QUİZ Video Ortası Açıyor mu?

Alex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,

Kanalları Quiz'e soktuktan sonra para kazanmaları açtığımızda;

Video Ortası kendisi giriyor mu şuan QUİZ ? Kaç gün içinde giriyor?

Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi?

Açıyorsa boşuna video ortası ile zaman kaybetmeyelim. Teşekkürler

Ben en son 1 ay önce denemiştim.1 gün sonra reklam aralıklarını girmişlerdi.Şu an ki durumu bilemiyorum.Reklam aralıklarını 7' şer dakika girmiyorlar 15 ve üzeri giriyorlar.

Video ortası girmek istemiyorum QUİZ kendi giriyorsa :)

kendi giriyo ama kafasına göre giriyo süreleri. 10 dakikada 1 giriyor, 15 dakikada 1 giriyor bazen de. en iyisi imacros. 1 kere play'e basıyon. kendi tek tek giriyo video ortalarını. sen girmiş olmuyon yani

eger para kazanmasını acarsan gırmıyo ama videoyu attın gereklı ızlenım abone v.s sartları sagladın quıze basvurdun davetiyeyi kabul ettin bıraktın bu durumda acıyor ama dolar yanıyosa yenıden v.ortasi girmiyo
152

alex hocam bişey soruyorsa imacros falan göstermeyin : D tereciye tere satmak olmaz :D vardır bir bildiği soruyordur :D

Beyler şimdi 100 kanal var illa video ortası girdirtceniz bana :)

Beyler şimdi 100 kanal var illa video ortası girdirtceniz bana :)

işi quize bırakırsan kazanç düşebilir. quiz kendi girerse video ortalarını, izleyicilerin izledikleri süre içinde görecekleri reklam sayıları azalabilir. bu da kazançta küçük bir düşüşlüğe neden olur. bu kazanç düşüklüğünü 100 kanalla çarparsan, bence iyi bir miktara tekabül edebilir.

Son düzenleme:
video ortası girmek,benim sevmedigim tek ugraş heralde.gizli sekmede dolaşıyorum ben her zaman ve imacros aktif olmuyor gizli sekmede,normal olarak takılmayıda ben sevmiyorum.her kanaldaki her videoya tektek video ortası giriyorum :(

eger para kazanmasını acarsan gırmıyo ama videoyu attın gereklı ızlenım abone v.s sartları sagladın quıze basvurdun davetiyeyi kabul ettin bıraktın bu durumda acıyor ama dolar yanıyosa yenıden v.ortasi girmiyo
152

demekki bende hiçbi videoya dokunmama sebebi bu :) ben kanalı partnere baglayınca hemen videoların reklamını açıyorum.sıradaki kanalda söyledigin gibi yapayım bakalım quiz kendisi mi giricek reklamları :D

ben dediğiniz gibi bir kanalı 1 ay bekllettim hiçbirşeye ellemediler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri