Quiz Sonradan Ödeme Yöntemi Değiştirme.

Arkadaşlar şimdi benim kanalların hepsi tek bir panelde parça parça ödeme değiştirmedim hiç hep paypal kullanıyordum paypal adresinden ödemeyi webmoney olarak değiştirip ıd'imi yazdım. Marttaki ödemelerimi web moneye alacağım değil mi ?

ya bu quiz bu panel işiyle işleri iyice berbat etti kardeşim bu nedir ya

dün 3 tane kanal sokayım dedim önceki hesaba , giriş yap çıkış yap derken 3 kanalda bugün patladı bu nedir ya

ya bu quiz bu panel işiyle işleri iyice berbat etti kardeşim bu nedir ya

dün 3 tane kanal sokayım dedim önceki hesaba , giriş yap çıkış yap derken 3 kanalda bugün patladı bu nedir ya

Kullanma hocam onu. Ayakli bomba. Her kanal icin ahri ayri baswuruda bulun. Join dediginde yes/no soruyor ya; orada no degip bilgilerini girdigin ekrana düsebilirsin. Paypal sec odeme yontemini ilk basta. Eger o mail kullaniliyor dashboarddan ekle bu yeni kanali falan derse, farkli bir mail adresi yaz. Ben oyle yapiyorum. Sonra yeni kanalin dashboardindan degisritiyorum odeme yontemimi.

Telden yaziyorum umarim anlatabilmisimdir. Ben hic bir kanali toplamiyorum dashboardda. Hepsinin ayri ayri. Umuyorumki quiz kendi login sistemini yazar

Kullanma hocam onu. Ayakli bomba. Her kanal icin ahri ayri baswuruda bulun. Join dediginde yes/no soruyor ya; orada no degip bilgilerini girdigin ekrana düsebilirsin. Paypal sec odeme yontemini ilk basta. Eger o mail kullaniliyor dashboarddan ekle bu yeni kanali falan derse, farkli bir mail adresi yaz. Ben oyle yapiyorum. Sonra yeni kanalin dashboardindan degisritiyorum odeme yontemimi.

Telden yaziyorum umarim anlatabilmisimdir. Ben hic bir kanali toplamiyorum dashboardda. Hepsinin ayri ayri. Umuyorumki quiz kendi login sistemini yazar

önce başka mail sonra ödeme yöntemi değiştirerek banka bilgilerini giriyorsun ama önceki banka bilgilerini yazarken already demiyormu ?

yoksa banka hesabında yeni dolar hesabımı açıyorsun

önce başka mail sonra ödeme yöntemi değiştirerek banka bilgilerini giriyorsun ama önceki banka bilgilerini yazarken already demiyormu ?

yoksa banka hesabında yeni dolar hesabımı açıyorsun

Enparada bir tane dolar hesabi var. Hepsinde de onu yaziyorum.
İlk kaydolurken paypal yaziyorum. Dasboarddan o paypali siliyorum once sonra banka odemesini secip odemw yontemini kaydediyorum. Boylece ilk kaydetmis oldugum paypalda sistemlerinden siliniyor ve baska kanallarida quiz e sokarken, kaydolma ekraninda ayni paypal adresini yazabiliyorum.

Sizde dgistirdiginizde odeme yontemini bu banka daha once xxxx hesabinizda kayitli mi diyor?

Enparada bir tane dolar hesabi var. Hepsinde de onu yaziyorum.
İlk kaydolurken paypal yaziyorum. Dasboarddan o paypali siliyorum once sonra banka odemesini secip odemw yontemini kaydediyorum. Boylece ilk kaydetmis oldugum paypalda sistemlerinden siliniyor ve baska kanallarida quiz e sokarken, kaydolma ekraninda ayni paypal adresini yazabiliyorum.

Sizde dgistirdiginizde odeme yontemini bu banka daha once xxxx hesabinizda kayitli mi diyor?

evet banka kayıtlı uyarısı veriyor bende

Daha önceden girilmis bir hesabi tekrardan ekleyemiyorsun, sebebini analamdim gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri