Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
EDİT: ARKADAŞLAR VERİLER BU ŞEKİLDE ADSENSEYE YANSIDI. KONUDA YAZMAYI UNUTTUĞUM BİŞEY VAR BELKİ FAZLADAN İŞ GÖRÜR. KANALA YENİ Bİ VİDEO ATIP PARA KAZANMASINI DA AÇIN.
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Quizden Atılan Kanalı, Quiz reklamlarından Nasıl kurtarırsınız onu anlatacağım. Biran önce kurtarın kanalları daha fazla kazanmasınlar üzerimizden.
1. Öncelikle https://security.google.com/settings/security/permissions bu linke tıklayıp Quizgroup bağlantısını kaldırın.
2.Kanalınıza gidin para kazan sekmesinde ki etkinleştir yazısına basın şartları kabul edin.Videoların para kazanmasını açıyım mı diye soracak. ATLA diyin. açmayın
3.Video yöneticisine Gelin Bütün videoları seçin. Eylemler den Para kazanma kısmına gelin. KAPALI'yı seçin. Göndere Basın. Bekleyin Bütün Videolara uygulansın. (Unutmayın Dolar sönük olsada bunu yapın)
4.Hepsi Kapandıkdan Sonra tekrar gelin video yöneticisine, Bütün videoları seçin. "Para kazanma" kısmına gelin " Reklamlar ile para kazanın" Seçeneğini seçin. Gönder diyin. bekleyin. bu aşamadan sonra kimi videonuz dolar yanacak kimi videonuz ünlem olacak. isterseniz ünlem gelenleri silin. ben sildim. isterseniz gidip başka bi partnere sokun kanalınızı.
Bütün işlemleri bitirdikten sonra teyit etmek için herhangibir videonuzu açın tarayıcıda video açıldıktan sonra;
Sağ tık "sayfa kaynağını görüntüle" diyin CTRL+F yapın "partner" diye arayın. Karşınıza Quiz yazısı çıkmıyorsa (Quiz diye de aratabilirsiniz)
Yakayı kurtardınız demektir. Bi teşekkür yeterli
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Buda sana girsin canım..
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] konusu sabitlerseniz, yada ana sayfaya koyarsanız herkes görsün.
İYİ FORUMLAR
edit:bilmeyenler ve anlamayanlar için konunun amacı: quizden atılan kanal adsenseye bağlandığnda kanalda hala quizin reklamları gösteriliyor ve partner bilgsi quiz olarak gözüküyordu. ve adsenseye bağlı olsa bile, adsenseye veriler yansımıyordu. amaç quizin reklamlarından kurtulmaktı kısacası.ve kurtuldum. şimdi veriler yansıyabilir. bağladım adsenseye yarın bilgilendirme yaparım yansımışmı yansımamış mı.
Quizden atılan bi kanalımı dün bu saatlerde bagladım adsenseye istatistikler yansıdı arkadaşlar. Ama hiç google ayarlarına girip quiz bağlantısını kaldır vs demedim. Adsense panelimde tık ve kazanç gözüküyor gerek yok sanırım kaldırmama sonucta bana yansıyor değil mi ?
Kanalda 30 video varsa 10 tanesi yansıyor diğerleri hala yansımıyor.Böyle saçmalık görmedim videolarda eşleşen de yok.
$ yanmış mı bakın eğer dolar matsa quiz itiraz edilemeyen eşleşen atıyor.
Hocam kazanmayı kapat dedim ama hala reklamlar çıkıyor ve videoya sağ tıkladığımda sayfa kaynağını görüntüle çıkmıyorEDİT: ARKADAŞLAR VERİLER BU ŞEKİLDE ADSENSEYE YANSIDI. KONUDA YAZMAYI UNUTTUĞUM BİŞEY VAR BELKİ FAZLADAN İŞ GÖRÜR. KANALA YENİ Bİ VİDEO ATIP PARA KAZANMASINI DA AÇIN.
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Quizden Atılan Kanalı, Quiz reklamlarından Nasıl kurtarırsınız onu anlatacağım. Biran önce kurtarın kanalları daha fazla kazanmasınlar üzerimizden.
1. Öncelikle https://security.google.com/settings/security/permissions bu linke tıklayıp Quizgroup bağlantısını kaldırın.
2.Kanalınıza gidin para kazan sekmesinde ki etkinleştir yazısına basın şartları kabul edin.Videoların para kazanmasını açıyım mı diye soracak. ATLA diyin. açmayın
3.Video yöneticisine Gelin Bütün videoları seçin. Eylemler den Para kazanma kısmına gelin. KAPALI'yı seçin. Göndere Basın. Bekleyin Bütün Videolara uygulansın. (Unutmayın Dolar sönük olsada bunu yapın)
4.Hepsi Kapandıkdan Sonra tekrar gelin video yöneticisine, Bütün videoları seçin. "Para kazanma" kısmına gelin " Reklamlar ile para kazanın" Seçeneğini seçin. Gönder diyin. bekleyin. bu aşamadan sonra kimi videonuz dolar yanacak kimi videonuz ünlem olacak. isterseniz ünlem gelenleri silin. ben sildim. isterseniz gidip başka bi partnere sokun kanalınızı.
Bütün işlemleri bitirdikten sonra teyit etmek için herhangibir videonuzu açın tarayıcıda video açıldıktan sonra;
Sağ tık "sayfa kaynağını görüntüle" diyin CTRL+F yapın "partner" diye arayın. Karşınıza Quiz yazısı çıkmıyorsa (Quiz diye de aratabilirsiniz)
Yakayı kurtardınız demektir. Bi teşekkür yeterli
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Buda sana girsin canım..
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] konusu sabitlerseniz, yada ana sayfaya koyarsanız herkes görsün.
İYİ FORUMLAR
edit:bilmeyenler ve anlamayanlar için konunun amacı: quizden atılan kanal adsenseye bağlandığnda kanalda hala quizin reklamları gösteriliyor ve partner bilgsi quiz olarak gözüküyordu. ve adsenseye bağlı olsa bile, adsenseye veriler yansımıyordu. amaç quizin reklamlarından kurtulmaktı kısacası.ve kurtuldum. şimdi veriler yansıyabilir. bağladım adsenseye yarın bilgilendirme yaparım yansımışmı yansımamış mı.
Yakayı kurtardınız demektir.
Hocam kazanmayı kapat dedim ama hala reklamlar çıkıyor ve videoya sağ tıkladığımda sayfa kaynağını görüntüle çıkmıyor
2 gün önce bu şekilde bağladığım kanallar halen yansımıyor
quiz veya partnerde gözükmüyor aramada
arkadaslar benim bir gün sonra yansımış diğer arkadaşlardada okumuştum. ilk baslarda yansımayıp sonra yansıyanda olmuş
tamamdır inş bakalım
işlem yapmadan bekliyorum bende
Hocam benim actıgım bir konu vardı dilersen bi ona göz at bakalım belki işine yarayabilir.
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/82388-quizgroup-sahtekarligindan-kurtulma-cozum.html
denedim hocam zaten kanalda 3 video vardı, para kazanmayı tamamen devre dışı bırakınca kanal takipte para kazanılmıyor yazısı quize döndü, nasıl birşey anlamadım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.