Quiz Sözleşme

2 kanal soktum anında ikisine de sözleşme maili geldi. sanırım artık soktuğun anda direk sözleşme maili geliyor.

adamlar yazmış not olarak mailde yazıyor :
sözleşmeyi onaylayıp onaylamamanız kazancınızı almanızı ETKİLEMEYECEKTİR diye !

sözleşme işi yinemi degişti arkadaş :) şimdi bi kanal soktum,anında mail geldi sözleşme ile ilgili.girdim mailda sözleşme yok,bende pdf arıyorum.sonra baktım mailda diyor ki "The contract is available at join.quizgroup.com. Please go to the join.quizgroup.com and accept the contract." girdim,sözleşme var orda ve alttada sözleşmeyi kabul et butonu var.sözleşme sorunu bu şekilde çözüldü anlaşılan.

not : bu arada hiç dikkat etmemiştim,sözleşmeleri 3 yıllıkmış ben 1 yıl sanıyordum :)

Az Önce bir kanal bağladım, dashboard'a girince sözleşme sayfası cıktı ama sözlesme felan yoktu bomboştu. Submit dedim ilerledim kanal aşağıdaki gibi gözüküyor. Hiç bir şey anlamadım bu işten.

No short name 2014-12-09 80 Pending SignedPDF

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri