerde arayıp bilgi alıyordum

Şimdi bankanın müşteri hizmetlerini aradığında da bilgi verebilirler büyük ihtimalle bazen bu tarz gecikmelerde arayıp bilgi alıyordum

aradımda göremiyoruz dediler hocam 2 ay önceki oldugu icin bankada ögrenmelisin diyorlar oda ayrı bir sacmalık müşteri hizmetleri para hareketlerini göremiyormuş beni buluyor valalhi bu orjinaller

aradımda göremiyoruz dediler hocam 2 ay önceki oldugu icin bankada ögrenmelisin diyorlar oda ayrı bir sacmalık müşteri hizmetleri para hareketlerini göremiyormuş beni buluyor valalhi bu orjinaller

Çoğu çalışan bilgisiz bilmedikleri birşey olduğunda şubenizle görüşün diye birşey atıyorlar ortaya.

Ben parayı gönderdiklerini düşünmüyorum açıkçası.Çünkü geçen ay 40 defa mail attım ısrarlı çabalarım sonucunda paranın bir kısmını paypala bir kısmını bankaya gönderdiler.

Eğer ben de quiz paramı ödemiyor diye konu açsaydım muhtemelen %90'ı hatanın bende olduğunu webmoney kullanmam gerektiğini, bankayla paypalla neden uğraştığımı yazacaklardı...

Quizin art niyetli olduğunu ben de düşünmüyorum ama oldukça beceriksiz oldukları konusunda şüphem yok.Panelleri doğru düzgün çalışmıyor, yeterli çalışanı da yok sanırım sistem kör topal ilerliyor, bir anda çok fazla müşteri aldılar altından kalkamıyorlar ve işin içinden çıkamadıkları anda yalan söylüyorlar.Ödedik, panellerin ayrı birleştir ödeyelim, gönderdik ama paypal bloke koydu vs şeklinde...

Hata sendedir quiz yanlış yapmaz diyenler önümüzdeki süreçte başlarına aynı durum gelirse nasıl konu açacaklar merak ediyorum...

Bu mailden Quizin paranın üstüne yattığını nasıl çıkardın acaba? Binlerce kişinin parasına yatmadıda senin paranamı yattı yani Quiz? Adam gönderdik diye mail atmış. Sen yattı diyorsun.

işlem numarası mıdır nedir,eft yi takip için bir numarası vardır onun.bilen varsa söylesin aklıma gelmedi şimdi zımbırtı.ilk önce onun adını öğren sonra quiz den onu iste bankadan işlemi soruştur...

yatmadı diye bundan sonra yatmayacakmı öyle bir kaidemi var

yani haklısın kardeş ben paramı aldım buraya geldim aldıgım halde quizi karalama kampanyası düzenledim

olanları yazıyorum banane quizden banane diger partnerlerden babamın ogullarımı hepsinin allah belasını versin

pardonda benim yaptıgım yazışmaları senmi okudunda anladın yaptıgım yazışmaları ben biliyorum bu son mesajları idi bir paypala yönlendirdiler bir diger paypal mailini gönderdiler arkasına banka hesap nosunu yazdılar buna gönderdik diye dönderip durdular en sonda bankaya kondular atarlı başlıklar modamı bilmem ama bilmeden konusmalar moda quiz gönderdigini söylüyor bak sende yazıyorsun bende almadıgımı söylüyorum şimdi sen benim yerimde olsan 2 ay önce yatırdıgını söyleyen quize mi inanırsın anladıgını kendine sakla

tuna hocam cok teşekkürler oldugu gibi gönderecegim inşallah makbuz falan gönderirlerde su iş cözülür yoksa bu son mesaj ondan sonra elimi cekecegim o paradan o mesajla birlikde yapacak birşey bırakmadılar

Tamam da bankayı aramışsın bankaya git demişler sen hesabına bağlı müşteri temsilcin ile birebir konuştunmu, o para gelmemiş derse haklısın derdim ama sen daha bankaya uğramadan konu açmışın. Bu sabırla nasıl xxxx kazandın onada hayret ettim.

Tamam da bankayı aramışsın bankaya git demişler sen hesabına bağlı müşteri temsilcin ile birebir konuştunmu, o para gelmemiş derse haklısın derdim ama sen daha bankaya uğramadan konu açmışın. Bu sabırla nasıl xxxx kazandın onada hayret ettim.

ya bendemi sorun var sizdemi anlamadım gitti sizin mantıgınıza sıgıyormu bir banka parayı iade etmeyecek 2 ay boyunca kendi havuzlarında bekletecek ve yatırmayacaklar ki quiz iki ayın sonunda paranızı yatırdık diye mesaj attı o kadar yazmalarına ragmen en sonunda paranızı ödedik diyorlar son bir aydır beri allahın her gunu onlar bana ben onlara yazıyorum bu yazdıkları mesajda bugune ait mesaj dolayısıyla bankaya gidemedim gittigimdede pardon paranız gelmişde iki aydır beri size yatırmadık işletiyoruz diyeceklerinide sanmıyorum

kazanc konusuna gelirsek ona hic girme ben birinci ayın parasından bahsediyorum sen hala sabırdan bahsediyorsun kazancdan bahsediyorsun 1 gun gec yatsa paralar tutusuyorsunuz simdi kalkmıs bana 4 aylık parada sabırdan bahsediyorsunuz

muhalefet olmak icin yorum yapmayı bırakın lütfen

---------- Spam Engelliyici 00:20 ---------- Önceki Mesaj 00:14 ----------

Çoğu çalışan bilgisiz bilmedikleri birşey olduğunda şubenizle görüşün diye birşey atıyorlar ortaya.

Ben parayı gönderdiklerini düşünmüyorum açıkçası.Çünkü geçen ay 40 defa mail attım ısrarlı çabalarım sonucunda paranın bir kısmını paypala bir kısmını bankaya gönderdiler.

Eğer ben de quiz paramı ödemiyor diye konu açsaydım muhtemelen %90'ı hatanın bende olduğunu webmoney kullanmam gerektiğini, bankayla paypalla neden uğraştığımı yazacaklardı...

Quizin art niyetli olduğunu ben de düşünmüyorum ama oldukça beceriksiz oldukları konusunda şüphem yok.Panelleri doğru düzgün çalışmıyor, yeterli çalışanı da yok sanırım sistem kör topal ilerliyor, bir anda çok fazla müşteri aldılar altından kalkamıyorlar ve işin içinden çıkamadıkları anda yalan söylüyorlar.Ödedik, panellerin ayrı birleştir ödeyelim, gönderdik ama paypal bloke koydu vs şeklinde...

Hata sendedir quiz yanlış yapmaz diyenler önümüzdeki süreçte başlarına aynı durum gelirse nasıl konu açacaklar merak ediyorum...

inşallah diyorum bu mesaja sadece

yorum yazmış olmak icin yazan o kadar adam varki ya adamlar bana 2 ay önce parayı gönderdik diye yazmışlar gelen giden yok hala adam cıkmış bu mesajdan nasıl yattıgına dair bir ibare cıkardın diyor pes dedirtecek insanlar var burada

yani yorumları okudumda laincest herkese tepki koymuşsun .. canın yanmış ödemiceklerini paranın üstüne yattıklarını düşünüyorsunda bu kadarda tepki vermemen lazım. konuyu açtın insanlar sana iyimser yaklaşıyor olumlu yaklaşıyor ama sen nerdeyse herkese tepki koyuyosun. tepkiyi geçtik adamlara verdiğin cvp : mesaj yazdım demek için mi yazıyorsunuz. senin bu yaptığın kesinlikle hoş bir şey değil.

Ha paranın üstüne yattı dediğin adamlar mayıs ve aralık arasında kalmış ödemeleri bile bugun yaptı kimsenin ödemeleri onlarda kalmadı. beli ki bir şeyler var sen adamlardan yatırdıklarına dair dekont istersin adamlarda sana dekontu atar o zaman anlarsın paranın yatırıp yatırılmadığını, dekont yok derlerse sana iftira atarlarsa seni yalancılıkla suçlasalar eyvallah tepkine ..

Quizle ilgili her yorum bugune kadar hep olumluydu kimse sana olumsuz cevap vermiyor diye herkes mesaj yazmak için mi yazmış oldu :)

burada bir anlaşmamazlık yada onlarda bir sorun var belkide yanlışlıkla quizin sisteminde ödendi olarak gözüküyordur bu sebeptende sana bu soru sorulması doğaldır. paranın üstüne yattıklarını nerden biliyorsun?

Paranın üstüne yatmak kadar kolay birşey yok. Google ödemedi derler oldu bitti.

MN de 1.000.000 para kalmıştır sadece türklerin adamlar google ödemedi diyor oldu bitti .. paranın üstüne yatmak böyle olur

yani bu yazıyı okuduktan sonra artık banada yazı yazdım demek için yazdın dersen sana da pes doğrusu :)
[MENTION=8073]laincest[/MENTION] mümkünse üstüne yattılar dediğin paranın miktarı ne kadar?

Son düzenleme:
Tum mesajlari okumadim onceden soyleyeyim.

Paranin gonderim tarihi uzerinden ne kadar gecti?

Konuyu acan arkadas bu parayi simdiye kadar gidip subeye sormus mu? Telefonla degil, bizzat subeye giderek.. Gitmisse ne zaman gitmis?

Subede bireysel bankacilik uzmani calisan, konuyu acan arkadasa "Paraniz kesinlikle bankamiza gelmedi" demis mi?

Konu sahibi arkadas, bankadaki bireysel bankacilik uzmanina bilgi verirken gonderici olarak Quiz Group mu diyor yoksa Quiz Group'un gonderici sifatini (sirket ismi vb.) mi bildiriyor?

Konu sahibi arkadas Quiz Group'tan paranin gonderildigine dair bir islem numarasi vb. bilgi talep etti mi? Ettiyse cevaplari ne oldu?

Bunlari soruyorum cunku ilk mesajinizda belirttiginiz ve size Quiz Group tarafindan gonderilen mesajda "parayi gondermedik" ve/veya "gondermeyecegiz" gibi herhangi birsey soylenmiyor.

Son düzenleme:
Hocam yorumları okumadım belki başka biriside anlatmıştır ama olayı şöyle özetliyim;

Paranın üstüne yattıkları filan yok, Muhtemelen senin döviz hesabın yok onlar parayı göndermiş para şuan bankanın havuzunda beklemede muhtemelen bankaya gidip konuyu anlattığında çok kısa bi işlem ile halledecekler. Paranın bankadan geri dönme mevzusuda şöyle oluyor oraya girdiğin hesap no veya ıban no hatalıysa yada o verdiğin ıban a ait bir hesap bulunamazsa banka parayı göndericiye geri iade yapıyor.

Kısaca : Bankaya git :)

yani yorumları okudumda laincest herkese tepki koymuşsun .. canın yanmış ödemiceklerini paranın üstüne yattıklarını düşünüyorsunda bu kadarda tepki vermemen lazım. konuyu açtın insanlar sana iyimser yaklaşıyor olumlu yaklaşıyor ama sen nerdeyse herkese tepki koyuyosun. tepkiyi geçtik adamlara verdiğin cvp : mesaj yazdım demek için mi yazıyorsunuz. senin bu yaptığın kesinlikle hoş bir şey değil.

Ha paranın üstüne yattı dediğin adamlar mayıs ve aralık arasında kalmış ödemeleri bile bugun yaptı kimsenin ödemeleri onlarda kalmadı. beli ki bir şeyler var sen adamlardan yatırdıklarına dair dekont istersin adamlarda sana dekontu atar o zaman anlarsın paranın yatırıp yatırılmadığını, dekont yok derlerse sana iftira atarlarsa seni yalancılıkla suçlasalar eyvallah tepkine ..

Quizle ilgili her yorum bugune kadar hep olumluydu kimse sana olumsuz cevap vermiyor diye herkes mesaj yazmak için mi yazmış oldu :)

burada bir anlaşmamazlık yada onlarda bir sorun var belkide yanlışlıkla quizin sisteminde ödendi olarak gözüküyordur bu sebeptende sana bu soru sorulması doğaldır. paranın üstüne yattıklarını nerden biliyorsun?

Paranın üstüne yatmak kadar kolay birşey yok. Google ödemedi derler oldu bitti.

MN de 1.000.000 para kalmıştır sadece türklerin adamlar google ödemedi diyor oldu bitti .. paranın üstüne yatmak böyle olur

yani bu yazıyı okuduktan sonra artık banada yazı yazdım demek için yazdın dersen sana da pes doğrusu :)
[MENTION=8073]laincest[/MENTION] mümkünse üstüne yattılar dediğin paranın miktarı ne kadar?

hocam olumsuz cevapla alakası yokki adam gelmiş ön yargılı davranıyorsun bankayla ve senin hatanla alakası vardır diyor bir mesajları oku daha önce ödeme almışım aynı bankadan aynı kanaldan benim hatam olsa onda olurdu olsaydı bankanın hatası olsa 2 aydır beri böyle bir hata yapacak banka sanmıyorum ve gördükde bugun gelen giden olmadıgını söylediler

yani işin kısacası madem yazmak istiyorsun tüm mesajları bir oku ondan sonra yaz sinir oldugum nokda bu beşinci sayfaya gelmiş hala hesap yanlısdır tl hesabıdır yazan var burada cok mesaja ödülmü veriyorlar anlamıyorumki velhasıl kelam ister istemez bu sekilde cevap veriyorum bende
mn de kalan aranın bir kısmıda benim 5 haneli ödemem kaldı ama işde adamlar kestirdi attı bunlar ise 2 aylık yazısmaya karsılık dün yatırdıklarını söylediler ama ortada yok işde bundan da yattıklarını cıkardım normal degilmi hergün bir degişik cevap verdiler yok paypala yatırdık yok sunu gönderin yok bunu gönderin en sonundada topu bankaya attılar 5 haneye yakın birşey hocam

Tum mesajlari okumadim onceden soyleyeyim.

Paranin gonderim tarihi uzerinden ne kadar gecti?

Konuyu acan arkadas bu parayi simdiye kadar gidip subeye sormus mu? Telefonla degil, bizzat subeye giderek.. Gitmisse ne zaman gitmis?

Subede bireysel bankacilik uzmani calisan, konuyu acan arkadasa "Paraniz kesinlikle bankamiza gelmedi" demis mi?

Konu sahibi arkadas, bankadaki bireysel bankacilik uzmanina bilgi verirken gonderici olarak Quiz Group mu diyor yoksa Quiz Group'un gonderici sifatini (sirket ismi vb.) mi bildiriyor?

Konu sahibi arkadas Quiz Group'tan paranin gonderildigine dair bir islem numarasi vb. bilgi talep etti mi? Ettiyse cevaplari ne oldu?

Bunlari soruyorum cunku ilk mesajinizda belirttiginiz ve size Quiz Group tarafindan gonderilen mesajda "parayi gondermedik" ve/veya "gondermeyecegiz" gibi herhangi birsey soylenmiyor.

gönderim tarihi üzerinden 2 ay gecdi
adamlarlar her gün yazısmama ragmen sallama yapıyorlardı dün ise parayı 2. ayda yatırdıklarınız yazmıslar dün bankaya gidememişdim bugün gittim öyle bir para gelmemiş artı olarak guiz veya bir temsilciden aratmadım tüm gelene gidene bakdılar yok quizden işlem numarası talep ettim oda mesaja cevap hala gelmedi beklemedeyiz

sorunda zaten göndermedik veya göndermeyecegiz deseler tmm beklemeye devam diyecegiz de adamlar olmayan parayı gönderdiklerini söylüyorlar

Son düzenleme:
Bazen farklı şubeden bile bakamıyorlar bana hesabın açıldığı şubeye git demişlerdi.

Ayrıca burda konuştuğunuz gibi mailler atıyorsanız cevap vermeleri bile incelik.

Konuyu kilitliyorum sayfalar dolusu öneri var bunları yaptıktan sonra sonuca ulaşamassanız konuyu açtırırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri