Quiz Sonradan Ödeme Yöntemi Değiştirme.

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Paypal Hesabım Sınırlandırıldı Ve Ciddi Miktarda Para Vardı Şimdi Quize Webmoney Id İle Birlikte Webmoneye Ödeme Yapmalarını Söylesem Yaparmı Ve Ne Yazmam Gerek

arkadaşlar ingilizce bir metin yazabilecek varmı şu paypal adresine yapılacak olan ödemeleri yapmayıp şu wmz koduna yaparmısınız diye.

Paypal address is restricted as 24 February. [email protected] How do I get my payment via Webmoney channel which closed in December?

Webomoney id : xxxxxx

Böyle yolladım aralık kapananları için bakalım ne olacak

arkadaşlar cevap geldi dashboarddan değiştirebilrsinz diyor eskiden değiştirilmiyordu şimdi değiştiriliyor girdim webmoney ıd lerini sizde aynı şeyi yapın.

edit : bu arada kesinleşmiş kazancları bu ay öderler dimi yeni değiştrdim

Son düzenleme:
Merhaba, Id xxxx li kanalımın ödemesini xxxxx@xxxx paypal yerine z223333333 webmoney nolu hesabıma ödemenizi rica ederim. Iyi çalışmalar

bu ing çevirecek olan var mı?

Kanallar kapandı hocam dashboarddan girilmiyor.Anca maille olur
Hocam benimde kanal kapandı ama dün Quiz dashboardına girdim tabi önce numara onayı istiyor sonra giriş yapılıyor ödeme yöntemini değiştirdim tabi ben mart için yaptım.

Merhaba, Id xxxx li kanalımın ödemesini xxxxx@xxxx paypal yerine z223333333 webmoney nolu hesabıma ödemenizi rica ederim. Iyi çalışmalar

bu ing çevirecek olan var mı?

I would like to get my payment to Webmoney account # Z123445, instead of paypal xxx@xxx. My youtube channel name is xxxxx

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri