Quiz partner kazandıran kanallar açıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanalı kapananlar arasında bende vardım. 1 aya yakın süren pm trafiğinden sonra kanaldan'da kanal için iade edeceğiniz paradan'da vazgeçmiştim.
Ama yinede birgün o kanalı size temin edeceğim demiştiniz oda fiyasko çıktı.

Kanalı kapananlar arasında bende vardım. 1 aya yakın süren pm trafiğinden sonra kanaldan'da kanal için iade edeceğiniz paradan'da vazgeçmiştim.
Ama yinede birgün o kanalı size temin edeceğim demiştiniz oda fiyasko çıktı.

Bak ne güzel buradan bana yazdın ve ben hatırladım seni.

Adsense veya partner.Nasıl bir kanal istersin.

Hemen gün içerisinde teslim edelim kanalını.

Bak ne güzel buradan bana yazdın ve ben hatırladım seni.

Adsense veya partner.Nasıl bir kanal istersin.

Hemen gün içerisinde teslim edelim kanalını.

Zamanında çok yazıştık ve hiçbir sonuç alınamadı. Şu saatten sonra hiçbir şekilde kanal veya ücret talep etmiyorum etmediğimi zaten r10'da pm ile sizede demiştim.
Sadece kendi yaşadığım mağduriyetimin verdiği tecrübe ile bundan sonra sizinle çalışacak arkadaşlarında biraz daha dikkatli olmaları için yaşadıklarımı haklı olarak konunuza yazdım.
Hayırlı işler.

Kusura Bakmayın Ama Şimdi Burda Sizden Alışveriş Yapıcak Kişilerin Güvenini Sarstınız

''rikato'' Adlı Üye Size Ödeme Yapmış ve Sizde Gerekeni Yapmışsınız Ama Adamın Birdaha Yüzüne Bakmamışsınız ve Geliyorsunuz Diyorsunuz ki Burda ''Bak ne güzel buradan bana yazdın ve ben hatırladım seni.'' Saçmalık Burdan Birşey Kazanıcağınızı Pek Sanmıyorum Genede Hayırlı Satışlar

Bizim forumda bu refin karşılığı beleş mezar varsa gireyimden farklı değil :D Adam alıyor refi kullanıyor gelip aldığı ürün hakkındaki fikirleri bile yazmıyor ne saçma sapan bi iştir anlamadım ben

Zamanında çok yazıştık ve hiçbir sonuç alınamadı. Şu saatten sonra hiçbir şekilde kanal veya ücret talep etmiyorum etmediğimi zaten r10'da pm ile sizede demiştim.
Sadece kendi yaşadığım mağduriyetimin verdiği tecrübe ile bundan sonra sizinle çalışacak arkadaşlarında biraz daha dikkatli olmaları için yaşadıklarımı haklı olarak konunuza yazdım.
Hayırlı işler.

Kusura Bakmayın Ama Şimdi Burda Sizden Alışveriş Yapıcak Kişilerin Güvenini Sarstınız

''rikato'' Adlı Üye Size Ödeme Yapmış ve Sizde Gerekeni Yapmışsınız Ama Adamın Birdaha Yüzüne Bakmamışsınız ve Geliyorsunuz Diyorsunuz ki Burda ''Bak ne güzel buradan bana yazdın ve ben hatırladım seni.'' Saçmalık Burdan Birşey Kazanıcağınızı Pek Sanmıyorum Genede Hayırlı Satışlar

Normalde başkası olsaydı bu yazılanları konumu baltalıyorsunuz diye şikayet ederdi.
Ben herkesin ne yazmak istiyorsa yazması taraftarıyım.
Evet belki bu konu üzerinden satış yapmak artık zor olacak ama bu konuyu kapatmayacağım.

Ben 100 lerce kanal yaptığım tüm insanlara kendi özel numaramı verdim.
Geceleri saat 2 beni arayıp abi sıkıştım bir konu ver diyene cevap verdim.

Abi kanalım banlandı diyenlere;kaç video yükledin diye sorduğumda 400 cevabı aldım.Yine de yeni kanal yapıp teslim ettim.

Evet o aralar kıyım ve boşanma gibi olaylar üst üste geldiği için atladığımız noktalar olmuştur.

Bilgilerinize

Arkadaşlar yaptığım işlemler aşağıdadır.

1.Bir seneyi devirmiş gmail hesabına kanal açılıyor.
2.Açılan kanal için çok izlenecek kelime üzerinden 50 ye yakın video yükleniyor.
3.Tüm videolara açıklama ve etiketler özenle giriliyor.
4.Kanal 2 gün dinlenmeye alınıp quiz partnere sokuluyor.
5.Yüksek izlenimli kanalınız teslim ediliyor.(Bana ne kadar izlenim olur diye sormayın lütfen.Bazen günlük 500 olabilir bazen açtığım kanallar 2k yı görebilir)

Tüm işlemler 5 iş günü içerisinde hazırlanır.

İlk alım yapana hemen teslim izlenimli kanal verilecek.

Tahmini aylık kazancınızı düşündüğümüzde ve quiz partnerin ne kadar sağlam bir firma olduğunu göz önüne alırsak.tüm bu işlemler için fiyat 60 tl'dir.

Ödeme Garanti bankası veya Paypal

Diyelim kanalınızı partnere sokamadık.Elimdeki quiz lerden biri sizindir.
Sadece mail atıp paypalınızı değiştirmeniz yeterlidir.

Arkadaşlar selim abimiz güvenilirdir, R10 daki mağduriyeti biliyorum aynı şeylerle ben de karşılaştım. Ben ondan 2-3 kanal aldım, tamam kapandı ama yenilerini verdi. O yüzden güvenin arkadaşlar.

Selim arkadaştan rahatça kanal alabilirsiniz. Hem Quiz network hemde izlenimi var, paranızda kalmaz emin olun.

Normalde başkası olsaydı bu yazılanları konumu baltalıyorsunuz diye şikayet ederdi.
Ben herkesin ne yazmak istiyorsa yazması taraftarıyım.
Evet belki bu konu üzerinden satış yapmak artık zor olacak ama bu konuyu kapatmayacağım.

Ben 100 lerce kanal yaptığım tüm insanlara kendi özel numaramı verdim.
Geceleri saat 2 beni arayıp abi sıkıştım bir konu ver diyene cevap verdim.

Abi kanalım banlandı diyenlere;kaç video yükledin diye sorduğumda 400 cevabı aldım.Yine de yeni kanal yapıp teslim ettim.

Evet o aralar kıyım ve boşanma gibi olaylar üst üste geldiği için atladığımız noktalar olmuştur.

Bilgilerinize

Konu baltalamak bu değildir. Zamanında birilerini mağdur edin sonra hiçbişey olmamış gibi aylar sonra yeni bir satış konusu açın. Sonra eski mağdurlardan birisi gelip konuya diğer kişilerinde mağduriyet yaşamaması için yorum yapsın ve baltaladı olsun. İstediğiniz gibi baltaladı diyerek beni şikayet edebilirsiniz bu yüzden'de banlanacaksam banlanayım sorun deil.

Nacizane Bir Teklif

Arkadaşlar yaptığım işlemler aşağıdadır.

1.Bir seneyi devirmiş gmail hesabına kanal açılıyor.
2.Açılan kanal için çok izlenecek kelime üzerinden 50 ye yakın video yükleniyor.
3.Tüm videolara açıklama ve etiketler özenle giriliyor.
4.Kanal 2 gün dinlenmeye alınıp quiz partnere sokuluyor.
5.Yüksek izlenimli kanalınız teslim ediliyor.(Bana ne kadar izlenim olur diye sormayın lütfen.Bazen günlük 500 olabilir bazen açtığım kanallar 2k yı görebilir)

Tüm işlemler 5 iş günü içerisinde hazırlanır.

İlk alım yapana hemen teslim izlenimli kanal verilecek.Teslim edildi

Tahmini aylık kazancınızı düşündüğümüzde ve quiz partnerin ne kadar sağlam bir firma olduğunu göz önüne alırsak.tüm bu işlemler için fiyat 60 tl'dir.

Ödeme Garanti bankası veya Paypal

Diyelim kanalınızı partnere sokamadık.Elimdeki quiz lerden biri sizindir.
Sadece mail atıp paypalınızı değiştirmeniz yeterlidir.

Profilinizdeki bilgilere bakarak konuşuyorum. Sanırım 44 yaşındaki bir insanda, ekseriyeti 20 - 30 yaş aralığı (30 za erişen ve üstü daha azdır bu formda) mağdur ederek kazanç sağlamaya çalışacak bir yapıda olacağınızı sizi henüz tanımadığım için düşünmek istemiyorum.

Ama konuyu bir kaç gündür takip ediyorum. Zaten çok taze bir konu diyebilirim. Ama dikkat çekici gibi. Benim bu yazdığımı bir görüş olarak belki değerlendirebilirsiniz. 60 TL şu an için ve şu yazılan olumsuzluklar konusunda biraz yüksek geliyor. Fiyatınızı yarı yarıya düşürün 30 TL üzerinden bir kampanya yapın. (Ama bu kampanya ya ben ayın 26 sından sonra dahil olabilirim... :) k.kartımın hesap kesim tarihini atlatayım en azından).

Yapmış olduğunuz kampanya dahilinde, hem satış oranınız artacaktır. Sizinle alış veriş yapanların görüşleri artacaktır. Bu formdaki kişilerin dikkati daha da çok konuya yönelecektir. Sizde kalitenize güvendiğinizi söylüyorsunuz. Böylelikle kısa zamanda geçmişten gelen kişisel sorunlarınız nedeniyle sizinle alış veriş yapan kişilere yaşattığınız olumsuzlukları, yeni yaşanmış tecrübelerle insaların zihninde olumlu yöne çekebilirsiniz. Kişiler sizin vermiş olduğunuz hizmetin kalitesini görünce ve sizde kalitenizi formda ıspat ettiğinize kanaat getirdiğnizde fiyatınızı revize edebilirsiniz.

Bence bu tarz bir eğiliminiz hem alıcı - hem satıcı tarafından daha verimli olacaktır. Çünkü 60 TL şu platformdaki insanların gözünde (para değil) abartılacak bir nokta değil. Çünkü vds, vps, bot daha bilmediğim bir çok unsur için kişiler 60 değil 160 da harcayanı var. Ama öncelikle genelde her konuda sanal bir iletişim olduğundan dolayı, haklı olarak güven deniliyor. Sizi bu platformda veya platforma üye olup bire bir tanıyan 100 kişi varsa. Siz bu 100 kişiyi baz alarak ticaret yapmaya çalışmıyorsunuz. Plafformdaki tüm üyelere hitap ederek çalışma yapmak istiyorsunuz. O zaman önce kendinize güven sağlamanız gerekir, benim kanatimce. Ayh yeter :)

YouCan sanada selam olsun :)

Profilinizdeki bilgilere bakarak konuşuyorum. Sanırım 44 yaşındaki bir insanda, ekseriyeti 20 - 30 yaş aralığı (30 za erişen ve üstü daha azdır bu formda) mağdur ederek kazanç sağlamaya çalışacak bir yapıda olacağınızı sizi henüz tanımadığım için düşünmek istemiyorum.

Ama konuyu bir kaç gündür takip ediyorum. Zaten çok taze bir konu diyebilirim. Ama dikkat çekici gibi. Benim bu yazdığımı bir görüş olarak belki değerlendirebilirsiniz. 60 TL şu an için ve şu yazılan olumsuzluklar konusunda biraz yüksek geliyor. Fiyatınızı yarı yarıya düşürün 30 TL üzerinden bir kampanya yapın. (Ama bu kampanya ya ben ayın 26 sından sonra dahil olabilirim... :) k.kartımın hesap kesim tarihini atlatayım en azından).

Yapmış olduğunuz kampanya dahilinde, hem satış oranınız artacaktır. Sizinle alış veriş yapanların görüşleri artacaktır. Bu formdaki kişilerin dikkati daha da çok konuya yönelecektir. Sizde kalitenize güvendiğinizi söylüyorsunuz. Böylelikle kısa zamanda geçmişten gelen kişisel sorunlarınız nedeniyle sizinle alış veriş yapan kişilere yaşattığınız olumsuzlukları, yeni yaşanmış tecrübelerle insaların zihninde olumlu yöne çekebilirsiniz. Kişiler sizin vermiş olduğunuz hizmetin kalitesini görünce ve sizde kalitenizi formda ıspat ettiğinize kanaat getirdiğnizde fiyatınızı revize edebilirsiniz.

Bence bu tarz bir eğiliminiz hem alıcı - hem satıcı tarafından daha verimli olacaktır. Çünkü 60 TL şu platformdaki insanların gözünde (para değil) abartılacak bir nokta değil. Çünkü vds, vps, bot daha bilmediğim bir çok unsur için kişiler 60 değil 160 da harcayanı var. Ama öncelikle genelde her konuda sanal bir iletişim olduğundan dolayı, haklı olarak güven deniliyor. Sizi bu platformda veya platforma üye olup bire bir tanıyan 100 kişi varsa. Siz bu 100 kişiyi baz alarak ticaret yapmaya çalışmıyorsunuz. Plafformdaki tüm üyelere hitap ederek çalışma yapmak istiyorsunuz. O zaman önce kendinize güven sağlamanız gerekir, benim kanatimce. Ayh yeter :)

YouCan sanada selam olsun :)

Öncelikle bu harika yazınız için teşekkürler.

Tavsiye ve eleştirilerinizi inanın çok ciddiye alacağım.

Diğer forum sitesindeki mağduriyet giderilmiş olup sanki 100 lerce insanı mağdur etmişim gibi 30 günlük ban cezası verilmiştir.

Fiyatlandırma konusunda maalesef indirim yapmam söz konusu olamaz.

Çünkü gerçekten bir kanalı oluşturup hitlendirip sonra da girilmesi en zor olan bir partnere sokmak çok yorucu bir işlem.

Saygılarımla

bir adet kanal sipariş verildi bekleniyor.

3 adet kanal siparişi verildi. Daha öncede çalıştığım ve beni youtube ile tanışmamı sağlayan abimdir. Hayırlı satışlar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri