Quiz partner yerine bu aralar hangi partnerleri kullanıyorsunuz?

youtube her geçengün güncelleme yaparak işi dahada zorlaştırıyor.

Partnerlerin bitti an da (!) ünlemin aktif olduğu andır. Ozaman partnerlerin hiçbir esprisi kalmıcak. Bir gün herkes adsenseci olacak :)

ünlem geçmek 2 saniyelik iş partner arayanların çoğu adsense ile arasını iyi tutmak isteyenler herkes adsense i sadece youtube için kullanmıyor :D

ünlem geçmek 2 saniyelik iş partner arayanların çoğu adsense ile arasını iyi tutmak isteyenler herkes adsense i sadece youtube için kullanmıyor :D

Adsense ile ünlem geçmek 2 dk lık mı gerçekten . yöntemini söylermisin . ben kanser oldum da biraz :D

arkadaşlar gerçekten şu mesajlar arasında sadece 3 tane partner adı geçiyor moonspell isimli arkadaşın partnerini kullanıcaz gibi duruyor

Sanki Quiz Açıklama Yapmış " Ödemenizi Yapmıyoruz " diye Insanlar telaşa kapılmış bile .. Bi bekleyin ne olacak ne bitecek şimdiden Kolları sıvamışsınız hazırlık yapıyosunuz en kötü ihtimal 5 dk da adsense başvurusu yapar kanaları adsenseye bağlarız .. Şu ödeme yapmayacaklar hissediyorum paramızı yiyecekler Akşam rüyamda gördüm quiz ödeme yapmyacak gibi saçma sapan yorumları gözardı edin ve bi hafta daha bekleyin

Merhaba, çocuklar

Biz burada söz olarak bazı haberler bir "birleşme süreci" ile bağlı.

Bu haftadan bu yana tüm yeni kanallar için yeni bir gereksinimleri uygulanır. Şimdi bir ortağı olmak için kanal belirli sayıda gereksinimleri karşılaması gerekir. Kanal onlara karşılık geliyorsa onay geçirir ve bizim ortak olun.

Örneğin, gereksinimleri kanal yanıltıcı etiketleri veya başka bir yanıltıcı bilgi, başlık ve açıklama videolarınızı içermemeli biridir (daha fazla bilgi burada https://support.google.com/youtube/answer/2801973).

Not: Kanal tüm parametrelerini değerlendirmek. Kanal YouTube kuralları ve politikaları izlerseniz bile 10 aboneleri ve 1000 gösterim ile puanlama geçebilir

Tüm bu sadece bizim MCN katılmadan spam kanalları önlemek için yapıldı.

En iyi
Bing tarafından çevrildi

Sanki Quiz Açıklama Yapmış " Ödemenizi Yapmıyoruz " diye Insanlar telaşa kapılmış bile .. Bi bekleyin ne olacak ne bitecek şimdiden Kolları sıvamışsınız hazırlık yapıyosunuz en kötü ihtimal 5 dk da adsense başvurusu yapar kanaları adsenseye bağlarız .. Şu ödeme yapmayacaklar hissediyorum paramızı yiyecekler Akşam rüyamda gördüm quiz ödeme yapmyacak gibi saçma sapan yorumları gözardı edin ve bi hafta daha bekleyin

Zaten eski kanallar ile ilgili çalışma yapmayı düşünmüyoruz hocam yeni açtığımız kanallar kaç gündür boş durumda paralar havaya gidiyor

Arkadaşlar olan kime olcak biliyormusunuz olan sahte tıklama ile para kazananlar ve quiz kanal satanlara olacak yeni kriterlere göre eskiden izlenim alıp direk bağlıyoduk simdi ise izlenimi alcaz dashborda yansımasını beklicez içeriğimizi düzgün bi şekilde atıp başvurcaz onlarda direk alcak lay budur bu kadar telasa gerek yok spam bitmez spamın bitiği gün youtubenin bittiği gündür.

dün birinin yorumunu okudum güzeldi. "quiz gider muiz gelir" :D ondan dolayı sıkıntı yapmayın illaki bulunur.

Adamlar kaç yıldır kapanan kanalı bile ödüyorlar.1 hafta kanal bağlayamadık.Millet quizi terk edicem diyor.Şaka gibi nasıl bir milletiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri