Quiz partnerlik şartları

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar muhakkak vardır bu konu ama ben bulamadım bir türlü.
Şu anda güncel quiz kanal sokma şartları nelerdir acaba? Kanaldaki videolara ülke kısıtlaması getirebiliyor muyuz?

3242341 defa yazıldı özgün olmayanı almıyorlar. 500 abone olması farketmiyor.

Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 500 subscribers and must provide at least 5000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 30 days.
Please, note. We check both channel views and video views. Your channel won't meet our criteria, if your channel videos views are less than 5000 in total, although your channel views are more than 5000 during last 30 days.

bu şartları 6 ay önce getirseydi hem kendi hemde diğer partnerlerin kafasına sıkmazdı. adsense düzelir o sıkıntı değil ama 2-3 yıl sonra adsensenin yeniden yapılanmaya gideceğine dair kimse güvence veremez işte bu dönemler için partner güzel bir alternatif olurdu.

550 abone 130 k izlenimle deniyorum hepsi organik sonucu ileteceğim

5 tane kanal ban yemiş vay be quiz den çıkmak için 1 kanalımın bağlantısını iptal etmiştim ondan olabilir mi acaba aynı dashboard da bulunuyor.

vay be kanallar gidiyor yavaş yavaş desenize geç olmadan bıraksak mı :)
"
Quiz Group Aggregator, ağlarından bağlantıyı kaldırma isteğinizi reddetti.

Daha fazla bilgi için lütfen doğrudan Quiz Group Aggregator ile iletişime geçin."

2 haftadır ne yapsam yapayım giremiyorum.şu an alımı tamamen kapattılar gibi.her gün ağdaki kanal sayısına bakın,küçülmeye gidiyorlar.boş ve kazandırmayan kanalları atıyorlar.

2 haftadır ne yapsam yapayım giremiyorum.şu an alımı tamamen kapattılar gibi.her gün ağdaki kanal sayısına bakın,küçülmeye gidiyorlar.boş ve kazandırmayan kanalları atıyorlar.

Mcn lerin 1 eylul de baslayan 90 gunluk kotanin degerlendirmesini google yilbasinda yapacak.. korkudan atiyor kanallari ama atarken de biriken paralarin uzerine yatmayi ihmal etmiyor agustos ayinda ki gibi. Eylul de quizin tekrar kanal almaya baslasi uzerine hepinizi uyarmistim bunlar bir kere emeksiz rahat kazanilan paranin tadini aldi yine dolandiricaklar diye

sokmaya çalıştığınız kanal şartlara uyuyor mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri