Quiz Partner Kanal Satislari Bol Hediyeli

MortalKombat

Kayıtlı Üye
hEPx0oJ.png

Merhaba arkadaslar quiz partner satislarina baslamis bulunmaktayim
¤ Kanal Ucretleri;
1 Adet Boş Quiz = 12 TL
5 Adet Boş Quiz = 60 TL
(Her 10 alimda 1 adet bedava veriyorum)
(kanallarin icinde 50 abone vardir)
ve katlari

Stok 25 Adet

10 tane kanal alana 3000 puanlik addmefast bedava veriyorum ustunede 1 tane hediye kanal

¤Kanallar boşken 10 gün içerisinde partnerden atılırsa veya kapanırsa değişim yapılmaktadır. Yükleme yapıldıktan sonra garanti dışıdır.
Kanalların içerisinde izlenim için bulunan video kesinlikle silinmemektedir! Herkes biliyor ki silinen videolar nedeniyle kanalların partnerden atılma durumu vardır. Ayrıca bu videoların ne tür ve ne şekilde olduğunu bilemeyeceğiniz için kanalızın hem +18 den kapanabilir hem de partnerden atılabilir.
Siparis uzerine satis yaptigimdan Stok Yapıyorum Satısa Basladıgımda Bıldırıcegım ilgilenen arkadaslar pm yoluyla ulasabilir ayriyetten hesaplar partner kanala sokulmusturr.​

Referans Yoktur Arkadaslar.

Son düzenleme:
tessekkurler arkadaslar 5 gunluk satıs yapmıcam 5 gun sonra 50 100 stokla aranıza donucegım.

İzlenimli kanal satışı yasak değilmi hocam partnere sokmak zorunda değilmisiniz ? yoksa yanlışmı biliyorum.

İzlenimli kanal satışı yasak değilmi hocam partnere sokmak zorunda değilmisiniz ? yoksa yanlışmı biliyorum.
ızlenım degıl o farklı partner alıcak arkadas sokucak paypal sıkıntı yasanmasın dıye.(twıtter google gelen organık hıtlerle vıdeolar quız gırıcek kıvama gelıyor)

22 adet stok eklenmistir alicilarini bekliyordur.quiz giricek sekilde hazir kanallardir

21 adet stok aktifdir alicilarini bekliyor ayriyetten 10 tane kanal alana 3000 puanlik addmefast bedava veriyorum ustunede 1 tane hediye kanal

satislar gunceldir arkadaslar 21 adet quiz kanal alicilarini bekliyor.

1 adet satilmistir 20 adet stok elimdedir hafta sonu stok yenilenicek 10 tane kanal alana 1 3000 puanli addmefast hesabi arti 1 hesap bedava hediye veriyorum.

stoklar guncel arkadaslar 20 adet elimde hala bulunmakta .(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri