Quiz partner yerine bu aralar hangi partnerleri kullanıyorsunuz?

Arayışa gerek yok arkadaşlar http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/73336-yeni-networkumuzun-adini-beraber-secelim.html
@M00nsp3ll Partneri var.

Yüzde 30 diyor arkadaş ama başka da alternatifi yok hem de muhattap türk
Aynen hep yabancılara kazandırdık birazda bizimkiler kazansın.. Eğer kapanan telifli vs kanalların ödemesini yapıyorlarsa başka partner aramaya gerek yok konusunu açıp ayrıntılı tanıtımını yapsalar güzel olacak.

Hocam benim kanallar şubatta falan kapanmıştı onu ödemediler daha öncesini bilmiyorum. Aynı şekilde kapananı ödemediği için soktuğum kanalların parasının üzerine yatmasın diye içindeki videoları sildim onlarıda ödemeye 3 5 gün kala partnerden atmışlar. Kısaca denemeyin bile boşa harcanan zaman olarak görüyorum.

Aynısı banada oldu hocam ödemeye 2-3 gün kala partnerden atıyorlar kara listeye eklendi Bentpixel de.

Bent Pixele bakmanı tavsiye ederim normalde kazanç oranı %50 ile başlatıyorlardı şimdilerde % 60 veriyorlar eğer ben sağlam spamcıyım dersen MCN benzeri bir yönetim paneli senin için hazırlarlar ve bağladığın kanal başına %15 extra gelir elde edersin. toplamda %75 cebinde olur hee bazen sağlam kazanabiliosun o zaman bu %60 oran %90'a kadar çıkabilir... Kapanan kanal ödemesi yaparlar ... Fakat sahte tıklama ve izlenim vb. durumlarda ödeme alamazsın... Ayrıca adamlar sağlam seo ayarları yaparlar senin videolarında... eğer 3 aylık videoların olursa da ya telif yada content ıd yi basarlar...

bentpixel 3 ay oldu kapanan kanalın parasını hala alamadım kapananları ödüyor mu ? ödüyorsada ne zaman oduyor ?

Bent Pixele bakmanı tavsiye ederim normalde kazanç oranı %50 ile başlatıyorlardı şimdilerde % 60 veriyorlar eğer ben sağlam spamcıyım dersen MCN benzeri bir yönetim paneli senin için hazırlarlar ve bağladığın kanal başına %15 extra gelir elde edersin. toplamda %75 cebinde olur hee bazen sağlam kazanabiliosun o zaman bu %60 oran %90'a kadar çıkabilir... Kapanan kanal ödemesi yaparlar ... Fakat sahte tıklama ve izlenim vb. durumlarda ödeme alamazsın... Ayrıca adamlar sağlam seo ayarları yaparlar senin videolarında... eğer 3 aylık videoların olursa da ya telif yada content ıd yi basarlar...

"eğer 3 aylık videoların olursa da ya telif yada content ıd yi basarlar..."

Bilgiler için teşekkürler. Lakin bu cümleden ne demek istediğiniz pek anlaşılmıyor..

Quiz son durumunu beklemekten baska care yok gibi hayırlısı bekliyoruz.

"eğer 3 aylık videoların olursa da ya telif yada content ıd yi basarlar..."

Bilgiler için teşekkürler. Lakin bu cümleden ne demek istediğiniz pek anlaşılmıyor..

Hocam 3 aydır networkünde bulunan bilhassa çalıştığım bi kaç kategori var forumda bu firmadan telif yemiş arkadaşlar vardır. Ayrıca eşleşen veya dünya engeli gönderiyorlar ( Content Id'den kastım buydu yanlış telafuz ettiysem sorry :) ) deneyin 3-4 kanalınızı sokun baktınız normal devam edin ben sadece önerdim... Açıklama ve etiketlerde düzenlemeler de yaparlar çoğu zaman videoların daha hit duruma gelmesine yardımcı oluyorlar.. ben sadece gözlemlerimi söylüyorum hocm

senin adına telif atmaları avantaj değil dezavantaj hocam yüklediğin içeriğin gerçek sahibine telif atarlarsa sen atmış sayılırsın partnere izin verdiğimizde bunu göze alıyoruz böyle bir durumda karşı taraf acımaz

Son düzenleme:
Zor network amma hizmet yuksek canli cat falan var aninda soruna cevab bula bilyorsun amma rusca konusdum ben hep

youtube her geçengün güncelleme yaparak işi dahada zorlaştırıyor.

Partnerlerin bitti an da (!) ünlemin aktif olduğu andır. Ozaman partnerlerin hiçbir esprisi kalmıcak. Bir gün herkes adsenseci olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri