Quiz Sözleşme Göndermiyor

pardon hocam yok onu ödemez sonuçta onaylanmamış.. tabi bunu da tecrübelere göre söylüyorum daha önceden ödememişti..

ama bana dün yolladıkları ödeme diğer kanalların kazancının iki katı , imzasız kanalında ödemesinin bir kısmı gelmiş sanki?
imzasız olanın ödemesi diğerlerinden yüksek, diğerlerinin toplam kazancı bana gelen parnın yarısı , ama gelen ödeme imzasız kanalın kazancından biraz daha az ben bişey anlamadım bu işten :)

pardon hocam yok onu ödemez sonuçta onaylanmamış.. tabi bunu da tecrübelere göre söylüyorum daha önceden ödememişti..

Bu da kesin değil... çünkü dün Signed yazan kanallarımıza ödeme yaptılar.. Benim anladığım kadarıyla networklerde çalışanların her biri farklı uygulama yapıyor.. Kimisi Signed yazanı bile öderken bir başka eleman ödemiyor. Ayrıca sizin aynı paypal'a bağlı farklı kanallarınızın kimisini öderken, kimisini sonraya bırakıyor.

Kısacası networklerden ödeme alma işi tamamen bir şans oyunu.. Ödeme zamanı kimin kanal ödemelerini kim yapıyorsa onun inisiyatifine kalmışız.

valla arkadaşlar adsense de öyle diğer partnlerde öyle yani saçma sapan uygulamaları var burada hemfikiriz.. ancak şu bir gerçek not signed adı üstünde onaylanmamış olanın ödemesini yapmaması çok doğal.. yani biz işimizi garantiye alıp bunu onaylatalım ondan sonra ödeme gelmezse kızalım :) ama eninde sonunda parayı gönderecekler ay sonuna kadar.. not signed kanallarınızla özel ilgilenip hallettirin bence bir an önce..

bende dünden bu yana bir kaç tane bağladım ama gelmedi imza,imza gelmeden sisteme giremiyorduk diye hatırlıyorum ama şimdi girebiliyoruz arkadaşların dediği gibi otomatik imzalandı sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri