Quiz paypal ödemesi bloke sorunu

techtasarim

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, bir sorum olacakti benim quizde bir kanalim var ve bu kanalin geliri yavasca artarak gidiyor gecen ay 2 haneli bir ödeme aldim paypala sikintisiz geldi ancak bu ay 3 haneli bir ödeme olacak ancak fazla bir miktar degil acikcasi 100-115 arasi forumda okuduguma göre 100dolar üstüne bloke geliyormus, adsense calistigim icin hic yasamadim bu sorunu o yüzden suan ödeme yöntemine dokunmayip paypal da birakirsam sorunsuz alir miyim ? suan düzeldigini yazmislardi sanirim ama emin degilim, yoksa webmoneye mi gecsem dün hesap actim ancak karisik geldi bana, cok fazla sey istiyorlar :) yardimci olursaniz sevinirim, tesekkürler.

Bir şey olmaz herkesinkine bloke gelmiyor kalsın bence.

webmoney candır sonradan pişman olabilirsiniz paypalın işi belli olmaz kapatmaz dersiniz bakarsınız blokeyi koymuş canı yanan cok oldu

ugraşıp webmoney i onaylamanı öneririm

webmoney candır sonradan pişman olabilirsiniz paypalın işi belli olmaz kapatmaz dersiniz bakarsınız blokeyi koymuş canı yanan cok oldu

ugraşıp webmoney i onaylamanı öneririm

peki hocam webmoneye kimlik ve bir fatura gönderirsem yeterli mi? onun haricinde bilgisayara program kurmamiz gerekli mi?

çok şükür bende paypaldan bloke yemedim ama kanalların hepsini webmoney yaptım :)

peki hocam webmoneye kimlik ve bir fatura gönderirsem yeterli mi? onun haricinde bilgisayara program kurmamiz gerekli mi?

onaylatalı baya oldu hatırlamıyorum skype adreslerine yaz yardımcı oluyolar herşeyinde

program kurmasanda olur nası olur mobil uygulaması yüklersin telefona pc den cüzdanları yönetmek için program gerekli

çok şükür bende paypaldan bloke yemedim ama kanalların hepsini webmoney yaptım :)
aynen hocam bende blokeyi yemeden acikcasi webmoney yapsam diye düsünüyorum :)
onaylatalı baya oldu hatırlamıyorum skype adreslerine yaz yardımcı oluyolar herşeyinde

program kurmasanda olur nası olur mobil uygulaması yüklersin telefona pc den cüzdanları yönetmek için program gerekli

evet skype adreslerini gördüm hocam olmazsa dediginiz gibi yapayim, kimlik vs vermeyi pek sevmiyorum ama vermek zorundayiz sanirsam :)

Geçen ay toplamda 450 dolara yakın para aldım paypala sıkıntı çıkmadı fakat çıkarmayacak anlamına da gelmez. Sen yine de garantiye al wm'ye geç.Ben de düşünmüyor değilim açıkcası.

Wm geçin kafanıza rahat olsun çok şükür ben de bloke yemeden kurtardım paypaldan fakat bu bloke yemicem anlamına gelmez,halen bazi partnerler paypal odemesi yapiyor hesabima,Wm de paranız 15 dakikada hesapta ayrıca çok da ilgileniyorlar,ben yanliskla dolar hesabina transfer etmeye kalkmisim telefonda arayip durumu duzelttiler ,ilgileniyorlar yani :) Wm konusu forumda var oradaki skype adresini ekleyin full destek var bol kazanclar :)

Geçen ay toplamda 450 dolara yakın para aldım paypala sıkıntı çıkmadı fakat çıkarmayacak anlamına da gelmez. Sen yine de garantiye al wm'ye geç.Ben de düşünmüyor değilim açıkcası.

paypal blokesi limite bakmıyor hocam zaten.3-5$ aldıgında bloke yiyen bi arkadaş oldu 2 ay önce.en iyisi hiç strese girmemek...konuyu açan arkadaşın parası gelir mi paypala sorunsuz?olabilir,neden olmasın.bende 2-3 ay herkes bloke yerken paramı aldım paypal hesabıma ve sorun çıkmadı.ama her ödeme döneminde ya bloke yersem korkusu oluyor içinde.her an herkes o blokeyi yiyebiliyor bu quiz ödemesinde.ondan sonra işin yoksa ugraş dur...

paypal blokesi limite bakmıyor hocam zaten.3-5$ aldıgında bloke yiyen bi arkadaş oldu 2 ay önce.en iyisi hiç strese girmemek...konuyu açan arkadaşın parası gelir mi paypala sorunsuz?olabilir,neden olmasın.bende 2-3 ay herkes bloke yerken paramı aldım paypal hesabıma ve sorun çıkmadı.ama her ödeme döneminde ya bloke yersem korkusu oluyor içinde.her an herkes o blokeyi yiyebiliyor bu quiz ödemesinde.ondan sonra işin yoksa ugraş dur...

Doğrusun her ödeme döneminde düşündürüyor insanı. Wm'ye de kimlik vermek saçma geliyor . Çelişkilerdeyim bakarsan :D

Bu Ay Yersin Hocam Benden Söylemesi Webmoney Geç PayPalla Uraşılmaz Kapandımı Çok Kötü Oluyor .

Webmoney tavsiye ederim 2 yildir calisiyorum onunla sorun yok
Paypal istese blok yapa bilir.

malesef arkadaşımın 4 haneli rakama bloke koydu paypal arkadaşım yıkıldı resmen

tesekkürler arkadaslar bende webmoney aktiflestirmeye karar verdim :) yarin halledecem ve sanirsam ayin 10´u olmadan degisirsem ödemem webmoneye gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri